Voor glazen theepot een nieuwe losse deksel aangeschaft. Echter bij ontvangst lag de deksel in scherven. Na telefoontje direct een nieuwe toegestuurd, bedankt voor de snelle en goede service.
Beste Sonja, Hartelijk dank voor je mooie review, Sonja, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons in de webshop en ons met een 10 aanbeveelt. Hartelijk dank daarvoor. Top! In het kader van duurzaamheid verkopen wij idd van veel van onze artikelen losse onderdelen, dus fijn dat wij je hebben kunnen helpen aan een nieuwe deksel voor je theepot. Vanzelfsprekend hebben wij de kapotte deksel gelijk vervangen. Wij wensen je nog heel veel gezellige thee momenten met je theepot toe. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup b.v.
Voor de tweede keer iets besteld. Zeer tevreden.
Beste Marij, Dank voor je mooie review, Marij, Wat leuk om te lezen dat je ons met een 10 aanbeveelt en al voor een tweede keer bij ons iets besteld hebt. En wat fijn dat je zo tevreden bent met onze artikelen en service. Heel veel plezier met het aangeschafte artikel toegewenst en hopelijk tot ziens weer bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Heel zorgvuldige levering van een breekbaar voorwerp. Houdt tevens in dat er wel ontzettend veel ondersteunings inpakmateriaal voor is gebruikt en dat is dan weer jammer. Maar ik ben blij met de pot want het is een topper!
Beste Rens, Bedankt voor uw mooie score! Fijn dat de levering snel was. Wij wensen u veel gezellige en leuke thee momenten met uw theepot toe. En mocht er een onderdeel van uw theepot breken, stuur ons gerust een mailtje, dan kunnen wij bekijken of wij van dit onderdeel ook losse onderdelen hebben liggen. Wij verkopen van veel van onze theepotten nl. losse onderdelen in het kader van duurzaamheid. Voor verdere vragen helpen wij graag verder en we zien u graag weer terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijer Group b.v.
Ik ben heel blij met de vervangende viltset voor mijn prachtige theepot die ik 20 jaar geleden op Koninginnedag kocht. Nu kan hij weer jaren mee!
Snelle en correcte levering en behandeling
Beste Ad, Bedankt voor uw mooie score! Fijn dat de levering snel was. Wij hopen dat u nog vele jaren met veel plezier gebruik kunt maken van uw prachtige Bredemeijer theepot. Voor verdere vragen helpen wij graag verder en we zien u graag weer terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Wessel Hessing Bredemeijer Group b.v.
Mooi product. Goede levering. Veilig ingepakt. Echt heel erg blij mee.
Beste Corrie, Bedankt voor uw mooie score! Dat zien we graag. We wensen u nog heel veel thee plezier toe! Voor verdere vragen horen wij graag van u. Met vriendelijke groet, Wessel Hessing Bredemeijer Group b.v.
De site werkt goed en het bestelde onderdeel was er binnen twee werkdagen!
Beste Colette, Wat fijn om te horen dat het bestelde onderdeel er binnen 2 werkdagen bij u geleverd was. Wij hopen dat u nog vele jaren met veel plezier kunt genieten van uw thee momenten met een Bredemeijer theepot. We zien uw graag weer terug op onze webshop. Voor verdere vragen horen wij graag van u. Met vriendelijke groet, Wessel Hessing Bredemeijer Group b.v.
gemakkelijke website om reserve onderdeel te vinden - leuk en duurzaam dat dit mogelijk is!
Beste Liesbet, Hartelijk dank voor je mooie review, Liesbet, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons in de webshop en ons met een 10 aanbeveelt. Hartelijk dank daarvoor. In het kader van duurzaamheid verkopen wij idd van veel van onze artikelen losse onderdelen, dus fijn dat wij je hebben kunnen helpen aan een reserveonderdeel op deze manier. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup b.v.
advies gevraagd, vlot gekregen, snelle verzending. Bravo
Beste Jacqueline, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de deksel vlot is aangeleverd. Voor verdere vragen horen wij graag van u. We zien u graag weer terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Wessel Hessing Bredemeijer Group .b.v.
Op website is het moeilijk om een hulpstuk van een product te vinden. Na contactname met Bredelmeijer en gebruik van de doorgestuurde link is alles ultravlug en correct verlopen. Met dank aan Leonie.
Beste Paul, Dank voor je positieve review Paul. Leuk te lezen. Losse onderdelen hebben wij juist met een los kopje "onderdelen" als bestel mogelijkheid op onze site vermeld, dus ik begrijp niet helemaal waar het moeilijk was om het onderdeel te vinden? Maar heel goed dat je een e-mail naar onze info mail hebt gestuurd zodat ik je snel even de linq kon doorsturen voor het te bestellen onderdeel. Veel plezier weer met de theepot en wij zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Beste Rebecca, Bedankt voor uw mooie score en fijn dat u ons ook aanbeveelt met een 9 Graag zien wij u nog eens terug bij ons in de webshop. Voor verdere vragen horen wij graag van u. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijer Group b.v.
Snel geleverd (2 dagen). Helaas was de filter van de theepot gescheurd bij levering. Direkt geneled en gemailed. 2 dagen later kreeg ik een nieuwe filter geleverd. Ik ben super tevreden met de service en de erg mooie theepot. Toppie!
Beste Jeroen, Wat fijn om te lezen dat je super tevreden bent met onze service en ons met een 10 beoordeelt hebt. Dank je wel daarvoor, leuk om te lezen. Vanzelfsprekend hebben wij het beschadigde na jouw melding direct vervangen. Graag zien wij je nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V..
