na wat oefenen goed

kost even wat moeite in het begin om er op te fluiten maar als je het eenmaal door hebt is het een goed fluitje voor weinig geld

Voortreffelijk

Goed geholpen, mooie producten; goede ervaring.

Super snelle levering en goede kwaliteit Erg blij

Super snelle levering stokken ook van goede kwaliteit en goed verzorgd met extra bedankje voor arvy

Perfect geregeld

Prima advies snelle levering

PRIMA GEREGELD

GOED ADRES EN LEKKER SPUL VOOR DE HOND DE VIS GAAT ER GOED IN.BEDANKT

Snel verzonden

Product zoals beloofd, snel en goed verzonden

Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. En voor de hond een kleine attentie erbij.

Snel, goede prijs en goed verpakt verzonden

Eerste ervaring en ik ben heel tevreden. Het wordt snel verzonden, is stevig verpakt en is eerlijk geprijsd. Mooi product.

Olijfhout mooi product

Heel klantvriendelijk bedrijf en een zeer snelle levering. Ook krijg je iets lekkers voor je hond bij je bestelling geleverd. Een aardigheidje. Een product was niet op voorraad en ik werd daar gelijk over geïnformeerd. Keuze voor ander product of geld terug. Omdat mijn Jack Russel een darmprobleem heeft mag hij bijna niets anders dan zijn hypoallergene voer. Daarom ben ik zeer blij met olijfhout. Mooie kwaliteit en goed product. Veilig in gebruik en heel lekker om op te kluiven. Het gaat lang mee. Als je er een gaatje in boort, kun je er bijvoorbeeld een brokje in doen, zodat je hond lekker lang bezig is met het eruit eten. Echt een aanrader!

Fijne fluitje

Makkelijke te bestellen en snelle bezorging, goede prijzen.

Super alles is duidelijk en goed kunnen volgen!

Goede site en netjes de supplementen uitgelegd op de site snel besteld dus ook snel in huis voor mijn hondje en als verrassing iets extra's voor mijn hondje.

Prettige webwinkel met super service!

Onze labrador vaart wel bij bokashi i.c.m. veendrenkstof. Zijn maag- en darmflora zijn prima in balans. Vlot besteld en geleverd met altijd iets lekkers voor de hond.

Goede webwinkel met geweldige producten

Hele fijne webwinkel. Super producten, zoals de serie ingeblikte vis voor honden, mijn honden zijn dol op de sardientjes en makreel. Zonder zout of andere toevoegingen, heerlijk en gezond. Bij elke bestelling krijg je een kleine attentie met wat lekkers, heel sympathiek!

Goede producten voor een redelijke prijs.

Flink assortiment aan hondensnacks. Snel geleverd. Hondje en baasje helemaal blij

Goede kwaliteit prijsverhouding

Volgende dag in huis. Metalen clicker besteld voor een mooie prijs.

Hele fijne webshop, met snelle en nette verzending. Ook erg fijn dat de producten van Lila loves it verkrijgbaar zijn want daar zijn mijn hond en ik echt fan van.

Alles goed.

Goede ervaring, snel besteld en bezorgd, goed kwaliteit product en een leuke attentie erbij. Super.

Prima verzorgd

Mijn honden zijn fan van Bokashi. En het is nog goed voor ze ook! Bij mijn bestelling kreeg ik een leuke attentie (hondentraktatie) als bedankje. Tip: geef mee welke attentie je hebt toegevoegd. Mocht het in de smaak vallen dan wordt het misschien bij een volgende bestelling wel gekocht.

Steeds correcte leveringen op snelle termijn. Ook correcte productinfo. Bv. bij slippery elm staat vervaldatum vermeld en dat is zeer nuttige informatie

duidelijke informatie en snel geleverd

Ruime keuze aan gezonde voeding voor mijn hond. Tevens goed geprijsd en snel geleverd.

Prima producten

Zeer tevreden over het geleverde product

Meerdere keren besteld, helemaal prima!

Goede ervaringen met Wilde Wolf, producten worden snel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit.

Super snelle en zorgvuldige levering

Producten waren zorgvuldig verpakt, snel verzonden en goede communicatie. Mijn hondjes waren blij met de kleine verrassing

Fijne producten en snelle levering!

Veel keuze qua inhoud bv bij Veendrenkstof. Snel geleverd en goed verpakt.

Waatskamp 30

6035 BV Ospel

0495 84 48 29

Over Wilde Wolf

Je wilt het beste voor je hond. Je hond is immers niet zomaar een huisdier maar een volwaardig familielid. Daarom is Wilde Wolf niet zomaar een dierenspeciaalzaak. Wilde Wolf hondenspeciaalzaak heeft een assortiment speciaal voor honden. Je vindt als hondenliefhebber alles wat je nodig hebt in onze online webshop. Van hondensnacks en hondenspeeltjes tot speciale middelen tegen vlooien en teken. Ons assortiment bevat kwalitatieve producten, met een speciale focus op duurzame en biologische producten, het liefst dichtbij geproduceerd.