Warm maar leuk!

Het was super leuk

Fijne reis

Over het algemeen goed georganiseerd

Super fijne week met het gezin!

Heerlijke week in het Flowtrack kamp met super fijne activiteiten, geweldig lekker eten en een super crew. Enige minpunt was de dagelijkse animatie en muziek aan het zwembad tot middernacht en het lawaai op de kampong ‘s nachts.

Het was een tof en avontuurlijke ervaring

Het was heel tof

Heerlijke vakantie maar gebrek aan communicatie

Heel erg naar me zin gehad, maar de organisatie op het kamp, hoe het werkte, de contacten met de crew, hoelaat we werden opgehaald maar dan weer een kwartier later, bijna de sunset gemist hierdoor. Had een stuk beter gekund, met kleine dingetjes.

Gezellige week met een leuke groep mensen

Ik heb een leuke week gehad! Een paar kleine puntjes waar ik tegen aan liep was het volgende: - surfles in het Engels, had dit liever in het Nederlands gehad. - trip naar Bordeaux was leuk, maar zou er voor kiezen om hier 1 dag van te maken zonder het aquapark ervoor, want nu hadden we niet veel tijd in Bordeaux - veel van de crew niet gezien, ze waren voornamelijk bij het familycamp - ik heb een fotograaf gemist bij de surflessen, toch leuk als er minimaal 1x een fotograaf was geweest

Fijne avontuurlijke vakantie

Aangename vakantie

Heerlijk weekje onbezorgd leren surfen

Het eten was goed, crew was altijd vriendelijk en kon vragen beantwoorden. Lokatie was top

Ervaring voor het leven

Ik vond het super leuk. Echt leuke momenten beleefd

Leuk

Vond het kamp super leukkk!!!

Leuk maar wel druk

Ik vond de week heel leuk. De activiteiten zijn ook leuk, alleen soms te kort. Barcelona bijvoorbeeld is niet makkelijk te zien in 1 dag.

Heel tof bangelijk

Gwn tof geen woorden vr nodig

Een leuke eerste keer, jammer van het einde

Hele aangename week, leuk dat je zelf mocht kiezen wat je deed.

ik had buikgriep

heftig

Gezellig maar iedereen was ziek

Ik vond het heel gezellig alleen halverwege was het halve kamp ziek ook vind ik de groep wel een beetje groot met 81 kinderen

Gaaf

Leuke crew en activiteiten En het surfen was echt top

Super leuk

Leuke crew, activiteiten en veel vrijheid. TOPkamp

super

leuke crew, leuke activiteiten, veel vrijheid, TOPkamp

Ik heb erg genoten van de week met leuke activiteiten, gezellige mensen en veel vrije tijd!

Echt geweldig

Echt een van de leukste vakanties die ik ooit heb gehad

Alleen maar plezier gehad

Ja ik heb lieve vrienden gemaakt en de leiding was heel heel gezellig met de groep en zat niet op onze huid je hebt heel veel vrijheid en je kan eigenlijk afstand nemen van de groep als je wil

gezellig

top

Kort maar krachtig

Door heen de week heb ik veel nieuwe activiteiten zwaan die nog nooit heb gedaan + ook veel nieuwe en toffe mensen ontmoet waar mee ik veel nieuwe memories mee heb gemaakt. Ook hoe Da crew heel goed voor ons heeft gezegd en er altijd voor ons klaar stond. Ik zal deze week nooit vergeten ❤️❤️❤️

Leuke week gehad

Leuke ervaring

Super goed

Leuke tijd beleefd!

Stationsplein 41

9160 Lokeren

+32 15 21 73 03

Over Flowtrack

Flowtrack, Destination Feelgood Bij Flowtrack draait alles om positieve vibes. Onze vakanties staan voor pure momenten waarin je goed in je vel zit en bruist van energie. Je kan er terecht voor zomer- en surfkampen voor jongeren (13+, 16+, 23+) en voor ski- en surfreizen voor families, telkens in het buitenland. We staan voor unieke bestemmingen, enthousiaste begeleiding en avontuurlijke activiteiten.