Wat een leuke kleding hebben jullie. Vooral die stoere leren jasje met naam voor mijn kleinzoon. Binnenkort weer iets leuks uitzoeken

In een woord: FANTASTISCH

Super mooie kleding en kwaliteit! Fan van jullie.

Super service van Mi-toeti. Ondanks dat ze op vakantie waren, en op de site vermeld stond dat de bestelling langer kon duren. Was mijn pakketje toch op tijd voor de verjaardag van onze dochter binnen. Heel erg bedankt!

Prachtige kleren!

Super mooie kleding, goede kwaliteit en snelle levering!

Keuring

Na bestelling meteen een mail ontvangen. Product wordt gemaakt, weer keurig op de hoogste gehouden. Product was sneller geleverd dan verwacht.

Super goede service duidelijke website en mooie kwaliteit

Geweldig snelle bezorging

Was de eerste keer dat ik bij Mi-toerie iets besteld heb En zo op het eerste gezicht. Ziet de kwaliteit er goed uit. Ben opdit moment zeer tevreden.

Super mooi boxpakje mogen ontvangen en ook nog sneller als verwacht.

Hele leuke kleren en hele fijne winkel

Leuke en unieke kleding. Winkel voelt heel betrouwbaar. Ze zijn snel, de communicatie is fijn. Ik heb hier nu meerdere keren iets gekocht en ben altijd heel erg blij met de aankopen en het bestelproces.

De tas is goed en zag er.mooi uit

Alleen de bezorging was niet zoals beschreven. Ik heb nooit een track en tracé ontvangen en ineens was het met de brievenbus post van post nl bezorgd. Ipv DHL. Zoals jullie omschrijven.

De rugtas voor mijn kleindochter is heel erg leuk. Ik heb het besteld terwijl het een pre-order was maar, ik heb netjes een mail gekregen dat het cadeau er was en het is in goede order ontvangen. Ik ben er heel erg blij mee

Helemaal top!

Pre order geplaatst, zoals verwacht op de goeie datum. Super geregeld!

Super leuke producten!

Een pre order besteld van een mini mousse tas. We moesten nog 2 weken wachten maar dit was juist aangegeven. Toen het pakketje verzonden was kregen we hier netjes bericht over. 2 dagen later was de rugzak binnen & wat een beauty!

Lievelings knuffel van mijn dochter, heel fijn om er een op voorraad te hebben!! super snel geleverd

Heel tevreden

Vlotte verzending, leuke kleertjes!

Zeker een aanrader

Zeer tevreden. Topkwaliteit en past perfect. Zeker een aanrader!

Super leuke dingen gekocht en me dochtertje is er zo blij mee. Snel bezorgd ook!

Super mooie kleding

Goede en duidelijke communicatie. En hele leuke kleding! Omdat ik een grote bestelling had met handgemaakte artikelen, kreeg ik een deellevering. De producten die op voorraad waren kreeg ik alvast, top is dat. Super leuke kleertjes, ben er zo blij mee!

Geweldig mooi

Precies zoals verwacht!

Ik.had een gepersonaliseerde item besteld wat keurig binnen de aangegeven tijd binnen ia gekomen. Mooie zachte kwaliteit. Nog niet gewassen dus weet niet hoe het zich houd. Maar tevreden dus.

Super handig

Niks dat gemakkelijker is dan een tutje die gemerkt is .

Hele leuke producten voor een goede prijs

Vorige week voor het eerst iets besteld. Positieve ervaring en de producten zien er mooi uit. Zelfs de bezorging van een item die ik hem laten personaliseren kon wat sneller gaan omdat ik dit had gevraagd. Heel fijn. Aanrader en ik kom hier zeker vaker terug!

Erg goed

Twee leuke jurkjes besteld in verschillende maten en kleuren. Helaas was er iets misgegaan en kreeg ik twee dezelfde kleuren. Na mail contact, waar erg snel en accuraat op werd gereageerd, is het snel opgelost. Een foutje kan gebeuren, maar hoe er dan mee gedacht word over een oplossing zegt heel veel. Gewoon goede en snelle en vooral persoonlijke aanpak van het oplossen van een (klein) probleem. Ik ga hier zeker nog heel vaak bestellen. Want mooie kwaliteit van de producten en klantvriendelijk.

Mooi pakje

Heel mooi pakje, goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna