Zeer fijn om online te bestellen. Na bestelling fijne en gedetailleerde uitleg over de volgende stappen. Bij vertrek pakket mail met track en trace. Bij ontvangt van pakket was ik aangenaam verrast door de zorgvuldigheid waarmee het was ingepakt zodat het niet kon breken onderweg. Ik ben fan en zal opnieuw bestellen of eens een kijkje gaan nemen in de winkel.
Hoi Stefanie Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Het is fijn om te zien dat er zoveel dingen zijn waarin we jouw verwachtingen hebben overtroffen. Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Idem
Hoi Patrick Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Bestelling tot aan de Levering was alles Perfect in orde
Hoi Daniel Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Zeer makkelijke en volledige website. Eerlijk en veilig.
Hoi Guy Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Emballage parfait et sûr, livraison rapide.
Bonjour Anik Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué un bon 10 ! Profitez de votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez un problème inattendu dans notre magasin, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
Commande reçue rapidement, marchandise parfaitement emballée, vaste choix de produits a de très bon prix.
Bonjour Jérôme Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué un bon 10 ! Profitez de votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez un problème inattendu dans notre magasin, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
Livraison rapide, emballage très professionnel, tout est arrivés en très bon état, merci
Bonjour Diane Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué un bon 10 ! Profitez de votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez un problème inattendu dans notre magasin, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
Vous assurez la sécurité de vos colis
Bonjour Logan Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique. Nous sommes ravis de voir que vous nous avez attribué un bon 10 ! Profitez de votre commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez un problème inattendu dans notre magasin, n'hésitez pas à nous contacter ! Cordialement, Maarten
Ik was aangenaam verrast hoe goed de producten verpakt waren. Ik heb dan ook geen enkele opmerking over een verbetering. Voor mij mogen jullie zo blijven werken. Bedankt. Alfred Vandereyken
Hoi Alfred Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Ik bestelde een unieke fles porto om als geschenk op te sturen. Mooi aanbod van dranken, goede service en geleverd op gekozen datum. Aanrader!
Hoi Jill Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Gebruiksvriendelijke website en snelle levering.
Hoi Nick Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
perfectie
Hoi August Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Laat de feestdagen maar komen :-) snel geleverd en in goede dozen thx
Hoi Kevin Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
ik kreeg de pakken zoals afgesproken, zeer goed verpakt. Dat heb ik nog nooit meegemaakt.
Hoi Jean Marie Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Hoi Gert Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
onze bestelling was zeer snel bij ons waarvoor dank
Hoi Dimitri Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Ik was aangenaam verrast met de enorme keuze aan verschillende dranken,ben je op zoek naar iets speciaals ben je aan het juiste adres!
Hoi Wouter Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Mijn bestelling was zeer goed verpakt. Ondanks de manier dat pakjesdiensten met pakjes omgaan is de fles snel en heelhuids aangekomen.
Hoi Marc Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Drankflessen worden uitstekend beschermd door solide verpakkingen en vulling. Goed verzorgd en met een goed begeleid transport.
Hoi Antonius Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Goed verpakt, inclusief een leuke attentie. Echte aanrader!
Hoi David Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
fijn
Hoi Pierre Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Mooie Glen Grant - Glenlivet besteld. Zelfde dag verstuurd. Mint condition aangekomen.
Hoi Dominick Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Na mijn bestelling kreeg ik direct goede informatie over de verzending. Ook als mijn bestelling later was. Heel fijne en duidelijk webshop
Hoi Andy Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
correcte aanbieding, correcte informatie, geleverd zoals beloofd op tijd en stond en zeer goed verpakt : kortom : geen opmerkingen
Hoi Kurt Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 8 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Degelijke verpakkkng
Hoi Wim Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met de bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Molenstraat 19
3550 Heusden-Zolder
Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.