toen ik in de webshop besteld klikte ik kennelijk de neiuwsbrief aan en na het afronden van mijn bestelling bleek dat ik 10% korting kon krijgen bij de eerste aankoop - die ik dus juist had afgerond. Hierover gebeld en deze werd vriendelijk alsnog verleend. Maar vooral: het is een heel fijn theepotje!
Hartelijk dank voor uw positieve review, Loes We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel onze service als uw nieuwe theepotje. Wij wensen u veel gezellige theemomenten met uw theepot toe en hopen u gauw nog eens te mogen begroeten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas /Bredemeijergroup B.V.
Mon bébé a reçu une tirelire musicale ourson Zilverstad qui a été la compagne de ses endormissements durant de nombreux mois. La qualité du produit était très bonne. Suite à la casse du mécanisme musical, nous avons pris contact avec le service après-vente de Bredemeijer Group qui a été très compréhensif et réactif. Marque chaudement recommandée.
Merci beaucoup pour votre avis positif, Guillaume. Nous sommes ravis d'apprendre que la tirelire musicale ourson de Zilverstad a été un compagnon précieux pour les endormissements de votre bébé. Nous sommes également heureux que notre service après-vente ait pu répondre à vos attentes de manière compréhensive et réactive. Votre recommandation chaleureuse est très appréciée. Cordialement, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Snelle levering en goed verpakt, duidelijke website
Bedankt voor je positieve review, Gerda. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering, goede verpakking en duidelijke website. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn en zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Mijn bestelling kwam exact overeen met hetgeen op de website stond. Bestellen ging eenvoudig en de levering snel en correct.
Beste Theo, Bedankt voor je positieve review en je aanbeveling met een 10. We zijn blij om te horen dat je bestelling precies was zoals verwacht en dat het bestelproces soepel verliep. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop.😊 Hartelijke groet en veel plezier met het aangeschafte artikel toegewenst. Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Heb al eerder een Bredemeijer Theepot gehad. Ga zeker plezier hebben van de nieuwe theepot.
Beste Yvonne, Allereerst hartelijk dank voor je positieve review en dat je ons met een 10 aanbeveelt. Wat leuk om te lezen dat u opnieuw voor een Bredemeijer theepot heeft gekozen en dat je zo tevreden bent met de kwaliteit. Wij wensen je heel veel "thee" plezier en gezellige thee momenten met je theepot toe. Wij hopen je in de toekomst nog eens te mogen begroeten bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas /Bredemeijergroup B.V.
Duidelijke communicatie, op tijd geleverd, prachtige theepot.
Beste Diana, Hartelijk dank voor je leuke reactie en aanbeveling, Diana. Super fijn om te horen dat je tevreden bent met de prachtige theepot en onze duidelijke communicatie en dat de levering op tijd was. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen begroeten bij ons in de webshop. En natuurlijk wensen we je heel veel gezellige "thee" momenten toe met de aangeschafte theepot. Hartelijke groet, Leonie van Waas namens de Bredemeijergroup B.V.
Snelle levering, mooi product.
Beste Wim, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling, Wim. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons product en de snelle levering. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd. We hopen je in de toekomst zeker nogmaals van dienst te mogen zijn en wensen je heel veel plezier met het aangeschafte product. Hartelijke groet, Leonie van Waas namens de Bredemeijergroup B.V.
Wij hadden een goede ervaring met het vervangen van een deksel voor onze Bredemeijer theepot. Het antwoord was vriendelijk en accuraat en de afwerking van onze bestelling prima. Alleen heeft de bezorger van DHL niet aangebeld en het pakje onder een dakpan in de tuin gezet… maar dat ligt buiten jullie invloed, neem ik aan!
Beste Jeanne, Hartelijk dank voor uw positieve feedback en dat u ons met een 9 aanbeveelt. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vervanging van het deksel voor uw Bredemeijer theepot en dat onze service naar wens was. Onze excuses voor het ongemak met de bezorging, maar daar hebben wij idd helaas geen invloed op. We zullen zeker een melding maken bij onze vervoerder om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Graag zien wij u nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas namens de Bredemeijergroup B.V.
Snelle levering van nieuw handvat voor theepot. Wel jammer dat de prijs excl btw wordt aangegeven op de website en dat de onderdelen alleen in zwart te verkrijgen zijn.
