Mooie robuuste mand zeer tevreden zeker aan te raden en lekker zacht.

Bestellen, volgende dag leveren , goed spul! Mijn hond is er blij mee!

Supergoed en supersnel

Ik had een mand gekocht die toch te klein was. Retourneren was eenvoudig. Meteen een nieuwe bestelling geplaatst en ook nu weer een hele snelle levering. Deze mand is top, mooi stevig en hij lijkt heerlijk te slapen.

Prima levering

Mooie stevige mand

Mooie mand met stevige randen. Het ligkussen is heerlijk zacht en ondersteund goed. Handig te wassen. Ze liggen er heel graag in.

alles prima

zoals we gewoon zijn alles dik in orde

Vlotte levering, snelle reactie

We zijn tevreden. Ze leverden snel en toen we een vraag hadden reageerden ze snel. De website is overzichtelijk.

Snelle levering, kwaliteit even afwachten.

Goede kwaliteit mand en prima levering

Goede kwaliteit mand en prima levering!

Netjes

Ondanks niks kunnen vinden. Retour correct afgehandeld.

Alles prima

Ik heb 2 Benzano hondenmanden besteld, deze zijn supermooi en top kwaliteit. Alles is zeer vlot verlopen van bestelling tot levering.

Veel keuze, makkelijk bestellen, makkelijk betalen en snel geleverd... wat kan er dan beter.... dank u wel

Vlot geleverd en gecrediteerd

Per ongeluk toch te klein kussen besteld voor onze te grote hond. Netjes vlot gecrediteerd na retour zending.

Super kwaliteit

Heel deugdelijk mand

Mijn hond was super gelukkig!

Voor mijn hond zijn verjaardag kocht ik een hondenmand, een bruine kleur die afwasbaar is. Mijn hond was bij het uitpakken al super enthousiast en ging er meteen in liggen, en is er nadien ook niet meer uitgekomen! Een heel geslaagde aankoop. Ook een tevreden baasje: mooie kleur mand, goede kwaliteit, en heel fijn om je hondje zo gelukkig te zien :)

Prima hondenmand en prima service.

Ik had de mand te klein besteld. Even een mailtje gestuurd, nieuwe mand besteld en aangegeven dat ik een retourlabel wilde hebben. Binnen de kortste tijd alles geregeld. Hond blij, wij blij.

Meer dan prima

Mand besteld, snel geleverd en heel blij mee!

Sehr freundlicher Support in jeglicher Hinsicht und dazu hochwertige Produkte zu fairen Preisen

... immer wieder gern

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hond ligt heerlijk op het kussen

Mooi kussen, had qua vulling iets steviger mogen zijn maar zeker tevreden, vooral mijn hond is er erg blij mee!

Perfect zoals omschreven en supersnel geleverd…

Snel, mooi product, goede kwaliteit, bedankt!

Hondenmand gekocht, van een sterke stof. Zo lijkt het, de tijd zal het leren. Voor nu ben ik blij met de aankoop!

Correcte en supersnelle levering

Daro was superblij met zijn prachtige nieuwe mand met superzacht kussen en ik met de hele mooie en stevige uitvoering. Wij zijn beide heel tevreden.

Snelle service, goede kwaliteit

Goed assortiment, snelle service en snelle reactie toen er geen voorraad bleek te zijn.

Mooie degelijke mand

Ik ben heeeel blij met m'n nieuwe mand. Super stevig en lekker zacht aan de binnenkant. Ik slaap er heerlijk in.

Gewoon heel goed

Trixie honden bed besteld voor 17 uur, dag erna in huis ☺️ Onze Jazz vind het heerlijk knus om op te liggen. Mooie kwaliteit

Poolsterstraat 8

7521 XG Enschede