Super leuke online shop ervaring !

Van horen zeggen een keer wat bij Mie-toetie besteld. Genoeg keuze in precies dat wat dochterlief mooi vindt. Ze kon het niet afwachten dat de bestelling thuis werd bezorgd. Dit was al binnen 5 werkdagen, wij wonen niet in Nederland. We hadden een zeer enthousiaste jonge dame die alles mooi vond wat er besteld was. Kwaliteit is zeer goed dus iedereen blij! Dochter heeft al weer een paar setjes op het verlanglijstje staan…. We gaan zeker weer bestellen!

Hele mooie kleding

Snel bezorgd, goede kwaliteit

Kwaliteit prijsverhouding uitstekend!

Enorm snelle levering! Super schattige kleding en nog belangrijker voor een leuke prijs! Ik ga zeker vaker bestellen!

Fantastische kleding

Sinds ik Mi-toetie ken ben ik al een tijdje vaste klant. Altijd leuke kleding en een fijne klantenservice! Kortom: Aanrader!

Snel bezorgd, pasvorm goed, mooie kwaliteit.

De webshop is duidelijk, alle informatie is makkelijk te vinden Ruimte assortiment, en de meeste maten waren ook nog eens gewoon beschikbaar De kleding werd snel verzonden en deed aan de verwachtingen Er zat zelfs een lief klein cadeautje bij, een armbandje dat vonden de meiden erg leuk! Zeker aan aanraden om hier te shoppen voor de kids voor leuke kleding

Heel erg leuke kleren!!

Heel erg leuke kleding

Gave kleding

Onze dochters waren er heel blij mee...en mama ook

Super gave kleren!!!

Ooo wat waren mijn dochters beide blij toen ze het pakketje opende. Ze kunnen niet wachten tot de zomer en ze het aan kunnen.

Heel tevreden!

De levering van mijn bestelling was snel en de kwaliteit van de kleding (en knuffel!) is top. Ben er enorm blij mee!

Super tevreden!

Hele leuke schoentjes besteld voor mijn dochters. Zitten goed en voor een hele leuke prijs. Ik zal zeker vaker wat bestellen hier!

Geweldige service

Super snelle levering van mooie kleding voor een goede prijs

Super, echt een aanrader!

Hele fijne ervaring met de webshop! Mooie producten van goeie kwaliteit en een heel mooi prijsje! Bij vragen krijg je altijd snel antwoord en ze helpen je goed. Ook een snelle levering, erg tevreden dus!

Snelle reactie vanuit klantenservice!

Het was heel even wachten op de bestelde schoentjes. Zien er heel mooi uit. Helaas alleen de verkeerde kleur ontvangen. Klantenservice reageerde heel snel op de mail. Nu alleen nog even wachten op een oplossing, maar dit komt vast ook goed.

Wat een snelle service!

Extra leuke was het dat de set die later zou komen, er ook al bij zat! Super leuk!

Goede communicatie ! Bereidwillig en perfect ontvangen artikelen.. ik ben Fan☺️

Ik koop hier al 3 jaar regelmatig kleertjes voor onze meiden!

Ik wordt altijd hebberig op de site van mi-toetie. Hippe kleertjes & snelle levering!

Hele leuke site met leuke babykleding voor mooie prijzen....echt prachtig ! K was huiverig omdat de prijs laag was voor de kwaliteit ....maar zeker gerust nu. Goed ontvangen ....keurig verpakt met een kaartje erbij ...helemaal TOP.

Jurkje besteld voor 10 dgn mandje voor schoondochter. Super leuk jurkje. Voortreffelijke levering. Zeer verrast

Supergave sneakers met bloemetjes voor mn kleindochter gescoord

Blij met mn aankoop ,supersnelle verzending en top verpakt Kleinkind in haar nopjes met haar te gekke sneakers

Fantoetiestisch

Love the collectie, fijne webshop en snelle verzending. Geweldig!

Super snelle levering en snelle service reactie online en hele mooie kleertjes !!

Super snelle service online communicatie perfect en snel en het belangrijkste de super te leuke kleertjes hele mooie kwaliteit!!

Snel verzonden

Mooie producten en snel en netjes verzonden! Top!

Prachtige producten met een super kwaliteit! Hele snelle verzending naar Duitsland. Service is ook uitstekend en ik kreeg snel antwoord terug op mijn vraag. Heel erg bedankt en ik koop in de toekomst zeker meer kleren bij jullie!

Goede kwaliteit en originele kleding

Onlangs kleding gekocht voor mijn dochter en zoon. Leuke originele kleren waarbij ze beide veel complimenten over hebben gekregen. Zelf vond ik de kwaliteit top!

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna