Slechte communicatie en afhandeling
Een hele poos geleden bestelde ik 2 dezelfde hondenmanden. De levering duurde langer dan gehoopt, maar goed dat is niet anders. Helaas werd er maar 1 van de twee manden geleverd.
Bij binnenkomst zag ik ook direct de mand te klein was voor mijn honden , dus de mand die ik wel had ontvangen moest sowieso terug. In eerste instantie ging het mailcontact wel goed. Het geld van de niet opgestuurde hondenmand werd terug gestort en de andere mand stuurde ik retour in afwachting van terug betaling. Maar dit duurde weken.... Weken waarin ik niets hoorde en zelf meerdere malen, bijna dagelijks, contact heb gezocht via de mail. Geen reactie, niets. Mijn mand was al weken retour aangekomen. Telefonisch contact is niet te leggen met dit bedrijf. Pas na het invullen van een negatieve recensie, aangegeven dat ik mijn rechtsbijstand zou inschakelen en nogmaals een contactformulier met een klacht instuurde kreeg ik ein-de-lijk een hele korte onzakelijke mail terug. Geen uitleg of uitgebreide excuses, maar gewoon een credit. Geld is inmiddels eindelijk terug! Maar durfde hier niet meer te bestellen, hoe graag ik de zelfde manden weer had besteld maar dan een maatje groter. Ik nam geen risico meer. Dagen na terugbetaling kreeg ik een mail met het verzoek of ik mijn recensie wilde aanpassen. Nou, bij deze, aangepast.