Ik heb de bestelling makkelijk kunnen plaatsen op de webshop en het pakket werd daarna snel verzonden.

Bestelling en levering geheel zoals gewenst zonder poespas. Kleine suggestie voor verdere verbetering: niet de factuur zenden vanaf een non-descript email alias: "billing" (de alias bij alle andere e-mails bevat wel direct herkenbaar: "Bredemeijer".

Uitstekend!

Goed verzorgd en snel en een prachtig product. Klassieke theepot. De vorige was na 20 jaar door een ongelukje gebroken. Fijn dat Bredemeijer dit fraaie type in voorraad heeft!

Perfecte service

Mooie producten. Goede service. Snelle levering. Kwaliteit.

Uitstekend en correct behandeld. Vlotte levering. Top!

Uitstekend en correct behandeld. Vlotte levering. Top!

Directe en uitstekende service

Na foute aankoop snelle en coulante oplossing

Snel en accuraat

Snelle levering Duidelijke communicatie Product geheel volgens verwachting Én heel goed werkend

Mooie producten

De kwaliteit van de theepot en kopjes is supergoed. Solide en mooi vormgegeven. Levering was prima.

Snelle levering!

Super kwaliteit en zeer duurzaam!

Heerlijk schenken

De pot schenkt goed, zeef voor het trekken van thee werd gratis erbij geleverd. Prima.

Ouderwetsche kwaliteit

Ik heb een nieuw deksel besteld voor onze warmhoud theepot en die is voor een normale prijs snel geleverd. We zetten onze ontbijt thee altijd in de Bredemeijer, lekker onder een ouderwetse theemuts met leuke print. Prima betrouwbaar spul waar wat mij betreft niet te veel aan hoeft te veranderen.

Goede ervaring met aankoop. Maar verpakking was drie keer groter dat de bestelde theepot. Zonde voor het milieu! Ondanks al dat vermalen karon als opvulling.

Verkeerde levering; opgelost

Theepot- beslag besteld, zwart (handvat en pootjes). Kreeg chroomkleur geleverd. Vriendelijke reactie aan de telefoon (stuur even een foto) en volgende dag bevestiging dat nu de juiste set onderweg is. En die Chroom-versie moest ik maar houden, kon ik eens afwisselen. Keurig opgelost.

nalevering zonder terugkoppeling - maar wel netjes opgelost

Ik bestelde een theepot en warmhoud theelicht. Zonder enige communicatie ontving ik de theepot pas een week later dan het theelicht. Ik had daar graag over geïnformeerd willen worden, het was een cadeau en nu kwam het te laat. Bovendien belde ik de ochtend nadat ik (in de avond) besteld had om nog wat aan mijn bestelling te wijzigen, maar dat kon niet meer, omdat de bestelling in het magazijn was. Als ik toen had geweten dat mijn theepot nog helemaal niet verstuurd werd, had ik het liefst alles geannuleerd. - Na het plaatsen van mijn review is er contact met mij opgenomen en werd mij verzekerd dat dit niet de normale gang van zaken is. dat er normaal altijd contact wordt opgenomen als er iets niet leverbaar is. Dat is nu mis gegaan. Hiervoor kreeg is excuses en werden er twee bij de theepot passende kopjes opgestuurd. Mijn cadeau was nog steeds te laat, maar het is uiteindelijk wel netjes opgelost.

Heel goed ervaring

Ik had het verkeerde artikel besteld. De medewerker heeft dit op een heel prettige manier opgelost

Opgelost

Het was fijn een enkele deksel te kunnen bestellen. Helaas blijkt mijn model theepot verouderd. Dus de deksel paste niet. Na overleg kon ik mijn deksel retourneren en krijg ik mijn geld terug. Snel antwoord en goede service. Nu maar over gaan op een hele nieuwe pot.

Geweldig.

Snel en een goede service!

Er was wat gedoe, maar dat is goedgekomen :-)

Het was niet zo eenvoudig om het juiste zeefje te vinden voor de 0,9 kiter Cosy theepot, maar dat is na enige hulp van de vriendelijke mevrouw van de klantenservice allemaal goedgekomen. Dank!

Bestelling en levering verliepen vlot

Op de website was onderdeel makkelijke te vinden en binnen 3 dagen lag het onderdeel van de theepot in de brievenbus

uitstekende service, kwaliteitsproducten!

snelle en veilige bezorging, stijlvolle producten

Theepot weer veilig.

Handvat van onze theepot gebarsten en dus onveilig. Handvat als onderdeel besteld via de website en de volgende dag geleverd als complete set incl. schroef. Snel gemonteerd en theepot is weer veilig vast te pakken. Toppie.

Uitstekende klantenservice

Ik had iets verkeerds besteld maar dat werd prima opgelost door de klantenservice.

Eenvoudig en snel

Het is geweldig wanneer een bedrijf reserve onderdelen aanbiedt. Het bestellen ging eenvoudig en was snel geleverd.

Snel en accuraat!

Het theefilter van onze theepot moest worden vervangen. Het voorradig hebben van dit soort ‘reserve onderdelen’ is fantastische service. Volgende dag al in huis.

Savannahweg 59

3542 AW Utrecht

Over Bredemeijer.nl

Bredemeijer.nl is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn premium theepotten en theeaccessoires. Met meer dan een eeuw vakmanschap is Bredemeijer gespecialiseerd in het maken van duurzame, dubbelwandige theepotten die de thee langer warm houden. Hun ontwerpen variëren van klassieke elegantie tot moderne minimalistische stijlen, en ze maken gebruik van materialen zoals roestvrij staal, gietijzer en keramiek. Populaire productlijnen zijn onder andere de Duet®, Minuet® en Asia-serie, die allemaal zijn ontworpen om de thee-ervaring te verbeteren, met zowel functionele als esthetische aantrekkingskracht.