zeer mooi

ik heb 2x een pietenmuts besteld. maten passen goed. mijn dochters zijn er allesinds heel blij mee!

Heel erg tevreden

Prettig contact, ik was vergeten de gewenste naam voor op het product in te vullen en dit werd al heel snel netjes na gevraagd. Al gauw daarop had ik het al in huis. Leuk handgemaakt en gepersonaliseerd item. Heel erg tevreden!

super

Ik heb mijn eerste bestelling bij mi-toetie geplaatst, vijf gepersonaliseerde pietenmutsen. Wat ben ik blij met het resultaat en wat zijn de mutsen snel geleverd. Hier gaan wat kinderen erg blij van worden!

Prachtige bestelling!

Erg blij met de nauwkeurigheid van het pieten mutsje die ik heb besteld. De levering duurde alleen wel wat langer maar dat is logisch.

Super leuk!

Mooi product

Vlotte levering, ook als je met naam besteld. Leuk verpakt, ziet er heel verzorgd uit. Dikke compliment voor dit bedrijf!!!!

Precies zoals verwacht!

Super mooie laarsjes online gezien, gelijk besteld en twee dagen later waren ze al binnen. Prachtige kwaliteit, goede pasvorm, heel erg tevreden mee.

Helemaal top

Ik verwacht over een paar weekjes mijn eerste kleindochter, had een super mooi pakje besteld, gister binnen gekregen. In het echt ziet het er nog mooier uit als op de foto. Mijn dochter is er helemaal blij mee. Wij /ik zullen echt nog wat meer gaan bestellen voor mijn kleindochter. Groetjes Jacqueline

Erg leuk!

De kleding of schoentjes die ik hier koop voor mijn zoontje staan altijd erg leuk. Goede kwaliteit kleding, dus zeker een aanrader!

Super service!

Leuke website, leuke acties en goede kwaliteit kleding.

Prachtige kleding!

De kleding die besteld zijn waren echt zoals ik had gehoopt. Mooie dikke kwaliteit en heerlijk zacht voor het kinderhuidje. Zal zeker vaker kleding bestellen!

Kleedjes voor mijn dochtertje.

Ik heb al een aantal keren kleedjes besteld voor mijn dochtertje. Elke keer zijn de kleedjes super mooi en helemaal in orde. Vorige week heb ik nog laarsjes besteld en die zijn ook echt geweldig!

Mooie producten

Werd snel thuisbezorgd. En de kleren zien er super leuk uit

Leuke site Goede kwaliteit Snelle levering

Fantastisch leuke kleding

Super leuke kleding!

Super blij!!!

Cadeaubon besteld voor de verjaardag van mijn Nichtje!! Lekker snel ontvangen en leuk verpakt!! En zij waren blij want ze kunnen shoppen in deze leuke collectie

Erg goed

Als je eenmaal mi toetie volgt, kost het je een faillissement. Erg leuke kleding betaalbaar en van goede kwaliteit. Het is zoals beschreven en ook de maatvoering klopt, ook als er bij staat dat het klein valt. Veel te veel leuke dingen...

Fantastisch mooi truitje voor de verjaardag van mijn metekindje

Roze trui besteld met 'poepetje'op omdat mijn zus haar kleine spruit zo noemt. Het kleine hartje erbij maakt het helemaal af. Precies zoals op de foto en zoals ik het me had voorgesteld. Wat zal ze blij zijn

Helemaal top!

Leuke kleding voor de kids! Netjes en snel verzonden!

Voordelig en mooi

Zoek je n kraamcadeau dan ben je op t goede adres. Betaalbaar en iets moois. Ook voor boys girls snoezige en stoere kleding.

Snelle levering en goede kwaliteit

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Het pakket was netjes verzonden en het product is van goede kwaliteit.

We zijn super blij met de schattige boxpakjes. Per ongeluk hadden ze het, met naam bedrukte rompertje, in het wit gemaakt i.p.v.. Deze mocht ik houden en ik kreeg binnen twee dagen ook het roze rompertje, dank hiervoor!

Erg blij met mijn bestelling

Super website, goede en snelle service!

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna