Goed product, snelle levering

Wij kopen altijd koffie bonen en zijn zeer tevreden

TOP!

Het bestellen via de site gaat erg gemakkelijk en houden zich altijd aan de afspraken. Levering is altijd binnen de afgesproken termijn.

Heerlijke koffie

Ideaal eens in het half jaar bestel ik een doosje met koffie. Super snel geleverd.

Zeer snel bezorgd! Werd goed op de hoogte gehouden over de bezorging! Super snel!

Netjes en op tijd geleverd

S'morgens opgebeld dat ze de koffie s' avonds konden brengen prima service

Persoonlijke en goede service

Medewerker zoekt snel en persoonlijk contact als de levering om de een of andere reden enige vertraging ondervindt. Daarnaast is Valk de goedkoopste leverancier van de door mij gewenste koffiebonen.

Koffie van topkwaliteit voor een prima prijs!

Ik verkoop en repareer Jura koffiemachines. Als klanten mij vragen wat nou een lekkere koffie is laat ik ze de Valk koffie proeven. Ik heb al van alles geprobeerd maar de koffiebonen van Valk zijn veruit de beste!

Snelle en correcte levering

Snel, goed en heerlijk.

Gewoon goede DE-koffiebonen voor een nette prijs en snel geleverd. Valkkoffie bedankt!

Goed en snel nieuwe voorraad koffie in huis

Gemakkelijk via de website bestellen en.verder een goede afwikkeling ten aanzien van de verzending en het transport via PostNL. Dit begeleid met een juiste opvolging van de status van de verdere afwikkeling. Nu weer lekkere koffie thuis.

Helemaal Top!

Ik vind de koffie prima en de snelle levering helemaal Top.

Altijd goed verstuurd en ook altijd netjes verpakt

Heerlijke koffie

Perfecte koffie met een perfecte levering!

Heerlijke koffie voor een (h)eerlijke prijs, met een goede service! Een aanbeveling!

Altijd zeer snelle levering

Altijd snelle levering!

Prima koffie en goede afhandeling

Smaak goed, prijs goed. Snelle en correcte bezorging

Koffie geeft een positieve explosie aan de dag

Snel lekker handig en genieten met of zonder lekkers erbij

Prima prijs en snelle levertijd.

Het is een zeer hoge kwaliteit Koffie

Bij van der Valk is de koffie altijd prima, en toen ontdekten wij dat we die ook voor thuis kon bestellen. Zeer tevreden mee.

Snelle en goede levering van koffie

Snelle en goede levering van koffie, voor een betaalbare prijs!

Het is een boffie met de vdValk koffie

Doen dit al jaren en tot volle tevredenheid

Uitstekende web service.

Diverse malen koffie online besteld, niet alleen de koffie is top, maar ook de mails van de bestelling zijn geweldig, alle afspraken kloppen .

geweldig service

ik ben vo lof over de bestelling binnen 1dag had ik mijn koffie in huis en konden wij genieten van een heerlijk bakje koffie voor een geweldige prijs ik kan het iedereen aanbevelen ga ik ook doen mvg jacqueline vanduinen

Top koffie voor een toffe prijs

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie, eenvoudig te bestellen en snel thuisbezorgd!

Super koffie

De koffie van vd Valk is simpelweg en oprecht gewoon superlekker. Het verschil met de huis tuin keuken boon is enorm Wij zijn echte koffiegenieters en met de boon van vd Valk is het een feest

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkvoorthuis.nl

ValkVoorThuis.nl is een online webwinkel met allerlei producten vanuit de Valk Exclusief hotels, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-winkel waar u terecht kunt voor het kopen van alles van Van Der Valk, van de zeep die u gebruikt in een hotel, de koffiebonen waarmee we uw cappuccino aanbieden in het restaurant tot het hotelbed waar u op zo lekker op slaapt. Iedere Valk-fan of klant die van kwaliteitsproducten houdt zit goed bij Valk Voor Thuis. Wij leveren u die fijne Valk ervaringen bij u in huis.