Prima geregeld

Own ship verzorgt de de verhuur en afhandeling netjes en vlot

Netter Kontakt

Guter Service und Kontakt

einfach und unkompliziert

gute und einfache Auswahl im Netz! Abwicklung klappte gut.

Unkompliziert und schnell

Das Boot wurde in einen sauberen Zustand übergeben. Der zuständige Mitarbeiter war sehr freundlich und hilfsbereit. Vom Eigner des Bootes habe ich gute Tipps für schöne Marinas erhalten.

Duidelijke en prima communicatie

Administratieve afhandeling was helder en praktisch.

Fantastisch weer, prettige en behulpzame eigenaar, makkelijk schip

We hebben een prima weekend gehad. We hadden mooi weer, wel hadden we pech met waterplanten die met de schroef problemen gaven; gelukkig was de eigenaar zeer behulpzaam en konden we het euvel relatief makkelijk zelf oplossen.

Zufrieden

Alles gut gegangen bei der Vermittlung und Buchung

alles gut und unkompliziert

Vielen Dank für den sehr guten, freundlichen und professionellen Service vor Ort in Warns! Grüße an den Hafenmeister!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bemiddeling was goed en professioneel de boot en eigenaar een drama

De bemiddeling vanuit Own Ship Yachtcharter was goed, flexibel en professioneel.

fijn schip en fijne service

Fijne zeil vakantie gehad. Hadden problemen met de fok en kregen motor pech maar dit is perfect opgelost. Uitleg van boot was wel erg kort, dit had wat uitgebreider gekund.

Schneller Service und Ablauf

Beschreibung der angebotenen Boote und die Kommunikations sind einwandfrei. Alle Kontaktdaten durch Own Ship haben wie angegeben funktioniert. Die Übergabe und Einweisung in die Technik des Schiffes erfolgte etwas verspätet und war recht dürftig. Im Motor fehlte 1 Liter Motoröl, was auf mangelnde Wartung schließen lässt.

Problém s chlazením.

První den plavby se přehřál motor, byl zjištěn únik chladící kapaliny z prasklé expanzní nádoby, Druhý den přijel mechanik a vše opravil. Na příští rok mám opět zájem o pronájem.

Prima schip.

De bedden waren aan de harde kant. Na 2 nachten kwam ik er achter dat de bedden in de roef breder te maken waren door de achterwand omhoog te schuiven.

Alles super geklappt. Jederzeit wieder!

Zum wiederholten Male gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijke vakantie voor een eerlijke prijs

In mijn zoektocht naar een last-minute zeilboot van redelijk formaat was het mij niet direct duidelijk dat ik een particuliere boot zou huren. Mijn eerste communicatie verliep via Happy Charters en pas nadat ik een keuze had gemaakt kwam Own Ship voor mij in beeld. Dat was wel even schakelen. Ik dacht een boot te hebben gehuurd toen ik er achter kwam dat er eerst nog navraag bij de verzekering van de eigenaar gedaan moest worden of ik wel voldoende zeilervaring zou hebben. Hoewel ik daar geen twijfel over had, bracht het toch enige opluchting toen we definitief het akkoord kregen. De huur, overdracht en afhandeling ter plaatse liep soepel.

Freundlicher und unkomplizierter Kontakt

Der Kontakt zu Own Ship und zum Besitzer der Yacht war sehr freundlich, zuvorkommend und unkompliziert. Alles lief reibungslos.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eenvoudig om een boot te boeken

Het was eenvoudig om een boot te boeken. Een paar klikken en het was geregeld. Het zou mooi zijn al er nog wat meer 26/28 voeters (zeiljachten) in het aanbod komen.

Probleemloos een zeilboot huren!

E.e.a. was goed en snel georganiseerd. Goede ervaring met Own Ship. En natuurlijk een breed aanbod. Van wat oudere tot nieuwere schepen in diverse variaties.

Prima geregeld wel een paar verbeteepunten

Boot lag niet in stavoren maar in wars. Hier kwamen we pas achter dat we in Stavoren waren aan gekomen. Verstandig om de afgegeven info door te geven als dit wijzigt. Voor de rest alles prima geregeld.

Zuverlässig, einfache Kommunikation und lösungsorientiert Vermittler

Bisher lief die Vermittlung problemlos und Corona bedingte wünsche wurden problemlos umgesetzt.

Unsere Charter der Dehler 28 für 1 Woche verlief insgeamt zufriedenstellend

Organisation der CharterOrder war einwandfrei. Das Boot war in ordentlichem Zustand. Die Einweisung war viel zu kurz. Obwohl wir uns mit Segelbooten auskennen, waren die Informationen zu technischen Einzelheiten zu oberflächlich. Z.B. fehlte eine Einweisung zu der Bedienung der Ventile der Toilette.

Zuverlässig

Sowohl die Vermittlung als auch die Kontaktaufnahme waren korrekt und sehr freundlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heldere site, gemakkelijk af te sluiten, prima prijs

Zie bovenstaand

Unkompliziert und freundlich

Sehr unkomplizierte Abwicklung. Schnelles Feedback und klare Absprachen. Sehr empfehlenswert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

In het algemeen goede ervaringen. Soms vraag ik mij wel af in hoeverre de afbeeldingen van de diverse boten gedateerd zijn waardoor de boten nieuwer lijken dan bij aankomst bij de boot zelf. En er zijn altijd wel enige zaken die niet werken is mijn ervaring. Van lampjes tot verwarming tot lekkages aan toe.

4 Van Heeswijkstraat a

Vught 5262 XG