Besteld,op de hoogte gehouden van de bestelling,daarnaar keurig verpakt en ontvangen. Prima.

Super!!!

Ik heb hier nu een aantal keer iets besteld, en keer op keer super blij met de kledingstukken die ik binnen heb gekregen. Goede kwaliteit, snelle levering, kortom heeeeeeel erg tevreden! Bedankt!

Ik heb een super mooi icon casual chique setje gekocht . Super kwaliteit. Staat Super netjes. En zit ook Super lekker. Dus Super tevreden .

Super leuk aanbod voor kids, snelle levering en snelle & vriendelijke klantenservice

Pietenmuts met naam

Echt heel goede kwaliteit, nette levering en ook binnen verwachte levertermijn. Ons zoontje en jullie naamgenootje (Dani Toet) (wij noemen hem ons toetie) is er erg blij mee! Haha..

Goede service, snelle reactie op mijn vraag per mail en een leuk product! Ik ben er heel blij mee!

Super blij

Altijd al gevreden over wat ik bestel! Maar opnieuw weer zo verrast mooie kwaliteit , zooo blij mee❤️❤️

Hele fijne shop

Mooie pietenmutsjes zeker de moeite waard. Goed kwaliteit. Snelle en vriendelijke service.

Alles perfect in orde!

Mooi assortiment en goede service. Meer dan tevreden!

Toppie

Keurig op tijd

Super producten en service!

Enorm leuke kleding voor (in mijn geval) mijn dochtertje! Ook voor de feestdagen hier leuke outfits binnengehaald. De service was goed, en zelfs een product wat op 5 dagen levering werd geschat was de volgende dag met de andere dingen in huis! Kortom super en enorm leuk voor de kids.

Super winkel.

Kleertjes besteld voor mijn dochter. 1 broek die ik besteld had in die maat kon zij niet mee leveren omdat deze kapot was. Netjes een bericht hier over gehad via whatsapp en of ik dan iets anders wilde uitkiezen. Ze heeft dan direct het gekozen product er bij gestoken en opgestuurd. Super blij met de kleren en een hele goeie service!

Een super leuke blouse met legging besteld. Goede kwaliteit en snel geleverd. Zeker een aanrader om te bestellen bij mi toetie.

Toetietastisch

Snelle levering, mooie producten, fijne prijs!

Super leuk setje, Isabella is er blij mee,

Wat een mooie en unieke spullen! Zelf de pieten pet besteld voor mijn zoontje. Wat is deze gaaf!

Snelle levering en super leuke kleding!

Past perfect, schattig echt winters

Past perfect, schattig echt winters Levering top en snel !

mooie kleding en snel binnen zal zeker vaker bestellen

Prima levering en bestelling

We kregen de bestelling prima op tijd binnen. Kleding was zoals verwacht.

Leuke webshop voor mijn kleine meid!

Fijne webshop, veel keuze, veel zichtbaarheid op social media, snelle verzending. Aanrader.

Professionele site!

Mooie producten, goede kwaliteit en fijne levering. De artikelen zijn precies zoals vermeld op de site. Prijs kwaliteit dik in orde.

Heel blij met de bestelling!!

Hele leuke kleding en schoenen gekocht voor onze dochter. Schoenen vind ik altijd een beetje tricky online, maar volgens haar lopen ze top en heeft ze ze graag aan! (Staan er nog een paar op de (mijn) wishlist!!) Kleding vind ik sowieso altijd leuk bij Hippe Beebjes. Daarnaast snelle levering en netjes verpakt, beter kan niet!

Pakketje is top

Wat ik bestelt heb is zo leuk. Vooral de laarsjes. Mijn kleine meid wilde ze gelijk aandoen en niet meer af doen. De andere kleding is nog wat groot maar ziet er goed uit.

Fantastisch!

Ik heb onlangs super schattige laarsjes voor mijn dochter besteld, en ze zijn een groot succes! Mijn dochter is er helemaal blij mee. We hadden ze nodig voor een fotoshoot op zaterdag, en ondanks mijn last-minute bestelling op woensdagavond, kwamen ze precies op tijd aan. Na de bestelling heb ik vriendelijk verzocht om een snelle verzending, en ik kreeg onmiddellijk een positieve reactie dat ze het zouden regelen. Deze geweldige service maakte het extra bijzonder! Heel erg bedankt voor de uitstekende service!

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna