Deze reis was fantastisch!!!

een toffe vakantie!

Super leuk

Was heel leuk kamp, de crew deed heel hard zijn best om het voor ons ook zo leuk mogelijk te maken.

Ervaring rijk

Het was leuk en ik heb veel nieuwe mense leren kennen.

W camp

Het is een heel leuk kamp

Speciaal

Leuk maar wel een paar tekorte.

Kei goed douche iets te warm

Heel tof toffe mensen

Zeer leuk kamp

Alles is goed geregeld. Je ziet dat ze dit grondig voorbereiden

Veel geleerd

Heel leuk maar soms een beetje saai.

Het was een heel leuke ervaring.

Lekker

Lekker

het was heel gezellig en tof!

Ik vond het kei tof

Een fijne ervaring

De crew bestaat uit aardige fijne mensen en de leden komen goed overeen. De keukenploeg maakt ook lekker eten.

Het was leuk

⬆️

Heftig

Niet genoeg slaap maar het is het waard

heeel leuk

Super tof kamp ik kom volgend jaar mee als moni!!

Ik vond het een leuk kamp.

Ik vond het surfen heel leuk maar ik wou eigenlijk nog wat meer surfen en de monis en andere mensen waren leuk. De activiteiten waren ook leuk. Ik vond het avond eten altijd heel lekker maar bij het ontbijt en lunchpakket waren er vaak dingen al op zoals het brood. Ook vond ik dat we in een mooie omgeving kamp hadden en dat alle tenten en toiletten enzo proper waren. De douches stonden wel heel veel te warm. Maar in totaal vond ik het een zeer leuk kamp.

Leuk

leuk kamp

top begeleiding ik zat vorig jaar op een ander kamp het was niet te vergelijken

Was een leuke ervaring

Super leuke week!

Leuke ervaring, ben inmiddels als 3x meegegaan en kom zeker nog terug!!!

Super leuk en gezellig maar wel vermoeiend

Door het surfen wordt je wel snel moei maar de feestjes zijn leuk

Het was best leuk

De groepen indelen wie surfen kan en wie niet- het was niet goed ingedeeld Meer fris fruit aanbieden Meer sun set points Aankomsttijd beter doorgeven

Het was erg leuk

Het was leuk

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.