Het was leuk

Een heel leuk kamp pet leuke begeleiders

Ik vind het een goede organisatie met leuke begeleiders.

Heel erg leuk

Ik heb heel veel plezier gemaakt en ook veel geleerd

Een leuk kamp

Het was hier echt leuk, de activiteiten waren altijd goed georganiseerd en tof

Tof

Heel tof iets dat ik ga omtouden

Zeer tof

Tofjes

Leuke mensen

Ik heb er van genoten!!

Leuk

Een aanrader voor elke sportieve actieve familie.

The best surfer out there is the one who is having the most fun.

Het was leuk en zeker voldoende

Het was wat ik had verwacht van het kamp.

Een heel leuk kamp met leuke activiteiten

een leuke organisatie met lekker eten en zorgt heel goed voor de kinderen. Een organisatie die goed zorgt voor de kinderen en zorgt dat iedereen altijd mee is.

Het is leuk

Leuk en goed

Leuk en goed

Leuke vereniging om mee op kamp te gaan

Alle activiteiten waren enthousiast uitgelegd en leuk gedaan. Leuke spelletjes en activiteiten!

Ik vond het zeer tof

Ik vond het een zeer tof kamp! Ik heb alleen heel slecht geslapen in die tent en op de matras. Maar voor de rest waren alle activiteiten top!

Het was mega leuk

We hadden veel vrijheid

Heel leuk camp echt een aanrader

Ik vond het heel erg leuk zeker omdat we ook veel vrije tijd hadden en het een echte vakantie is

Super leuke ervaring

Het was een super leuke ervaring en een tof kamp met vele activiteiten

Top surforganisatie

Surforganisatie met erg veel ervaring

mocht minder streng

ik vind dat mensen eerst zelf ergens achter moeten komen en dat er niet gelijk dingen van hun afgenomen moeten worden omdat iemand een dag miss bad gaat dat je dreigt dat hij/zij niet naar lloret mag. voor de rest DIKKE LOVE maar lieke, thibeaut, remi & de kitchencrew ;)

Een kamp vol plezier

Een leuk kamp met een leuke afwisseling van activiteiten en vrijheid met een leuke sfeer.

Interessant

Veel speciale dingens meegemaakt

Super leuke week !!

Toffe week , ga ik nooit vergeten

Leuk

Leuke crew en goed verblijf! Helaas geen wifi en de busreis verliep niet zoals we hadden gehoopt (achterin is het nogal warm en we komen geen avondeten halen). Activiteiten zijn top, maar wees erop voorbereid dat je alleen met de mensen van Flowtrack bent, ook in Lloret. Je krijt heel veel vrijheid en er is genoeg te doen op loopafstand.

Mega leuk

Echt leuk kamp

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.