Prettig telefoongesprek

Keurig nieuwe theepot. Verstuurd als breekbaar en goed aangekomen

onderdeel maakt theepot weer compleet

Knop van deksel was gebroken. Reparatie geen moeite, mits een nieuwe knop is te vinden. Super dat Bredemeijer reserve-onderdelen via de website aanbiedt. De theepot kan weer jaren mee!

Prima levering

Op tijd geleverd Levering kunnen volgen dus op het juiste moment aan de deur afgeleverd

Prima service, wel hoge verzendkosten!

Goede voorlichting over product en snelle levering

Het werd heel makkelijk gemaakt welke theekan we moesten bestellen, goed verpakt en bezorgd volgens afspraak

Overtuigende service

Handgreep van onze 20 jaar oude dubbelwandig stalen theepot had het begeven. Ofschoon de onderkant een modelnummer o.i.d toonde konden we dat niet matchen met het onderdelen overzicht op de website van Bedemeijer. Dit in e-mail aan de serviceafdeling voorgelegd en binnen halve dag kregen we een vertaling van modelnummer / typenummer/ artikelnummer van destijds,. Tevens een link naar het te te bestellen artikel. Dit meteen besteld en binnen een dag hadden we de vervangende handgreep in huis, dwz twee dagen na het ontstaan van het defect

Super communicatieve klantenservice

Na interactie met de klantenservice snel het juiste vervangende onderdeel gevonden, daarna bestelt via de webshop, vervolgens supersnel gestuurd en ontvangen. Alles naarwens. Bredemeijer theepotten zijn levensbestendig is mijn conclusie.

door telefonisch advies het juiste product (onderdeel) kunnen bestellen.

Fijn dat de thermo theepot weer helemaal in orde is door de juiste onderdelen. Eén minpunt.....moeten de verzendkosten € 7,50 bedragen voor een pakketje wat ook in de brievenbus past ?

Kwaliteitsproduct altijd goed!

Uitstekende service!

Perfecte pot voor perfecte thee

De keuze was ruim en de bestelling ging goed. Alleen foutje bij afleveradres gemaakt, maar dat werd soepel opgelost. Kortom een goede ervaring.

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Geen callcenter......geen keuzemenu.....gewoon een supervriendelijke medewerkster aan te telefoon. Ik had verkeerde bestelling gedaan, gebeld, direct opgelost en geruild. Héél goede service!

Mooie en goede theepot

Geen vijf sterren, want in maart de advertentie in Foodies gezien en pas in juli kunnen bestellen. Ik zou door een mevrouw van de klantenservice (?) op de hoogte gebracht worden als de theepot leverbaar zou zijn, maar tot op heden nog niets van haar vernomen.

Tot in de puntjes verzorgd !

Tot in de puntjes verzorgd !

Slechte opvolging na levering

Er bestaan 3 uitvoeringen van de Theepot Cosy. Ontving wel de middelste uitvoering omdat de kleinste kennelijk niet op de website stond. In de verpakking zat geen retour procedure. Gevraagd om deze alsnog op te sturen. Van het mailadres webservice krijg ik geen antwoord maar wel dat Bart met vakantie is. Van het mailadres [email protected] vraag ik naar het typenummer van de kleinste maat ( ook nog een foto opgestuurd) krijg ik tot heden toe géén antwoord.

Prima en snel

Verpakking extreem groot voor een theepotdekseltje.

Duidelijke website en vlot bezorgd

Makkelijk te vinden wat ik zocht

Perfecte service en heel klantvriendelijk!

Perfecte service met betrekking op onderdelen. Speciaal uitgezocht wat zou passen op onze theepot en binnen een dag in huis! Bijzonder dat er in deze soms weggooi-maatschappij er nog een bedrijf is wat onderdelen van een theepot kan leveren. Ik ben in ieder geval een klant voor het leven!

Geweldige service

Geweldige service

Snelle en correcte levering

Dacht dat ik mijn favoriete theepot moest weggooien, maar gelukkig er is een vervangende handgreep mogelijk. Besteld, ontvangen en gemakkelijk gemonteerd. Klasse

Super dat er nieuwe onderdelen te koop zijn en dat er deze service bestaat.

Onderdeel snel geleverd

Onderdeel eenvoudig en snel gevonden op web winkel. Daarna ook snel geleverd. 3 werkdagen.

Erg goed

Snelle levering en topkwaliteit

Tevreden

Savannahweg 59

3542 AW Utrecht

Over Bredemeijer.nl

Bredemeijer.nl is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn premium theepotten en theeaccessoires. Met meer dan een eeuw vakmanschap is Bredemeijer gespecialiseerd in het maken van duurzame, dubbelwandige theepotten die de thee langer warm houden. Hun ontwerpen variëren van klassieke elegantie tot moderne minimalistische stijlen, en ze maken gebruik van materialen zoals roestvrij staal, gietijzer en keramiek. Populaire productlijnen zijn onder andere de Duet®, Minuet® en Asia-serie, die allemaal zijn ontworpen om de thee-ervaring te verbeteren, met zowel functionele als esthetische aantrekkingskracht.