Beste Monique, Hartelijke dank voor je positieve review en je aanbeveling. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je theepot er weer als nieuw uitziet met het nieuwe handvat. Wat betreft de prijzen, de prijzen op de website www.bredemeijer.nl zijn inclusief B.T.W. Het lijkt erop dat je misschien op een andere site gekeken hebt? We waarderen je feedback over de kleur van de onderdelen en zullen dit meenemen Met vriendelijke groet, Leonie van Waas namens de Bredemeijergroup B.V.
Fijn meedenkende personeel aan de telefoon gehad.
Beste Leon, Wat een leuke review, Leon en natuurlijk ook bedankt voor je positieve aanbeveling. We zijn blij te horen dat je onze service en het meedenkende personeel aan de telefoon waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen of te adviseren bij hun keuze bij de aanschaf van een artikel uit ons assortiment. Wij hopen je gauw nog eens te mogen begroeten in onze webshop of natuurlijk via de telefoon :-) Hartelijke groet, Leonie van Waas namens de Bredemeijergroup B.V.
Artikel te snel gestuurd
Beste Pie, Hartelijk dank voor uw feedback en aanbeveling. We hebben echter geen e-mail van u ontvangen en begrijpen daarom uw klacht niet volledig. Kunt u ons laten weten naar welk e-mailadres u uw bericht heeft gestuurd? U kunt ons ook telefonisch bereiken op tel. nr. 088-7302961 ( dit is mijn directe nummer) . In afwachting van uw reactie. Hartelijke groet, Bredemeijergroup B.V. Leonie van Waas
Goede ervaring, vriendelijk geholpen! Bestelde product binnen twee dagen in huis
Beste Pauline, Dank voor je mooie review en dat je ons met een 10 aanbeveelt. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je bestelling snel is aangekomen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop.😊 Wij wensen je heel veel plezier toe met het aangeschafte product. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
De theepot is prachtig, mooi design. Maar als je het theezakje eruit wilt halen, blijkt het deksel vreselijk heet te zijn. Dat is erg onprettig
Beste Lianne, Bedankt voor uw feedback en complimenten over het design van de theepot. We begrijpen dat het vervelend is dat het deksel zo heet wordt. Onze collega Wessel zal contact met u opnemen om dit verder te bespreken hoe we dit voor u kun oplossen en enkele tips geven over hoe u het dekseltje kunt plaatsen/stellen zodat het minder warm wordt. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u uiteraard vanzelfsprekend contact met ons opnemen. ( [email protected] ) Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Nieuwe onderdeel besteld. Dit onderdeel is gemakkelijk te vinden op de website. De bestelling en levering is gegaan volgens verwachting.
Beste Christiaan, Hartelijk dank voor je positieve review en dat je ons met een 10 beoordeelt hebt. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het bestelproces en de levering van het nieuwe onderdeel. Het is fijn om te weten dat je het onderdeel gemakkelijk kon vinden op onze website en dat alles naar verwachting is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Duidelijk bestelproces, goede communicatie, competatieve prijsstelling en snelle levering.
Beste Sanne, Hartelijk dank voor je mooie review en dat je ons met een 10 aanbeveelt. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze concurrerende prijzen, het duidelijke bestelproces, en de snelle levering. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met het aangeschafte artikel toe. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Beste Henk, Hartelijk dank voor je positieve review We zijn blij te horen dat jetevreden bent met onze service en de snelle levering, dus nogmaals dank voor je mooie review. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen je veel plezier met het aangeschafte artikel toe. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Fijn dat de onderdelen van de Cosy theepot nog altijd leverbaar zijn. Jammer dat het een complete set is en niet zonder theezeef en dekseltje kan. Verbeterpunt is de verpakking. Een veel te grote doos met veel zwaar opvulmateriaal. Kost onnodig extra energie bij transport. En her piepschuim beschermingsmateriaal rondom de pot vervangen door een duurzamer alternatief
Beste Tosca, Bedankt voor uw positieve review en dat u ons met een 9 aanbeveelt. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de beschikbaarheid van de onderdelen voor uw Cosy theepot. We begrijpen dat het vervelend kan zijn dat de onderdelen alleen als complete set verkrijgbaar zijn. Uw suggestie om de onderdelen van deze binnenpot apart aan te bieden nemen we zeker mee. Wat betreft de verpakking; we waarderen uw feedback over het gebruik van een te grote doos en het zware opvulmateriaal. We streven ernaar om onze verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken en zullen uw suggestie om duurzamer beschermingsmateriaal te gebruiken zeker doorgeven aan onze inkoopafdeling. Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Wij wensen u weer heel veel gezellige thee momenten met uw Cosy theepot toe. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Snelle levering maar wel met een te korte bout
Bedankt voor je positieve review. Het spijt ons te horen dat de bout te kort was. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op info@bredemeijergroup als het niet gelukt is met het bevestigen? We helpen je graag verder en kunnen je mogelijk aan een nieuwe bout helpen. Met vriendelijke groet, Bredemeijergroup B.V./Leonie van Waas
Snelle keurige levering. Theepot nog niet in gebruik, want is en cadeautje, maar gezien het merk heb ik daar alle vertrouwen in.
