Zekeringstraat 17 a
1014 BM Amsterdam
HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio. De sapjes worden gemaakt via de slowjuice methode waarbij een maximale hoeveelheid voedingsstoffen behouden blijft. De sapjes bestaan uit minimaal 70% groente. Bestel op onze site een sapkuur van 3, 5 of 7 dagen. Je kunt dit gebruiken als detox kuur of om te sapvasten. Klanten zijn vaak blij met het resultaat en bestellen enkele maanden later weer een sapkuur. Je kunt ook los sapjes kopen en dagelijks een flesje drinken als aanvulling. Bekijk onze site www.happyjuicy.nl voor meer informatie over al onze pakketten en kies een bezorgmoment dat voor jou het beste uitkomt.