Zeer snel en heel vriendelijk
Hai Monique, Super fijn om te lezen dat je onze service en klantvriendelijkheid met een 10 beoordeeld hebt. Dank je wel daarvoor. Wij hebben ook nog even contact over het geretourneerde artikel waarover wij gemaild en gesproken hebben. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
In alles : kwaliteit en service. Een mooi vormgegeven moderne theepot die goed schenkt , drie kwartier warm houdt.
Beste Marijke, Bedankt voor uw leuke bericht en mooie score! Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over de aangeschafte dubbelwandige theepot. Nog vele gezellige theemomenten gewenst met uw mooie Bredemeijer theepot. We zien u graag weer terug op onze webshop. Met vriendelijk groet, Leonie van Waas Bredemeijer Group b.v.
Xxxxxxx
Beste Joine, Vervelend dat de deksel die je besteld ietsje te ruim is. Heb je wel de goede maat deksel besteld? Er zijn nl. verschillende maten deksels voor de diverse theepotten in ons assortiment. Indien je ons een e-mail stuurt op [email protected] dan kunnen we bekijken of het de juiste maat deksel is geweest en of we u verder kunnen helpen aan de juiste maat deksel. We zien je reactie graag tegemoet. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Duidelijke webshop, snelle goed aangekondigde levering
Positief
Beste Pieter, Dank je wel voor je positieve review, Pieter Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over de bestelling en ons met een 10 aanbeveelt. Wij zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Ik heb de Bredemeijer theepot al ruim 40 jaar, maar als hij dan stuk valt is het fijn zo snel een nieuwe binnenhof te krijgen!,
Beste Jeanne, Bedankt voor uw bericht en mooie score! Fijn dat die snel geleverd was. Nog vele prachtige theemomenten gewenst met uw prachtige Bredemeijer theepot. We zien u graag weer terug op onze webshop. Met vriendelijk groet, Wessel Hessing Bredemeijer Group b.v.
Via telefoon contact, goed geholpen en vriendelijk. Goede service met evt retourneren.
Goedemiddag Yvonne, Bedankt voor uw mooie score, we zien u graag weer terug op onze webshop. Voor verdere vragen horen wij graag van u. Met vriendelijke groet, Wessel Hessing Bredemeijer Group b.v.
Heel erg professioneel en correct
Beste Ingrid, Dank je wel voor je mooie review, Ingrid. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over ons bedrijf en ons met een 10 aanbeveelt. Wij zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
Fantastische service!
Geachte mevrouw Van Delft, Hartelijk dank voor uw positieve review en het leuke mailtje wat u ons al eerder gezonden heeft om ons te bedanken voor de fantastische service. Daar zijn we erg blij mee en ook dat u ons aanbeveelt met een 10. Wij wensen u nog veel gezellige en leuke thee momenten met uw theepot toe. Graag zien wij u nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas namens de Bredemeijergroup B.V.
Losse onderdelen moeilijk te vinden op website en verzendkosten voor kleine lichte onderdelen (zeefjes etc.) erg hoog!
Beste Ariën, Hartelijk dank voor je positieve review en ook dat je ons aanbeveelt, Ariën. Losse onderdelen hebben wij juist als een losse bestel mogelijkheid op onze site vermeld, dus ik begrijp niet helemaal waar het voor je moeilijk was om het onderdeel te vinden? Uiteraard is het altijd mogelijk om een mail te sturen naar ons e-mailadres: [email protected] zodat wij u verder kunnen helpen indien iets niet duidelijk is op onze site. Porto/handlingkosten is helaas iets waar wij ook aan gebonden zijn. We hebben handling van het samenstellen van het pakketje, inpakken en daarbij komen ook de portokosten Wij versturen altijd alles via een vervoerder zodat het pakketje te traceren is. Maar heel goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, wij gaan overleggen met ons verzendmagazijn of wij bepaalde kleine onderdelen/artikelen op een goedkopere manier kunnen gaan verzenden. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup B.V.
snel geleverd.
Artikel zorgvuldig verpakt en snel geleverd
Beste Johanna, Bedankt voor je positieve review, Johanna . Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons in de webshop en ons met een 10 aanbeveelt. Veel plezier met het aangeschafte artikel toegewenst. Graag zien we je nog eens terug bij ons in de webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijergroup BV
Na vele jaren trouwe dienst hadden zowel de theepot als de warmhou-der het begeven. Bij de zoektocht naar een vervangend exemplaar op de website van Bredemeijer terecht gekomen en een identieke Cosy-theepot gevonden die zeer snel in een zeer stevige kartonnen doos werd geleverd. Theedrinken is nu weer een feestje.
Beste Henk, Bedankt voor je mooie review en je ons met een 10 aanbeveelt. Wij wensen je nog vele mooie en gezellige thee momenten toe met je Cosy Bredemeijer theepot. Graag zien wij je nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Leonie van Waas Bredemeijer Group b.v.
Savannahweg 59
3542 AW Utrecht
Bredemeijer.nl is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn premium theepotten en theeaccessoires. Met meer dan een eeuw vakmanschap is Bredemeijer gespecialiseerd in het maken van duurzame, dubbelwandige theepotten die de thee langer warm houden. Hun ontwerpen variëren van klassieke elegantie tot moderne minimalistische stijlen, en ze maken gebruik van materialen zoals roestvrij staal, gietijzer en keramiek. Populaire productlijnen zijn onder andere de Duet®, Minuet® en Asia-serie, die allemaal zijn ontworpen om de thee-ervaring te verbeteren, met zowel functionele als esthetische aantrekkingskracht.