Mooie, betaalbare kinderkleding.

Als ik iets bestel bij Mi Toetie, is het vaak binnen een paar dagen binnen. Of het nu in de sale is of in het seizoen, kan ik altijd slagen voor baby- of kindercadeaus. Ik hoop dat ik eenmaal voor mijzelf ook veel via hen kan bestellen.

Magnifique

De ontvanger was super blij met het cadeautje., jullie gepersonaliseerd jasje.

Perfecte ervaring.

Alles naar wens, snelle levering, en als iets omgeruild moet worden dan is de communicatie ook super geregeld. Ga zeker vaker bij jullie bestellen. Dankjewel.

Leuke kleding voor baby’s peuters kleuters

Een hele leuke site om je kleintje leuk aan te kleden. Een nette levering binnen de levertijd. Soms wel even twijfelen welke maat maar tot nu toe stond alles onze dochter heel leuk!

Ontzettend leuke gilet, past bij vele neutrale kleuren en zit erg mooi. Valt goed op maat. Mijn dochter is er gek op!

Snelle levering uitstekende kwaliteit

Pasgeleden een bestelling geplaatst bij Mi Toetie en ben er enorm tevreden over! Het pakketje werd snel geleverd en de kwaliteit was top.

Geweldig!!

Supersnel geleverd! En pakje ziet er schattig uit en mooie kwaliteit Voor herhaling vatbaar!

Ik vind het altijd leuke, originele artikelen voor zowel mijn eigen kinderen om als cadeau te geven!

De bestellingen worden altijd op de juiste wijze geleverd.

Super mooie kwaliteit

Het geboortepakje voor m’n dochter hier besteld. Super fijn stofje en mooie kwaliteit. Bleef zelfs na meerdere wasbeurten mooi!

Snel bezorgd. De kwaliteit is ook super..Volgende keer weer bestellen!!

Leuke kleertjes en snelle levering

Tippie

Top product en snelle service

Hele mooie tas en petten.

Had een bal besteld met naam. Bestelling en bezorging verliep als gehoopt. Moest wel een nieuwe bestellen,had een klein foutje gemaakt in de naam Aangezien het een cadeau is

Je krijgt 100% wat er op de foto staat

Zoals het op de foto staat weergegeven zo ziet het er ook echt uit. Mooie kwaliteit voor normale prijzen. Super blij met de bestelde artikelen.

Mooie kleding, helemaal geweldig :)

Mooie en leuke kleding voor een goede prijs. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik er iets bestel.

Ben super tevreden

Ik ben zo blij met deze service zijn altijd heel correct en de kwaliteit is heel erg goed Mooie kleding voor de kleintjes

Kwaliteit kleding is zeer goed, ook het artikel is hoe het staat afgebeeld. En is een echte online winkel !!!

Prachtige veelzijdige collectie en snelle levering!

Al meerdere keren besteld en elke keer zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding! Hele stoere items voor jongens en schattige kleding voor meisjes, erg veelzijdige collectie!! Echt een aanrader voor kinderkleding!

Super leuke kleding, en snelle levering!

De kleding ziet er ontzettend mooi uit, en word snel geleverd. Als er iets niet goed is of als je vragen hebt dan word er snel en duidelijk gecommuniceerd!

Goede en snelle service

Fijne service. Leuke artikelen, zeker een aanrader!

Zeer goede service !

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en contact met Mi-Toetie ! Zeker een aanrader !

Altijd mooie kleding

Betaalbaar en goede kwaliteit in een woord top

Goed en snel

Wij hebben een gepersonaliseerde pet besteld. Deze kwam binnen de week aan. Kwaliteit is goed en pasvorm perfect.

Snelle levering en een hartstikke leuke broek ontvangen, tevreden over de kwaliteit.

Snelle levering van leuke kleding

Mi Toetie heeft leuke en eens eat andere kleding dan de standaard winkels. Krijg altijd complimenten als me zoontje iets draagt van jullie!

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna