Toffe ervaring

Het is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij Mi Toeti.NL voor mijn kleindochtertje en ben super tevreden . Mooie duidelijke site en na 2 dagen heb je u bestelling in de de bus. Groetjes Evi

Snelle levering en zoooo cute

Bestellen gaat gemakkelijk. levering is snel. en het product (een zonnebrilletje) zooo schattig!

Fantastisch!

Mooie producten, goeie kwaliteit. Super blij mee!

Super geklappt

Trotz Ausland kam es super schnell an und in top Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super leuke kleertjes, goede service en snelle levering!

Nu 2 keer hier besteld en beide keren zeer tevreden. Leuke mooie setjes, die na vaak dragen en wassen nog steeds mooi zijn!

Super leuke kleding en snel geleverd!

Super goed!

Super leuke kleding. Onze kleine meid straalt erin ❤️

Geweldige kwaliteit

Ik heb leren schoentjes gekocht toen mn dochter net begon met lopen en ze liep er zo goed op. De zool was lekker flexibel ook.

Hele fijne service. Duidelijke site, mooie producten. Snelle verzending en levering. Aanrader om te bestellen. Compliment voor team mi toetie!

Top !

Leuke kleding, snelle bezorging, gewoon top !

Mooie artikelen en snelle levering!

Goede informatie en snelle reacties via de mail. Producten zien er top uit en mijn meisje straalt als ze deze kleding aan heeft! Voor Pasen nog een tof setje besteld en kreeg enorm leuke reacties!

Leuke kinderkleding voor een lekker prijsje

Besteld en snelle levering

Snelle en nette levering

Fantastisch!

Pyjama besteld voor mijn kleinzoon werd maar niet geleverd .Oma mailen en binnen 2 dagen was het pyjama‘tje geleverd ! Top service !

Leuke kleding

Leuke kleding en goede kwaliteit. Net iets anders dan de rest maar altijd een vrolijke twist!

Super leuke en mooie spulletjes

Heel blij met mijn aankoop. Zou het een ander zeker aanraden. Goeie prijs- kwaliteitverhouding

Goede kwaliteit

Mooie, leuke kleding en schoenen! De kwaliteit is goed! Alleen jammer dat retourneren voor de klant is ook wanneer een artikel geruild wordt, zal een goede service zijn als het bij het ruilen van een artikel op een andere manier gaat.

Mooie en kwalitatieve kleding. Super snelle bezorging.

Vlotte levering, kwaliteitsvolle schoenen en kleren

Zeer vlotte levering en de schoentjes passen perfect door de omschrijving online. Zeer blij mee!!

Helemaal top!

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst. Door een gepersonaliseerd stuk duurde dit langer dan normaal, maar dit was netjes aangegeven. Binnen de gestelde tijd heb ik ons pakketje ontvangen. Precies zoals verwacht!

Super blij!

Voor mijn zoontje heb ik een spijkerjas met op de rug zijn naam laten maken. Een hele goede prijs hoor een prachtig jasje!

Kleding dat je humeur positief beïnvloed!!

Alles is zooo leuk en qua kwaliteit nog beter!

Geweldige kleertjes voor mijn meisje

Mooie qualiteit, goede pasvorm, duidelijke foto’s. Kleren kwamen overeen met de foto’s! Wel een lange levertijd, maar dit stond ook duidelijk vermeld!

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna