Ivm de vakantie periode zou het iets langer duren, hier werd gelijk netjes over gecommuniceerd maar ook direct een alternatief aangeboden(andere verpakking)waar we goed mee geholpen waren. Het aangeboden alternatief was de volgende dag al bij ons binnen. Al met al goed geholpen en we zijn zeer tevreden!

Heel makkelijk in gebruik en je ziet de vloer onder je handen opknappen.

Vlotte levering van de bestelling!!!

Online makkelijk bestellen en prima en snelle levering. Goede prijs en prima spullen. Perfect dus

Goed aanbod & prijs en snelle levering

De vloerreiniger ken ik al en werkt top. Olie ga ik voor het eerst ervaren dus kan ik nog niks over zeggen.

Prima, duidelijke WebShop en bevestiging

Alleen Post NL is een ramp, zijn nu 2x bij ons aan de deur geweest terwijl wij gewoon thuis waren. Bellen aan, wij de deurbel gehoord, naar de deur en chauffeur weer weg. Nu nog geen pakket in huis.

Op tijd geleverd en snel!

had van te voren een vraag gesteld waar supersnel op werd gereageerd. Daarna besteld ook de bestelling werd netjes en op tijd geleverd.

Overzichtelijk en snelle levering.

Supermooie wandpanelen

Ik ben erg goed geholpen. Ondanks dat het bouwvakvakantie is, zijn al mijn vragen via email beantwoord. Mijn bestelling is wel iets later bezorgd omdat de montagelijm niet op voorraad was. Maar de levering is goed gegaan, via de tracksysteem. De wandpanelen zijn supermooi, ik ben hier erg blij mee!!

Goede kwaliteit voor de juiste prijs!

Voor het eerst besteld, maar zal het zo weer doen. Het werdt snel en goed verpakt bij mij thuis afgeleverd en dat allemaal voor dezelfde prijs. Ideaal!

Uitstekend.

Goede bedrijf netjes een e-mailtje ontvangen dat 1 besteld product nog niet leverbaar was. Wij hebben gekozen voor het wachten tot onze bestelling compleet zou zijn voor verzending. Netjes bezorgd.

snel geleverd mooie prijs

Goede site. Bestel ik vaker. Snelle levering, mooie prijs.

Prettige, snelle en accurate behandeling en afhandeling. Aanrader

Ik ben heel blij met de mooie producten en vakkennis die ik bij deze fa vindt. Retourneren omdat ik een verkeerde keuze had gemaakt is geen enkel probleem voor hen. De goede keuze is direct weer verzonden naar mij. Dit is zakendoen van de bovenste plank (of vloer, hahaha)

Snel en goed kwaliteit

Dikke Prima

Duidelijk en snelle levering.

Goed en snel

Goede prijs en correcte leveren

Matig

Verkeerde levering en te groot. Klantenservice Niet telefonisch bereikbaar.

Mooi product, snel bezorgt en een goede prijs!

Ik ben erg tevreden over de levering die ik zeer snel ontving. Vloeronderhoudswinkel.nl bied een breed scala aan producten voor zowel de particulier als zakelijke klant. Ik beveel vloeronderhoudswinkel.nl warm aan.

Duidelijke website.

Duidelijke website. Prijzen zijn ook oke. Snelle verzending.

Snel en correct geleverd!

Onderhoudsspullen voor mijn vloer besteld. Duidelijke omschrijvingen op de website. Precies zoals vermeld oude website werden de materialen geleverd. Dik tevreden!

Goed product

De vloer is mooi schoon geworden, top

Overzichtelijke site met juiste prijzen! Pakket wordt snel verstuurd en daarbij word je goed op hoogte gehouden van voortgang en levermoment.

Concurrerend en snel

Snelle levering met concurrerende prijzen.

Ik had Skylt besteld voor de muren in m’n huis. Rond 11 uur besteld, volgende dag om 11 uur was het al thuis. Daarbuiten is het gratis als je iets koopt voor 30€. Bij de meeste bouwmarkten is dit pas vanaf 45€, dus zeker een aanrader als je een klein potje nodig hebt, met kleine benodigdheden ernaast, zit je zo op de 30€

Prima en snel

Speciale vloerwas besteld en die werd de volgende dag al bezorgd per post. Betrouwbaar adres in mijn ogen

schouwerzijlsterweg 3

9951 TG Winsum