Product voldoet aan de verwachting en de pasvorm uitstekend. Duidelijke beschrijving voor montage
snel bezorgd, kwaliteit oke
Armsteun prima en snel te monteren
Ik werd vriendelijk te woord gestaan voor wat informatie en snelle verzending
Een verrijking voor mijn auto.
Netjes op tijd geleverd, stevig materiaal en gemakkelijk te monteren
Grote keus, snelle levering
Wij kochten de Armster 2 zwart voor onze Hyundai Bayon. Geen goedkope plastic bedoening maar zeer goede solide materialen. Heel vlot te instaleren - 5 minuten en klaar. Verstelbaar, opbergvakjes en uitschuifbaar. voor ons is dit top.
na lang gezoek eindelijk goed armsteun gevonden past prima
Gls had schade gemaakt aan pakket gebelt naar armsteun.nl Gelijk opgelost nieuwe gestuurt netjes hoor
Duidelijk..je krijgt wat je ziet en snelle levering.
Fijn contact per telefoon en supersnelle verzendingen ontvangst
Makkelijk te monteren en goede montage uitleg Perfecte passing
Heb het nog niet binnen dus de melding voor 15.00u besteld morgen binnen gaat niet helemaal op.
Beste Marco, Bedankt voor uw beoordeling, met een 10 zijn wij meer dan tevreden. Wat betreft de zending van uw order. Op zaterdag 30 september heeft u een order geplaatst. zoals bij ons vermeld staat op de website 'Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd (indien voorradig)'. Vandaag (maandag) is de eerst werkdag nadat u bestelling heeft geplaatst. u heeft inmiddels een mail gehad dat de armsteun vandaag verstuurd gaat worden. Waarschijnlijk zal deze morgen bij u worden aangeboden. Wij wensen u veel plezier met de armsteun. Met vriendelijke groet, Team Bila.
Bij het in elkaar zetten bleek dat de schroeven niet passen. Het was vrijwel onmogelijk om de armsteur in elkaar te zetten. het is dan ook maar voor 2 van de 4 schroeven gelukt. De armsteun zelf is wel goed.
Beste Fokko, Bedankt voor uw beoordeling. Wilt u de andere schroeven ontvangen, het is wel de bedoeling dat u de juiste schroeven monteerd bij de armsteun. Indien u andere schroeven ontvangt horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team Bila-shop
Gebruiksvriendelijke website Prima communicatie Snelle levering Past perfect Helft goedkoper dan in garage
Zie boven
Vlotte levering. En het past perfect. Ga zo door.
Pakket de volgende dag geleverd en voldoet aan omschrijving.
Past perfect, super makkelijke montage!!!
Kreeg in de bevestiging van de bestelling te zien dat het voor de verkeerde auto was besteld, ff telefonisch contact en de bestelling veranderd , nu wordt de goede Armsteun opgestuurd. Thanks voor de goede en snelle aanpassing en levering.
Duidelijke site, makkelijk besteld en zeer snel geleverd! Product inbouwen ging prima, de armsteun is een goede aanvulling in de auto. Had ik eerder moeten doen!
Amster S besteld voor een VW UP. Paste perfect. Snel geleverd en makkelijk gemonteerd. Aanrader
Armsteun besteld en die werd al de volgende dag bezorgd. Duidelijke handleidingen erbij en de pasvorm was perfect. Ik ben blij met de armsteun
Mijn artikel is nog niet geleverd, maar communicatie via mail is correct en super.
Bolderweg 2
1332 AT Almere
Wij als Bila-Shop handelen in autostoelhoezen en auto-accessoires zoals kofferbakmatten, armsteunen, dakkoffers, automatten en zelfs autoparfums. Hiernaast is het ook mogelijk om de stoelhoezen en armsteunen bij ons te laten inbouwen in Almere. Natuurlijk stellen wij klanttevredenheid voorop en om dat te kunnen verbeteren vragen wij u om een review te plaatsen voor ons over uw ervaring bij de Bila-Shop. Alvast hartelijk dank!