Prachtige mand, snelle levering.

Een super gave mand

We hebben een grotere mand gekocht voor de hond van onze dochter en hij vindt het super geweldig… lekker zacht en ook goede hoogte

Snelle levering en goede service

Alles vlot verlopen!

Vlotte afhandeling van bestelling tot levering! De hondenmand is precies zoals beschreven. Tevreden dus!

Vlotte levering

Ben er zeer tevreden over

Kwaliteit dragen ze hoog in hun vaandel

Leuke winkel waar je producten vindt die net iets anders zijn. Zeer goede kwaliteit. Onze honden zijn zeer “content”

Goed geleverd

Goed geleverd en juiste product

Netjes.

Alles netjes geleverd.

Super mooi bed

Super mooi en zwaar bed !!

Erg tevreden

Goed omschrijving en weergave van het product

Stevig bed, lekker zachte binnenkant, uitwasbaar

Heel blij met de aankoop. Goede rand, lekker om zijn hoofd op te leggen. Kussen binnen is lekker zacht en prima gevuld. Alles is uitwasbaar. De randen zijn lekker stevig! Ik zeg: uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Betrouwbaar

Bestelling vlot in bezit gekregen en ook qua mailcontact goed bereikbaar.

Betrouwbare online winkel, heel tevreden

Ik had al eerder iets gekocht bij 123hondenshop. Ook nu weer tevreden. Vanaf het eerste moment van bestellen krijg je de emails met alle ins en outs rondom de bestelling. Ook wat betreft track en trace. Levering ging ook snel. Helaas moest ik het artikel retourneren omdat ik een te kleine maat had besteld. Ook het retourbeleid is goed. Weer emails zodat je op de hoogte blijft t/m het terugstorten van het geld. Prima dus, betrouwbaar!

Leider hat uns das bestellte Körbchen nie erreicht und auf unsere Email wurde auch nicht geantwortet

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goed product

hondenmand, mooi en niet duur

Ben tevreden over de service

Alles perfect

Snelle en goed verzorgde communicatie en levering

Scherpe prijzen en supersnelle levering

Op een vrijdag om 15h00 bestelling geplaatst. Dacht dat die op maandag ging geleverd worden maar neen, op zaterdag om 10h30 stond Post Nl er al met mijn hondenbuggy Trixie grijs die ik op 123 hondenshop aan een uiterst concurrentiele prijs had kunnen kopen en nog goede kwaliteit voor die prijs. Dus ben uitermate tevreden .

Product voldoet zoals beschreven staat op de website. Honden zijn er blij mee.

Mooie stevige mand waar mijn (bejaarde)hond graag in ligt. De rand is wel iets lager dan verwacht maar hij kan er evengoed heerlijk tegenaan kruipen.

Tevreden

Tevreden over de kwaliteit, correcte en stipte levering.

Snelle levering precies wat ik heb verwacht.

Snelle levering precies wat ik heb verwacht, helemaal top 5 sterren!!!

Mooie mand

Mooie mand , kwalitatief, mooi design. Super snelle levering!

Retour heel snel afgehandeld, binnen 2 dagen ook geld terug. Prima!!

Poolsterstraat 8

7521 XG Enschede