Bestelling wed snel verwerkt en de volgende dag geleverd. Niet in een veel te grote doos zoals gewoonlijk maar in een pakketje dat door de bus paste. Goed feedback via de mail. Kortom, een 10!

Perfect, snel geleverd

Perfect, snel geleverd

Bestelling is snel geleverd en als beschreven ontvangen

Levering zoals beloofd volgende dag: super!

Midden in een project zat ik te springen om de bestelde artikelen: allemaal op voorraad en volgende dag binnen: blij mee.

Zeer goede klantenservice!

Na verkeerde levering en , alles mooi opgelost.

vlot

vlot, correct

Zeer uitgebreid, klantvriendelijk en goede service.

Niet goed

Goedemorgen helaas heeft het niet gewerkt op mijn kunstof ruiten van de sere ze waren in de loop der jaren dof en melkachtig geworden en hoopten dat dit middel verbetering zou geven zoals ik zag op youtube maar helaas totaal geen verschil en zou graag ter compensatie mijn geld terug willen hebben Hopende op een goede oplossing hoogachtend ron Balffoort

Goed product.

Gewoon goed

Een (zware) inverter besteld van Victron. Snel geleverd en redelijk in goede staat ontvangen. De verpakking had tijdens transport wel wat deuken opgelopen, maar Victron heeft het apparaat goed in het schuim zitten, dus is onbeschadigd aangekomen. Er was ook geen extra doos omheen gedaan door George Kniest, alleen wat papier met plakband. Dat zou dus (voor zo'n zwaar artikel) nog iets beter kunnen naar mijn idee, zodat ook de originele verpakking in betere staat blijft. Ik heb geen ervaring met de klantenservice, nog niet nodig gehad.

Prima snel en concurrerend

Prima snelle en stipte levering

Prima geholpen door de telefoon.

Pakketje snel bezorgd

Prima levering

Inderdaad voor 17 uur besteld en zelfs al volgende ochtend geleverd

Goed advies

Ik ontving een goed advies op mijn vraag over aansluiting Raymarine stuurautomaat op mijn huidige instrumenten met nmea0183/2000 protocol. Oplossing werkt naar tevredenheid.

goede en snelle levering

goede en snelle levering.

Breed assortiment en goede service

Heel behulpzaam bij het zoeken van vervangende onderdelen als er iets versleten is

Wat ik had besteld volgende dag geleverd

Snelle en correcte service.

Snelle afhandeling van mijn bestelling

Heel fijn klantvriendelijk geholpen en meegedacht

Heerlijk rustige benadering

Altijd prima!

Groot assortiment en kundige maar ook vooral vriendelijke mensen. Absoluut totaal aanbod voor de watersport en ook goed bereikbaar!

Altijd veel artikelen op voorraad, ook een nieuw lager voor mijn windmeter

Ik kan voor mijn watersportartikelen meestal goed bij Kniest terecht. Soms, zoals ook de laatste keer, is de wachttijd beneden bij de kassa wat lang, gevolg van te weinig beschikbare of ingeroosterde medewerkers.

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering

Klantvriendelijk

Altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht

Reserve deel vlot geleverd

Marinaweg 20

1361 AC Almere

Over George Kniest

George Kniest Boat Equipment is begonnen in 1964 in Arnhem. Sinds die tijd bekend in heel Nederland door de eigen catalogus. Tegenwoordig heeft George Kniest een grote watersportwinkel op Marina Muiderzand van 1500 M2 met alles wat de watersporter nodig heeft. Veel keuze en deskundige hulpvaardige medewerkers. De webshop is de vervanger van de oude catalogus en heeft nog veel meer producten dan de winkel. Meer dan 15000 artikelen online en dat aantal groeit nog dagelijks.