Altijd een fantastische service !

Zeer fijne producten van een goede kwaliteit.

Keurig geholpen

Mooie produkten te koop.goed advies

Vriendelijke en snelle service!

Makkelijk communiceren middels whatsapp en flexibiliteit wat betreft het versturen of ophalen van een bestelling.

Altijd goede service en netjes bezorgd

Mijn ervaringen met Horseridersclassic zijn al jaren positief! Als er producten niet op voorraad zijn wordt er contact opgenomen, alles is overzichtelijk en de spullen worden netjes ingepakt bezorgd.

Bij de eerste verzending miste er 1 product. Dit is direct perfect en snel opgepakt door het bedrijf

Bij de eerste verzending miste er een product. Er is direct prima op gereageerd. Er werd direct gereageerd op mijn email. Keurig! De volgende dag was het product alweer opgestuurd. Er zat zelfs een mooi halstertouw bij als compensatie. Het bedrijf is goed te bereiken als er wat misgaat. Ze lossen het zeer snel en netjes op. Prima service!

Heel snel geleverd

Mijn nieuwe rijbroek had ik de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en dus supersnel.

Snelle en goede service

Snelle en goede service, de dag erna had ik de bestelling al thuis

Mijn air vest plofte tijdens het losrijden boven de hindernis en kreeg binnen twee dagen een nieuw patroon, super opgelost

gewoon prima. geen gedoe.

Altijd goede service en de mooiste producten

Bij zowel bestellen als shoppen in de winkel alleen maar goede ervaringen gehad. De producten zijn heel mooi en van goede kwaliteit.

Goede betrouwbare service

Producten kwamen overeen met de beschrijving. Alles werd op tijd geleverd.

Goed en snel

Super service!

Hele snelle levering! En altijd super netjes ingepakt! Top serviele!

Mooie producten, en goede service

Het aanbod bevalt goed, al mag er weer meer Animo kleding erbij komen. Het tuig en verzorgings producten zijn erg fijn, en de snelheid van bezorging is ook super

Super service en meedenkend personeel

Altijd leuke spullen in de sale. Heb veel rijbroeken bij HRC weggehaald

Super .... snel, correct en toppie service !

Goede service en snelle correcte levering. Zeker een aanbeveling om hier je producten voor ruiter en paard te bestellen .

Uitstekende service

Er wordt ook altijd mee gedacht. Snelle levering en mooie producten

Altijd snelle en goede service!

Snelle levering en volop keus

Top winkel

Mooie producten en goed advies! Fijne winkel! Aanrader!

Netjes en professioneel

Goed geholpen en geadviseerd

Dwingelerweg 14

7964 KK Ansen

Over Horseridersclassics.nl

Horse Riders Classics voor exclusieve ruitersportartikelen. We hebben een groot assortiment aan ruitersportproducten van de beste veelal Italiaanse merken zoals Equiline, Animo, Vestrum en Tucci. We presenteren de nieuwste trends en voorzien je van een eerlijk en uitstekend advies. Bestel online of bezoek onze winkel in Ansen.