Verkeerd besteld en retoeren was geen enkel probleem.

zending vlug en correct ontvangen

Alles OK

Top geregeld

Snel en goed geregeld

Niet al te beste eerste indruk..

Bestelling gedaan van lintzaagbladen 3 st en schuurpapier 35 vellen. Wel snel geleverd dag erna maar zonder de lintzagen. En daar begint het schoentje te wringen. Pakbon vermeld alleen schuurpapier die thans raar was ingepakt, deel was rolletjes van gemaakt dat ik niet begrijp want nu staat dat papier erna maar kom ok. Maar waar zijn de lintzagen, geen mails van bv dat die in backorder staan of zo.......helemaal niets. Na 2 dagen neem ik zelf contact met de vraag van die lintzagen en weer geen antwoord na 1 dag, terug gemaild en ja weer niets. Dan maar eens via whatsapp... en ja dan pas contact kunnen leggen met je raad het al heel de blabla en nummers enz. Na enkele dagen mijn centen terug gekregen zonder de leveringskosten die heb ik wel betaald voor die 35 schuurblaadjes. Dus eigenlijk veel rompsloop gehad hier mee, tenslotte het ging toch om 86€ aan lintzagen. Zou ik terug bestellen? Ik weet het niet........maar heb er veel tijd mee verloren.

Goede service en levering

Na vriendelijke te woord gestaand te hebben tijdens telefonisch contact, besloten een bestelling te plaatsen die de volgende dag geleverd zou moeten worden. Levering kwam keuring de volgende dag aan en ben dan ook tevreden met de service. De prijs van het product komt enigzins overeen met andere verkooppunten (SuperHandig was iets goedkoper) dus de prijs is goed/naar waarde.

Vlotte levering

Tel. Snel geholpen, en vlotte levering van het bestelde product. ( kabelschoentjes van een goede kwaliteit)

Trage communicatie

Tacker gekocht die niet goed functionerende, het duurde lang voordat ik reactie kreeg, wel een nieuwe tacker gekregen, maar ook dat duurde te lang.

perfect

Goed ervaren

De eerste bestelling duurde even dit ivm kerstvakantie Maar in het nieuwe jaar snel geleverd

Vlotte afhandeling en snelle levering.

Super geregeld

Pakket zoals verwacht, super snelle levering.

Goede eerste ervaring, pakket voldeed aan de verwachting. Levering was boven verwachting. Top.

Mooie prijs en goede levering

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Prijs is goed en de levering ook. 10 punten

Zeer scherpe prijzen.

Positief

Mijn ervaring met Superhandig.nl kan ik als positief ervaren

Goed afgeleverd

Goed afgeleved

goede en vlotte levering , product exact zoals omschreven.

zie hierboven

Okay

Snel en Goed

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Zeer aangename ervaring!

Via de website zeer vlot gevonden wat ik zocht en eenvoudig kunnen bestellen. Na bestelling een bevestiging gekregen en de volgende dag was het bestelde stuk al geleverd. Ik ben zeer positief over de vlotte werking.

Aanvankelijk teleurstellend, maar uiteindelijk prima opgelost door Superhandig.

De bestelde pakkingsnijder was verstuurd, maar nooit bezorgd of aangegeven door de transporteur waar af te halen. Ik zelf ben er ook niet actief meer achter aan gegaan. Na een minder positieve beoordeling nam Superhandig snel contact met mij op. De informatievoorziening was duidelijk en accuraat. De pakkingsnijder ligt ondertussen thuis en voelt goed aan.

Ze leveren zeer snel

Ze leveren snel heb al meerdere keren besteld ik weet zeker dat ik als ik wat ga bestellen dit bij dit bedrijf zeker weer doen

Super snel. En goed helemaal top

Super snel en goed

UITSTEKEND

Wat een service, wat een terugkoppeling. Voor de eerste keer een bestelling geplaatst, en gaan we zeker bijhouden. Heel tevreden.

Derpsestraat 37

5751 KB Deurne