Snelle levering en een uitstekende kwaliteit

Snelle levering en een uitstekende kwaliteit

Superleuke knuffelpop

Knuffelpop met naam besteld en netjes op tijd bezorgd. Ik vind de pop nog leuker dan op de foto, de naam ook netjes erop geborduurd

Superleuke knuffelpop

Geen idee!!!

Helaas kan ik geen beoordeling geven daar mijn pakketje nog steeds niet heb ontvangen! Heel jammer want was een Sinterklaascadeautje.

Geen idee!!!

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Super blij met het cadeautje voor onze dochter. Een mooie knuffel en speelgoed waar ze heel leuk mee kan spelen.

De laarsjes waren geweldig mooi en dat voor betaalbare prijs

De laarsjes waren geweldig mooi en dat voor betaalbare prijs

Heel tevreden

Ik bestelde een herinneringskist met eigen foto. Er stond van te voren aangegeven dat dit product langer onderweg zou zijn en dit was ook zo. Goed dat men daar voor waarschuwt. Het was het wachten meer dan waard. Wauw, wat een mooi resultaat. Zeer tevreden.

Heel tevreden

Hele fijne hulp gekregen van de klantenservice. Bestelde artikelen ook heel blij mee!

Geweldig!

Kleding is echt super mooi en snel in huis, wij zijn weer blij :)

Super service

Ik had schoenen besteld en de verkeerde maat geleverd gekregen. Na veel mailcontact heb ik de juiste maat toegestuurd gekregen en de andere kosteloos retour mogen sturen

Mooi handgemaakte kleding wat helaas kleiner uitgevallen is

Helemaal verliefd op de samengestelde setjes die ik heb laten maken. Ik heb express wat groter besteld zodat mijn dochter er in kan groeien, maar het past haar precies. Ik heb het idee dat de maat die ik besteld heb, waarvan ik dacht dat het nog te groot zou zijn, wat klein uitvalt. Dat is het enige puntje, want vind het allemaal ontzettend mooi en leuk er uit zien en het staat haar fantastisch. Ga zeker vaker bestellen, alleen dan nog groter.

Mooi handgemaakt broekje

Super mooi handgemaakt broekje. Leuk voor de feestdagen!

Prima service!

Goede communicatie. Goede service.

Geleverd met liefde

Top webshop, snelle verzending, goede communicatie en verpakt met liefde, op alle details is gelet.

Heel blij met het product

Snelle levering voor een persoonlijk product. Product ziet er netjes uit en was goed verpakt.

Supersnel geleverd en erg mooie kleding in goede.kwaliteit.

Super leuke doll bunny pink besteld

precies zoals verwacht! En hartstikke lekker zacht.

Super kwaliteit

Nog geen ervaring daar de baby nog geboren moet worden maar het ziet er geweldig uit

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna