Prachtige kleren!

Steeds super mooie kleren bij jullie! Super van kwaliteit.

Leuk item!

Ik kocht een gepersonaliseerde muts. De muts is erg leuk en zeker bij de opvang is de naam erop een uitkomst! De naam is wat bobbelig bedrukt. Niet heel storend maar voor die prijs had het wat netter gekund. Overigens denk ik dat dit ook te maken heeft met de stof van de muts. Al met al veel leuke reacties gehad op de muts en mijn dochtertje (2) wil eindelijk een muts op omdat ze het zo mooi vindt!

Prima !!!

Helemaal blij met de leuke schoentjes. Ook de gepersonaliseerde pyjama is een schot in de roos. Netjes geleverd , maten kloppen helemaal. Heel tevreden hier !

Super fijn broekje!

Super snelle levering en super stoer jeansbroekje met zachte stretch ! Precies zoals op de foto! Dankje!

Mooi

De kleren zijn altijd super leuk. Helaas paste de jeans niet bij mijn zoon, de pijpen waren te smal. Maar dat maak het er niet minder op.

Geweldige service en prachtige kleding!

Super service gehad. We kregen ons boxpakje super snel geleverd nadat een bestelling zoek was geraakt. Bij ons 1ste zoontje hebben wij ook de boxpakjes bij jullie besteld en die zaten perfect! Nu bij onze tweede kozen we natuurlijk weer voor een boxpakje van jullie en we zijn er wederom super blij mee!

Top ervaring

Mooi spijkerjasje met naam van mijn zoontje stoere uitstraling

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Ik werd getriggerd door de leuke advertenties op Instagram, op de site zag ik toen zo’n leuke kleertjes. Het spijkerjasje met naam dat ik besteld heb voor mijn kleinzoon is dan ook echt geweldig leuk

Unieke, stoere kleding

Een gepersonaliseerde blouse besteld, waar de baan van mijn zoon op staat. Heel gaaf en stoer! Verder was de communicatie ook fijn en netjes. Snelle levering.

Super leuk!

Hele leuke kleding en ook heel snel bezorgd ! Pakketje werd na 1 dag al bezorgd en wat was het toch leuk wat er in zat! De kleding is van top kwaliteit en het past perfect op maat! Echt een aanrader… we hadden een broekje met een vlekje er in gelijk gemaild en binnen een uur al antwoord en werd het opgelost . Niets meer dan lof over deze mensen achter dit bedrijf hoe snel en netjes ze de dingen weer oplossen! Een echte aanrader om hele leuke kleding voor een leuke prijs te kopen voor je kleintje !

Super fijn

Fijne service en heel mooi

Toppie

Ik heb een bestelling gedaan voor een speenkoort met de naam van mijn dochtertje. Ik had een snelle levering en ben zeer tevreden over het product. De kwaliteit en hoe het geleverd is. Ik zal zeker vaker bij Mi-Toetie bestellen.

Een super mooi product voor een mooie prijs . En een super snelle levering. Zal zeker meer bij jullie bestellen.

Goede ervaring, mooie kleertjes en speelgoed.

Producten zien er netjes uit en zijn snel verzonden. Mooie materialen zoals op de foto’s afgebeeld. Al diverse bestellingen gedaan en er zullen er nog vele volgen in de toekomst.

Origineel

Steeds leuke nieuwe en originele artikels voor een betaalbare prijs

top

mooi product , snelle levering goede kwaliteig

Mooie artikelen en goede levering

Wauw! Een super snelle levering en goede service, onze kleine meid kan straks shinen in haar mooie uggs!

Al enkele keren besteld. Mooie collectie en goede kwaliteit

Super ervaring

Heel leuk en mooie kleertjes aanrader

Zeer fijne schoentjes

Zwarte fluffy schoentjes voor mijn dochter besteld. Super tevreden. Fijne pasvorm en stevig schoentje.

Fijne website, snelle levering en mooi artikel!

Super leuke uggs gekocht! In de beschrijving stond dat ze wat groot vielen en daardoor een maat kleiner genomen en ze zitten fantastisch!

Mooi product, snel geleverd’

Ik zag een mooi product via social media. Een mooi armbandje, in grootte verstelbaar en te personaliseren met de naam. Besteld en vrij snel in de brievenbus ontvangen. Mijn dochters zijn er heel blij mee! Het ziet er mooi uit en heeft een stevige kwaliteit. Zeer tevreden!

Top kwaliteit en snelle bezorging

Een gave kleding goede kwaliteit. Zeer tevrede

Goede communicatie

Het enigste wat ik jammer vind is dat ik niet het lettertype kon kiezen waardoor ik nu de naam er niet mooi op vind staan. De Z lijkt teveel op een E. Ik kreeg de mail over dat mijn gekozen kleur niet beschikbaar was, daarna was al snel de muts met juiste kleur binnen.

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna