Erg tevreden

Duidelijke site en snel geleverd.

Vandaag besteld, morgen in huis. Top

Van der Valk een perfecte organisatie!

Van der Valk een perfecte organisatie!

heerlijke koffie

Ons bezoek vraag heel vaak naar de koffie, heerlijk. Waar gekocht?? Dat vertellen wij dan natuurlijk graag, heerlijke koffie.

Zeer goede koffie en altijd binnen 2dagen in huis

Heerlijke koffie

Met Van der Valk koffiebonen altijd een heerlijk bakje koffie. Ook super service, vandaag besteld , morgen in huis.

Prima koffie

Prima koffie Op tijd geleverd En netjes verpakt

Goede valk koffie site makkelijk bestellen en betalen en snel een e-mail ontvangen met wijze van levering

Snelle levering, faire prijs

Goede service, ook als er toevallig een lek pak koffie tussen zit, dan wordt dat keurig opgelost.

Heel goed,mijn dochter besteld ook deze koffie op aanraden van ons, Onze kleindochter gebruikt ook deze koffie voor de klanten in haar kapsalon .

Goede Levering

Wordt altijd op tijd en netjes geleverd. Top Bedrijf

Een beetje hotel thuis - heerlijke koffie

We ontdekten deze site al een hele poos geleden. Geweldige constante kwaliteit koffie tegen een goede prijs. Snelle verzending en goede klantenservice als er even een keer iets mis gaat! Kortom: prima!

Snelle en correcte service

Snelle levering, goede verpakking. Lekkere koffie!

Heerlijke koffie en snel in huis

Vandaag besteld volgende dag in huis, dus gelijk genieten.

Lekkere koffie en snel geleverd

Wij zijn erg gek op de vd valk koffie. Beide smaken vallen goed in de smaak. En alles word netjes en snel geleverd.

Niet lullen maar gewoon doen wat je beloofd

Bestellingen gaan vlot en duidelijk omschreven Andere dag binnen. Prima

Tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de v.d.Valk koffie. Al meerdere keren besteld en snelle levering.

Makkelijke site en snelle levering!

Vlotte levering

Lekkere koffie

Snelle en correcte levering

Heerlijke koffie. Zoals we ook bij Valk gewend zijn.

Heerlijke koffie

Fijn dat het altijd zo snel bezorgd wordt

heerlijke koffie

Nadat we verschillende Italiaanse merken geprobeerd te hebben. Vind ik de koffie van van der Valk een verademing een heerlijke zachte koffie met een heerlijk crème laagje.

Super, altijd snel geleverd!

Heerlijke koffie voor een scherpe prijs

Prima deal die ik al regelmatig heb besteld. Ik bestel geen andere koffiebonen meer voor mijn apparaat. 5+1 gratis zodat ik altijd een voorraad bonen heb en die smaken heerlijk. De prijs is scherp en ze worden snel bezorgd, dus dik tevreden!

thuis ook genieten van een kopje koffie Van de Valk.

Wij zijn blij dat we online de koffiebonnen Van de Valk kunnen bestellen, als je veel onderweg bent voor je werk door heel Nederland met vele overnachtingen bij Van de Valk en ook privé komen wij bij Van de Valk. waar altijd de koffie lekker smaakt. En hebben vele koffiebonnen voor ons koffieapparaat getest, genieten we nu ook thuis van de Valk koffie,

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

Over Valkvoorthuis.nl

ValkVoorThuis.nl is een online webwinkel met allerlei producten vanuit de Valk Exclusief hotels, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-winkel waar u terecht kunt voor het kopen van alles van Van Der Valk, van de zeep die u gebruikt in een hotel, de koffiebonen waarmee we uw cappuccino aanbieden in het restaurant tot het hotelbed waar u op zo lekker op slaapt. Iedere Valk-fan of klant die van kwaliteitsproducten houdt zit goed bij Valk Voor Thuis. Wij leveren u die fijne Valk ervaringen bij u in huis.