Super leuke kleding

Mi-toetie heeft ontzettend leuke kleding. Ook de kwaliteit is heel goed.

Super mooie kleding

Onlangs kleding besteld voor onze dochter. Eén dag later was het al binnen. Super service en leuke kleding. Zeker een aanrader!!

Mooi!

Hele mooie spulletjes zoals altijd :)

Prachtige kleding en snelle levering

Het merk Guapoo is echt fantastisch. Fijn dat het via Mi Toetie leverbaar is.

Alles zag er gewoon keurig uit dus kan alleen maar zeggen voor herhaling

2de keer aankoop

Elke keer al tevreden geweest van mijn bestellingen.

Prachtige kwaliteit voor een mooie prijs

Op zoek naar hèt eerste jasje voor onze kleine. Op de socials zag ik hem voorbij komen en tijdens her bestellen op de site scoorde ik nog wat andere leuke dingen. Wat moeilijk kiezen was trouwens, zoveel moois. Helemaal fan!

Ik heb nu al 2x keer een speenkoort besteld en ben echt teverden over de kwaliteit, snelle levering en hoe leuk en mooi en product is. Ik zal het zeker aanbevelen aan mijn familie en vrienden.

Perfect!

Hele snelle service bij vragen waarbij ze mega lief en behulpzaam zijn. Snelle levering en een hele mooie verpakking. Schoentjes zijn perfect en mijn dochter is er heel blij mee!

Fantastische service en een fantastisch product!

Had zelf een fout gemaakt in men mailadres. De supervriendelijke dame van de helpdesk paste dit direct aan. De gepersonaliseerde bestelling kwam overigens snel en is van topkwaliteit!

Zeer snelle levering en service. Erg vriendelijk

Problemen worden snel en probleemloos opgelost (erg meegaand)

Snel en goede kwaliteit!

Ik had een kleine bestelling gedaan die heel snel in huis was! Het Rompertje en broekje zijn van mooie kwaliteit, helemaal verliefd!!

Handige site om te bestellen Vlotte levering Heel tevreden van de service

Bij MiToetie slaag je altijd!

Groots assortiment. Vaak als ik iets zoek voor een speciale gelegenheid zoek ik bij MiToeti. Altijd net even een andere collectie dan in andere kinderkledingwinkels. Mijn kindjes krijgen altijd complimenten als ze gekleed zijn in kleertjes van MiToetie. Snelle verzending, goede communicatie.

Een fantastische mooi en kwalitatief product met een snelle levertijd.

Ik kocht een knuffeltje die ik liet personaliseren. Deze werd mooi op tijd geleverd. Is van goede kwaliteit en is zoals beschreven op de foto’s. Mijn metekindje gaat heel blij zijn met haar prachtig cadeautje.

Nooit meer! Slechte communicatie en klantenservice.

Nooit meer! Slechte communicatie en klantenservice. Ik bestelde in januari 3 soorten artikels waarvan 1 artikel 3 maal. Ik ontving niets. Na zelf contact op te nemen heb ik vernomen dat juist deze 3 zelfde artikelen niet meer in stock waren en ze deze dus niet konden leveren (nochtans stond dit anders vermeld op hun website) er werden mij 2 soorten gelijkaardige producten voorgesteld maar beide soorten waren niet meer 3 maal beschikbaar. Ik heb aangegeven dat ik koos voor een van de gelijkaardige producten 2 maal en ik het 3e artikel terugbetaald wilde krijgen. Even laten ontvang ik het pakket eindelijk en bleek dat ze toch 1 maal de andere soort mee hadden opgestuurd en niets terugbetaald hadden. Ik nam meteen contact op om te retourneren. Ik stuur het pakketje terug en een hele tijd later ontvang ik het pakketje zelf terug in mijn eigen brievenbus met de melding dat het pakketje na mislukte levering niet tijdig werd opgehaald bij het pakketpunt. Opnieuw nam ik contact op via e-mail. Na heel lang wachten en enkele mails van mijn kant later (telefonisch zijn ze niet bereikbaar) ontving ik antwoord dat ik het pakket met dezelfde label terug naar post nl moest brengen. De pakketpunten van postnl konden dit pakket niet meer inscannen en dus ook niet aannemen met hetzelfde label. Ik zocht opnieuw contact met mi toetie maar ik kreeg geen antwoord. Uiteindelijk zocht ik contact via sociaal media en na opnieuw veel te lang wachten ontving ik een nieuw retourlabel. Eind mei ontving ik de terugbetaling. Ik ontving nooit excuses of een compensatie enkel vele excuses waarin ze hun fouten af te schuiven. Hier heb ik het dan enkel over de grote lijnen en bespaar ik jullie nog van een deel. Groeten van een nog nooit zo ontevreden klant

Uitstekende afwerking

Ik had gekozen voor een kist met foto opdruk. Hij was boven verwachting afgewerkt en zijn super blij met het resultaat. Top werk

Fantastische kinderkleding!

Leuke en unieke kleding wat je niet overal ziet, ook de kwaliteit is erg goed! Super blij mee, en ik zal zeker vaker hier wat kopen!

Goeie service!

Heel tevreden van de bestelling

Voor de eerste keer super goed

Ben blij met de kwaliteit en de vlugge levering van jullie site . Ik ga zeker nog bij jullie bestellen as ik iets zie voor jongens maatje 104 Sportief Super blij en bedankt grtjs

Prachtige kwaliteit, mooie producten!

Al een paar jaar bestel ik petjes met naam bij mi-toetie. Voor mijn eigen kinderen, maar ook als verjaardagscadeau voor kinderen van vriendinnen. Altijd een grote hit, het is prachtige stevige kwaliteit met een stevige bedrukking.

Waar voor je geld

Kleren zien eruit zoals op de plaatjes afgebeeld. Ook is de kwaliteit van de kleren stevig en niet makkelijk kapot.

Goede kwaliteit en snelle bezorging!

Echt hele goede kwaliteit, fijn stofje! Levering was super snel! Dankjewel!

Heb een mooi jasje besteld voor mijn kleinzoon met naam heel mooi gemaakt.goede service zou er zo weer wat bestellen.

Eerste pakje via mi toetie besteld, ben er heel blij mee, mooie kwaliteit en bijpassend haarbandje

Platanenstraat 46

5382 KB Vinkel

Over Mi-toetie.nl

Hét adres voor unieke en trendy online Babykleding en Kinderkleding! ★ Trendy baby- en kinderkleding ★ [email protected] ★ Gratis verzending vanaf € 70,- ★ Verzending 'wereldwijd ★ Makkelijk achteraf betalen met Klarna