Netjes

Zeer mooie kwaliteit en goede services pakketje was kwijt bij dhl maar werd gelijk vervangen

Goed en mooie kleding

Goed en snel en mooie en fijne kleding ook leuk om te geven

Zalig

Super mooie kledij ontvangen!

Ik heb een jas voor mijn baby boy besteld mooie kwaliteit en snel geleverd. Zeker een aanrader

Snelle service, stoere kleding, top!

Ik had een spijkerjasje besteld. Snelle levering paste perfect en het is precies zoals het omschreven staat en op de foto's! Ik vind de stoere lookx voor jongens uniek en de foto's helpen me om uit mijn confort zone te kiezen! Ik krijg overal complimentjes! Bedankt!

Geen aanvullingen

Goede service, leuke spullen, klantvriendelijk

Had een vraag over het denim jasje. Die stelde ik in de avond en er werd diezelfde avond nog reageerd. Artikel was eerst alleen te verkrijgen met naam versie maar ging die avond toch zonder in de verkoop. Daar werd ik speciaal voor terug gemaild. Echt top. Had al eens besteld en zal ik zeker blijven doen!! En het jasje is waanzinnig leuk!!!

geweldig!!!!!!

Wauw wauw wauw!!! Wat en mooie kleren en goeie kwaliteit! Zeker het wachten waard en het geld ook.! Super blij mee. Broeken vallen op maat. Mooie pasvorm. Kort om niks wat tegen valt!!!!

Very nice discovery

I found that website, I tried and I am happy, to keep for sure !!!

Echt heel tevreden !

Erg leuk! Mooie kwaliteit, precies zoals het er uitziet! Echt heel blij mee!

Geweldig mooi gauw geleverd en precies zoals op de foto

Geweldig gauw geleverd en precies zoals opp de foto

Goede kwaliteit en mooie kleding

Al meerdere jaren erg tevreden, een mooie collectie en de kleding past erg goed.

Mi-Toetie fan!

Super leuke originele stoere kleertjes! Anders dan de standaard commerciële merken waardoor de kleertjes echt uniek zijn. Helemaal fan van m’n zoontje z’n nieuwe pakje en al veel complimentjes over gekregen en vraag naar gehad! Goede persoonlijke klantenservice en vragen worden snel opgepakt/opgelost. Kortom: aanrader!

Erg tevreden

Ik ervaar een hele goede ervaring. Bestellingen worden snel gestuurd en de kleren zijn erg chic.

Super pet!

De pet is heerlijk zacht en heeft een goede pas vorm! Ons zoontje is er gek op!

Super! Ben heel blij! Broekje super fijn en snel verzonden

Super leuke kleding

Mooie en hippe kleding Misschien wat duurder maar kwaliteit is SUPER!

Super mooi en tevreden!

Ik kocht de khaki ribfluwelen rugzak met naam en ik ben super tevreden van het resultaat. Iedereen is jaloers op mijn zoontje zijn mooie rugzak hihi.

Super producten

Heel mooie producten, aan een zeer voordelige prijs, die correct en vlug geleverd worden. Een aanrader

Helemaal leuk en hip!

Heel leuk jasje besteld met naam! Snelle levering en super overeenkomst met de online foto, qua kleuren en lettertypes!

Mooi en kwalitatief

Snelle verzending, mooie kwalitatieve kledij, heel erg tevreden

Herhaaldelijk al kleertjes besteld voor mijn kleine man. Super kwaliteit, fijne stoffen, dus niet stug en veel bewegingsvrijheid. Jammer datjij nu in de laatste maatjes zit want vind de kleertjes geweldig

Geweldig!

Super leuke en kwalitatieve kleding. De kleding word snel geleverd en de service is ook heel erg goed. Beantwoorden de mail netjes en komen je tegemoet. Hele fijne winkel om kleding voor je kleintje te halen :)

Leuke betaalbare kinder/ baby mode snel geleverd

Ik deed de spullen kado de ontvangers waren zeer blij Dus deze oma ook

Super mooie kleding

Super mooie kleding , veel keuze

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna