Super mooi pieten mutsje en snelle levering

Een fantasie mooi pietenmutsje besteld voor onze dochter, stevige stof en ziet er echt fantastisch uit. Die gaat de show stelen bij de intocht. Snelle levering en netje verpakt. Ik kom zeker terug bij deze webshop

Mijn pakketje was niet geleverd. Hier heeft mitoetie direct werk van gemaakt. 2 dagen later kreeg ik alsnog mijn pakketje en nu is mijn geboortepakje compleet! <3

Super bedrijf

Hele fijne site met leuke kleding tegen een leuke prijs maar ook goede kwaliteit! Ik ben helemaal fan!!! Ook snelle levering wat het top maakt

Super snelle levering

Van goede kwaliteit! en blijft mooi na wassen.

Snelle levering en een goede kwaliteit. Zo blij met de spulletjes

Ben er tevreden!

Het leren jasje met naam voor de tweede keer besteld( maat groter) vind het een mooi stoer jasje is mooi afgewerkt erg tevreden!

Geweldig leuke producten!

Ik heb hier al meerdere dingen besteld voor ons zoontje van inmiddels 14 maanden. Alles is zo leuk. Veel gepersonaliseerde spulletjes met zijn naam erop. Alles wordt netjes bezorgd.

Top allemaal.

Bestelling geplaatst en alles ging van een leie dakje verder. Snelle levering zoals afgesproken en kwaliteit van kleding is top. Ik ben een tevreden klant en bestel al vaker bij Mi-toetie.

Prachtige print en wat een kwaliteit!

Hier een volledige set besteld; een boxpakje, muts en haarband. Prachtige kwaliteit en precies zoals op de foto. Heel tevreden! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Zooo leuk om hier rond te snuffelen en leuke dingen op te bestellen! Altijd te vreden en meerdere mensen gelokt om bij Mitoetie te bestellen!! Verliefd!

Ik heb een stoere jas gekocht voor mijn kleinzoon Mick. Dankzij mi toeti is hij nu de stoerste kerel die rond loopt in Echt.

Prachtig jasje

M’n dochtertje heeft een heel mooi jasje mogen ontvangen gepersonaliseerd

Goed!

De kleding is echt super mooi! Leuk stoere kleding! Super blij met jullie kleding voor ons zoontjes eerste verjaardag!

Mooie kleding!

Hele mooie kleertjes gekocht voor mijn dochtertje en haar nichtje!

Voor herhaling vatbaar

Super blij met onze gekochte aankopen.

Hele mooie laarsjes

Heel blij met de warme winter laarsjes voor onze dochter. Ze zijn mooi en heerlijk warm. De levering was snel.

Super mooie items!

Prachtige en betaalbare schoentjes gekocht. M'n dochter is er erg blij mee!

Makkelijk om te bestellen

Ik heb een herinneringsbox besteld. De site is overzichtelijk met duidelijke omschrijving van het product. Het was eerder binnen als verwacht en de box is mooier dan op de foto! Echt een aanrader om als kraamkado te geven. De kersverse ouders aan wie ik het heb gegeven zijn er in ieder geval onwijs blij mee....

Leuke betaalbare laarsjes gekocht. Hier al eerder laarsjes gekocht en waren er ontzettend blij mee

Super blij mee

Heel blij met de kleren en de laarzen. Fijne communicatie over de verzendtijd aangezien er gepersonaliseerde kleren bij zaten. Maar onwijs tevreden met de spulletjes. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Heerlijke schoentjes

Snelle en duidelijke levering. Schoentjes die ik besteld had. Zien er precies uit zoals de foto

Supermooie kleertjes gekocht voor mijn kleinzoontje en mijn dochter vond ze geweldig mooi. Goede kwaliteit en vlug verzonden.

Super leuk, snel geleverd

Super leuke schoenen besteld, snel binnen, precies zoals ze op de site staan. Top

Altijd erg scoor ik leuke kleding voor mijn kleinzoon. En super leuk want ik kan helemaal Los gaan vanaf januari als mijn 2e kleinkind, kleindochter, geboren wordt. Bestellingen worden altijd vrij snel geleverd en anders wordt je op de hoogte gehouden.

Geweldig leuke kleding

Een box pakje en een broekje besteld. Beide snel geleverd en super kwaliteit. De printjes zijn lekker fel! Heel blij mee

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna