Goede hulp bij bepalen van model, snelle verzending. Bedankt voor de uitstekende service.

Mooie theepot, moderne look in traditioneel product.

Schenkt goed en houdt de thee op temperatuur. Zo wordt Theedrinken nog fijner!

Prachtige theepot

Mooie spullen, mooi geleverd

Prima spulletjes. Snel verzonden en prima verpakt. Dank u!

Goed product maar duurt lang

Ik wilde een nieuw theefilter voor in de theepot. Deze was elke keer niet op voorraad. Hier heb ik heel lang op moeten wachten omdat je ook geen seintje aan kan zetten via de website. Als hij eenmaal besteld is gaat het super snel. Het enige waar ik van baalde is de grootte van de doos voor zo’n klein product.

Goede website

De website geeft een goed overzicht en duidelijk om de juiste onderdelen te bestellen.

Mooie pot en supersnel geleverd

Bij de levering ontbrak de deksel van de theepot, maar dat is door Bredemeijer perfect opgelost.

Zeer mooi glaswerk en fijn dat je onderdelen kunt nabestellen

Fijn dat je onderdelen kunt nabestellen, zonder een volledig nieuwe theepot te hoeven bestellen. Duurzaamheid telt.

Kwaliteit!

De beste theepot voor altijd.

Top advies gekregen en super service van Bredemijer

Deksel van mijn theepot is gesneuveld en vernam via Bijenkorf dat Bredemeijer ook losse accessoires levert. Mijn type werd niet meer gemaakt maar toch een deksel geadviseerd die op de pot past. Groene theepot met zwart deksel. Helemaal van deze tijd. Ik ben er heel blij mee. Dankjulliewel.

goede service

een prachtig product heel erg blij mee.

Zeer kundig en prettig geholpen

Probleem voorgelegd en deze werd meteen opgepakt zodat het benodigde product direct besteld kon worden. Waarvoor alsnog dank!

Snelle levering in te grote doos

Bedankt voor de snelle levering van de deksel van onze theepot. De doos mag wel wat kleiner

Snelle reactie, goed geholpen

Mail contact verliep perfect, snel reageren en probleem opgelost

Aanbod en levering

Het uitstekende aanbod van Bredemeijer bestaat uit kwaliteitsproducten met uitzonderlijke focus samengebracht. Bovendien worden onderdelen apart aangeboden. De levering was snel en de communicatie verliep stapsgewijs.

Prima en snelle levering

Binnen een paar dagen een vervangende deksel voor onze theepot. Dit ondanks dat er een feestdag tussen zat.

Plaatje en werkelijkheid komen overeen

Geweldig.

Losse onderdelen voor een prima prijs

Het handvat van mijn Bredemeijer theepot was kapot. Ik was blij verrast dat ik een nieuw handvat bij Bredemeijer los kon kopen voor een redelijke prijs. Nu kunnen we weer jaren vooruit met onze theepot.

Dag na bestelling product in huis

Fijn dat onderdelen kunnen worden besteld. Bezorging via de winkels zou nog fijner zijn.

Snel en duidelijk in beantwoorden van vragen.

Goede ervaring met dit bedrijf.

adequate afhandeling!

Op de website was het even zoeken naar de juiste theepotdeksel, maar daarna was het eenvoudig om die te bestellen. Ik vind 20 Euro voor een vrij eenvoudige effen theepotdeksel wel heel duur.

Super professional

Heel positief. Goed kwaliteit. Snel. Goed service.

everything went well, happy with the delivery

Goede service met onderdelen

Fijn dat ik voor mijn theepot een onderdeel kan kopen zodat ik niet een nieuwe theepot hoef aan te schaffen

Uitstekend!

Ik had moeite om de juiste maat theezeef te vinden. Uiteindelijk bleek dat ik een model theepot had die niet meer in de collectie zat. Een zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster (Leonie), heeft toch de juiste maat weten te vinden. Bedankt voor de goede service.

Savannahweg 59

3542 AW Utrecht

Over Bredemeijer.nl

Bredemeijer.nl is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn premium theepotten en theeaccessoires. Met meer dan een eeuw vakmanschap is Bredemeijer gespecialiseerd in het maken van duurzame, dubbelwandige theepotten die de thee langer warm houden. Hun ontwerpen variëren van klassieke elegantie tot moderne minimalistische stijlen, en ze maken gebruik van materialen zoals roestvrij staal, gietijzer en keramiek. Populaire productlijnen zijn onder andere de Duet®, Minuet® en Asia-serie, die allemaal zijn ontworpen om de thee-ervaring te verbeteren, met zowel functionele als esthetische aantrekkingskracht.