Beste Monique, Hartelijk dank voor je mooie review, Monique. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle en keurige levering en dat je ons met een 10 aanbeveelt. Wij vertrouwen erop dat deze theepot zeker aan je verwachtingen zal voldoen :-) Graag zien wij je in de toekomst nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Bredemeijergroup B.V. Leonie van Waas
Snelle levering goed verpakt en hele mooie theepot
Beste Lucia, Hartelijk dank voor je mooie review en dat je ons met een 10 aanbeveelt, Lucia. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de snelle levering en de mooie theepot uit ons assortiment. Veel plezier met je nieuwe theepot toegewenst en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Bredemeijergroup B.V. Leonie van Waas
Schnelle Information zu passendem Ersatzteil. Schnelle Lieferung.
Gutentag Detlef, Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service und der schnellen Lieferung zufrieden sind. Wir freuen uns dass wir Ihnen so schnell helfen konnten und wir freuen uns auf ein Wiedersehen in unserem Webshop Mit freundlichen Grüßen, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Super service en heel vriendelijk en kundig personeel.
Beste Mariëtte, Wat een leuke review, Mariëtte. Bedankt voor je mooie woorden over onze service. We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent en vanzelfsprekend hebben wij het gebroken glas voor je vervangen. Jouw aanbeveling is super leuk om te lezen, daar doen we het voor. :-) Veel plezier ermee. Graag zien wij je nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas
Na een telefoontje naar de klantenservice van Bredemeijer omdat er een kleine clip van de 'theedoos' ontbrak werd er, ondanks dat ik geen bon had, direct actie ondernomen, en werd mij de clip keurig zonder enige kosten toegestuurd. Enorm vriendelijke medewerkster, en ik heb direct nog een extra bestelling geplaatst. Een hele dikke pluim voor de klantenservice van Bredemeijer.
Beste Edwin, Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we je snel hebben kunnen helpen met de ontbrekende clip. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het is heel leuk om van jou zo te horen dat dit gewaardeerd wordt en ons dit ook telefonisch nog hebt laten weten aan mij na het opsturen van de clip voor de theedoos :-) We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe bestelling en zien je graag nog eens terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Alles goed geleverd.
Beste Huib, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en dat je ons met een 10 aanbeveelt! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze website en de snelle levering. Heel veel plezier met het aangeschafte artikel toegewenst en we zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas
Snelle levering en precies wak wou.
Beste Lies, Wat een leuke en mooie review, dank je wel, Lies. En ook leuk om te lezen dat je ons met een 10 aanbeveelt, daar doen we het voor. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat alles precies was zoals je wilde. Graag zien wij je nog eens terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Savannahweg 59
3542 AW Utrecht
Bredemeijer.nl is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn premium theepotten en theeaccessoires. Met meer dan een eeuw vakmanschap is Bredemeijer gespecialiseerd in het maken van duurzame, dubbelwandige theepotten die de thee langer warm houden. Hun ontwerpen variëren van klassieke elegantie tot moderne minimalistische stijlen, en ze maken gebruik van materialen zoals roestvrij staal, gietijzer en keramiek. Populaire productlijnen zijn onder andere de Duet®, Minuet® en Asia-serie, die allemaal zijn ontworpen om de thee-ervaring te verbeteren, met zowel functionele als esthetische aantrekkingskracht.