top service

correct objectief advies over mijn oude marifoon en heel vlotte levering (en programmering) van een nieuwe, en dit aan een uiterst competitieve prijs.

Snelle levering!

Fijne webshop! En levert snel!

100%Ok

100% ok Thanks

perfecte bestelling met levering

altijd goed en snelle ontvangst van he bestelling

Snel en juist geleverd

Goede service, website en levering

Snel en goed geleverd

Snelle levering precies wat besteld is

Duidelijke site eenvoudige navigatie. Prima ervaring

TOP

Snelle levering en alles oké!

Heel goed te woord gestaan toen er vertraging was van de leverancier en probleem werd snel opgelost. Fijn dat je dan persoonlijke contact kan hebben. Goede website. Goede prijs. Aan te bevelen!

Ik had een schelpje gekocht voor de ankerbak, een dingetje van €0,96. Dit artikel kreeg evenveel aandacht als een van honderde euro's. Petje af.

Beste prijs, snelle levering.

Op de website is alles duidelijk te vinden met veel keuze.

Perfecte service en zeer vlotte afhandeling

Prima !!

Snel en goed geleverd.

Precies wat ik zocht gevonden tegen goede prijs. Kwaliteit gaat altijd.

Snelle levering en goed verakt

snelle service

artikel besteld en binnen 2 dagen al een mail dat artikel geleverd was en klaar lag om op te halen.

snelle levering, goede webshop

keuze in de webshop ging makkelijk, levering was al volgende dag

Snelle correcte afhandeling

Snel, eenvoudig en goed.

Geen opmerkingen over deze bestelling. Was snel binnen en kon direct gebruikt worden.

Snel en voordelig

Service op maat!

Had klein stukje slang nodig. Online kan dat alleen vanaf 1 meter. Na een mailtje werd het korte stukje netjes meegeleverd bij mijn bestelling.

Supervlot, zoals altijd!!

Produkt was niet binnen, maar toch zijn ze er in geslaagd om het binnen de week te leveren, zelfs met vertraging van de transportfirma!! Superservice, Chapeau mensen!!

Top site, eenvoudig en zeer compleet.

Gebruiksvriendelijke website die het snel en eenvoudig maakt om je juiste product te vinden. Leveren was ook snel en goed verpakt.

Super meedenkend en helpend

Ik had een fout gemaakt bij bestelling en na 1 telefoontje was alles geregeld en had ik het juiste product de volgende dag in huis.

Goed en snel geleverd.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.