Geleverd op de afgesproken dag en plaats

Juiste materiaal ook.

Goed en snel voor niet teveel geld.

Goed en snel voor niet teveel geld.

Het bestelde artikel werd binnen 2 dagen geleverd. Daarom zou ik 4 sterren geven. Maar omdat artikelen in de webshop matig omschreven worden (meer afbeeldingen zou ook beter zijn) toch een beoordeling van 3 sterren gedaan.

Snel en accuraat

Goede service en product, voldoet aan verwachtingen,

Geweldige online winkel

Prettig contact, gunstige prijs en snelle levering, ook naar Duitsland.

Goed, snel en correcte levering

De levering van de bestelling is wederom correct en snel. Geen problemen dus een aanrader.

altijd goede service

Bus spray wordt apart opgestuurd, zonder extra kosten. Dat kan ik waarderen.

Deskundig advies met oog voor praktijk

De moderne cartografie had ons Raymarine C70-scherm ingehaald en bij de vervanging daarvan stond ook de daarop aangesloten radar op de tocht. Goed advies gekregen om tegen aanvaardbare kosten minimaal de bestaande functionaliteit te behouden: koppeling van de oude ST60-klokken en NMEA0183 apparatuur via YDNR-02N router aan nieuwe NMEA-2000 protocol aan Axiom7 scherm en Quantum radar. De cash-back actie was HET moment om in actie te komen!!

Precies volgens plan en wens

De antifouling die ik bestelde had een marktconforme prijs. Online betaald dus afhalen ging erg snel. Vriendelijke medewerkers.

Vlot en correct geleverd

Correct.

Perfect & klantvriendelijk

Eerste aankoop en meteen een perfecte ervaring. Vriendelijke behulpzame klantendienst, scherpe prijzen en correcte levering.

Goed en snel geholpen

Gied geholpen niet lang gewacht en meegedacht door medewerker

Bijzonder slechte service bij een defect

Ik heb er een Isotherm GE80 inbouw koelunit gekocht. Na installatie werkte alles perfect, maar na 24 uur stopte het apparaat met koelen. Ik heb ze gebeld om hulp, maar ze verwezen mij door naar de fabrikant. Ze konden niets voor mij betekenen en het euvel valt niet onder de garantie. Bijvullen met koelvloeistof zou kunnen werken gaven ze aan, maar dat kunnen ze daar niet en ik moest zelf maar op zoek naar een oplossing. Ik heb Isotherm hierop gebeld en ze waren verbaasd over de slechte service. Ze zouden George Kniest hierop aanspreken. Isotherm heeft mij vervolgens keurig geholpen met een specialist die het euvel kan verhelpen. Kies voor een andere verkoper als je iets nodig hebt. Ze geven niet thuis bij een defect.

Ruim aanbod en snel ontvangen

Onderhouds pakket voor mijn Vetus besteld. Goede prijs en snelle service.

Goed product voor een scherpe prijs

Goede website, bestellen is eenvoudig, vlotte levering

Alles zeer snel geleverd

Alles correct en snel geleverd

Mooi optijd .

Goede spullen en snelle levering

Anode en neopreenband besteld. Ziet er goed uit, voor een nette prijs en snel geleverd.

Schnelle Lieferung, guter Service

Ich habe einen Kartenplotter aus einer Aktion bestellt. Dieser wurde in kürzester Zeit geliefert. Auf meine spezielle Frage und Gegebenheiten wurde freundlich und persönlich eingegangen. Toller persönlicher Service

Het artikel snel en op tijd geleverd

Goed en meegedacht met de klant

Deze order echt te danken aan Mirjam jonker Zij heeft gezocht na gebeld en goed in het advies

Zeer hulpvaardig, ook als het minder uit kwam.

Op een maandag was de zaak gesloten maar er waren toevallig wat mensen aan het werk met bevoorraden en die hielpen ons om de gewenste spullen via een online bestelling direct te leveren.

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.