Lekkere hondenmand.

Eerst verkeerd besteld: teruggestuurd. Toen verkeerd geleverd. Op kosten van de webwinkel teruggestuurd en uiteindelijk de goede mand geleverd. Waar gehakt wordt vallen spaanders. Maar netjes opgelost! Mijn hondje is er blij mee!!

Snel en goed geleverd ! Top

Snel en goed geleverd ! Top

Goede producten, snelle correcte service

Zeer tevreden met mijn 3 manden van benzano! Super!

super hondenmand

top

Héél snelle en verzorgde levering van een product welk volledig voldoet aan de beschrijving op de webshop en dus de verwachtingen meer dan overtreft!

Prima product en snelle bezorging

Slechte communicatie en afhandeling

Een hele poos geleden bestelde ik 2 dezelfde hondenmanden. De levering duurde langer dan gehoopt, maar goed dat is niet anders. Helaas werd er maar 1 van de twee manden geleverd. Bij binnenkomst zag ik ook direct de mand te klein was voor mijn honden , dus de mand die ik wel had ontvangen moest sowieso terug. In eerste instantie ging het mailcontact wel goed. Het geld van de niet opgestuurde hondenmand werd terug gestort en de andere mand stuurde ik retour in afwachting van terug betaling. Maar dit duurde weken.... Weken waarin ik niets hoorde en zelf meerdere malen, bijna dagelijks, contact heb gezocht via de mail. Geen reactie, niets. Mijn mand was al weken retour aangekomen. Telefonisch contact is niet te leggen met dit bedrijf. Pas na het invullen van een negatieve recensie, aangegeven dat ik mijn rechtsbijstand zou inschakelen en nogmaals een contactformulier met een klacht instuurde kreeg ik ein-de-lijk een hele korte onzakelijke mail terug. Geen uitleg of uitgebreide excuses, maar gewoon een credit. Geld is inmiddels eindelijk terug! Maar durfde hier niet meer te bestellen, hoe graag ik de zelfde manden weer had besteld maar dan een maatje groter. Ik nam geen risico meer. Dagen na terugbetaling kreeg ik een mail met het verzoek of ik mijn recensie wilde aanpassen. Nou, bij deze, aangepast.

Vlotte, correcte service

Nieuwe hondenmand besteld, die binnen 3 dagen netjes afgeleverd werd. Mand is van prima kwaliteit, tegen een nette prijs.

Mooie stevige hondenmand. Prima kwaliteit Onze honden van bijna 30 kilo slaapt er heerlijk in. Goed geleverd geen aanmerkingen.

Mijn bestelling werd snel afgewerkt en correct thuis bezorgt.

2 manden besteld en betaald 1 toegestuurd gekregen

Vrijdag 2 honden manden besteld en uiteraard betaald, zaterdag voormiddag reeds geleverd . SUPER snelle levering helaas bleek er maar 1 mand in de doos te zitten.( waar is ? Waar blijft de andere mand? Ik heb zaterdag 5 min na de levering dadelijk een mail gestuurd met deze melding ,aangezien ik gisteren donderdag avond nog geen antwoord van jullie kreeg heb ik opnieuw een mail gestuurd. Zouden jullie aub het nodige willen doen om dit probleem op te lossen? De mand die ik ontvangen heb is van super goede kwaliteit,ik hoop snel de andere mand te mogen ontvangen. Als dit probleem is opgelost verdienen jullie uiteraard 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vlotte afhandeling zeer tevreden

Zie hier boven

Heerlijk matras voor mijn labradoodle, hij slaapt er Heerlijk op

Snelle levering en prima prijs - kwaliteit verhouding

Mijn Labrador is helemaal blij met haar nieuwe mand die speciaal voor in de camper gekocht is. Ze ligt graag met een kussentje onder haar kop te slapen en gebruikt daar nu de opstaande rand voor

Prima mand, bezorging zeer onvoldoende!

Op de website wordt beloofd de volgende dag geleverd. Dit wordt zeker niet nagekomen! Donderdag besteld, een week later op zaterdag de mand in huis. (drie dagen in de min hemelvaartsdag en weekend) DHL (track and trace)is een ramp.

Snel bezorgd alleen het werd niet volgens uitleg bezorgd maar bij de onderburen

Alles klopt

Prima product en op tijd geleverd

Wij zochten een mand voor onze Amerikaanse buldog. Genoeg keuze op de site uit verschillende soorten en kleuren. Snelle levering en de gekozen mand (benzano mand wasbaar) is een schot in de roos. Mooie kwaliteit. Stevig en toch lekker zacht om op te liggen. Anti slip onderlaag werkt ook top! Onze hond lag meestal overal en nergens maar sinds deze week ligt hij voornamelijk in zijn mandje, dat zegt genoeg!

Uitstekende klantenservice

Initieel liep er bij mijn bestelling iets fout, maar nadat ik contact had opgenomen, werd dit onmiddelijk recht gezet. Alles werd heel snel geleverd en in uistekende staat!

Tevreden

Zo als beschreven goede kwaliteit ben blij mee

Mooie mand

Prachtige dikke mand helaas terug moeten sturen vanwege de grote. Maar wil zeker de maat kleiner nog bestellen

Mooie stevige mand

Mooie stevige mand waar onze hond lekker languit in kan liggen. Kussen is omkeerbaar en aan één kant lekker zacht.

Een super leuke mand voor me labrador gekocht!

Degelijke en mooie hondenmand

Heel blij met deze hondenmand. Het is niet makkelijk om een mooi ogende mand van goede kwaliteit te vinden voor een betaalbare prijs. Je voelt en ziet dat het kwaliteit is. En bovendien goedgekeurd door onze hond :-)

Een heel goed kussen

Mooi materiaal, stevig en goede maat. Hond is er niet van af te slaan...

Poolsterstraat 8

7521 XG Enschede