Grote keuze, goede prijzen. Bestelling heel snel verzonden en heel zorgvuldig ingepakt! Zeker een aanrader! Ik ga alvast terug!
Hoi Timothy Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Snelle levering en dik in orde
Hoi Peter en Myriam Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
gemakkelijk en snelle levering
Hoi Nancy Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
ruime keuze, makkelijk te vinden. Levering goed op te volgen.
Hoi Jennifer Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Goede website en snelle levering
Hoi Sonja Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Ordered online- it was a very fast delivery and the bottles well well packaged. Highly Recommended.
Hi James, Thank you for taking the trouble to review our store. It gives us great pleasure to see that we earned a nice 10 from you! Enjoy your order! If you have any future tips or suggestions, or unexpectedly encounter a problem in our store, please do not hesitate to contact us! With kind regards, Maarten
Ik was op zoek naar een bepaalde cognac en kwam zo terecht op de website van Drankenshop Broekmans. Ik had nog nooit eerder van deze winkel gehoord maar kan deze na mijn 1ste bestelling aan iedereen aanraden! Mooi assortiment van dranken die je niet overal kan vinden, correcte prijs tegenover sommige andere online shops, voldoende info over de producten terug te vinden,... Noem maar op, voor mij was dit een leuke ervaring. De bestelling werd ook snel verzonden via Bpost en heb zelden zo een goed verpakt product gezien. Al mijn flessen waren mooi afzonderlijk en stevig verpakt met de nodige bescherming. In de toekomst zal ik zeker en vast rechtstreeks naar de website van Drankenshop Broekmans gaan indien ik terug op zoek ben naar iets.
Hoi Thibault, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel zo uitgebreid te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou, en dat we jou hebben kunnen charmeren met de uitstraling van onze webshop, ons assortiment en de afhandeling van jouw order! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Zeer snelle levering, flessen ook goed ingepakt. Aan te raden.
Hoi Lino, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Zorgvuldig ingepakt en een snelle levering.
Hoi Sander, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Bestelling korrekt èn op tijd (= snel ) geleverd, èn voor een goede prijs ! Meer moet dat niet zijn.
Hoi Marc, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 9 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Heel vlotte communicatie online met de klantendienst. De levering via BPost was minder optimaal: de postbode zette de doos gewoon in de hal en tekende zelf af voor ontvangst. En dat terwijl de doos geleverd werd op het werk en het secretariaat dat alle pakjes ontvangt om de hoek zit. Ook was daardoor niemand op de hoogte dat er een pakje geleverd was. Enkel omdat onze klusjesman het zag staan, en zich afvroeg wat de doos daar deed, kwam het pakket ter plekke.
Hoi Piet, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 8 verdiend hebben bij jou! Helaas hebben wij geen invloed op de dienstverlening van bpost, als die te wensen overlaat kan je dat het best bij hen aankaarten want ze lezen niet mee op onze bedrijfspagina. Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Ik bestelde een verzamelaars whisky van het merk Fettercairn, zéér speciale editie. Deze werd flink ingepakt in een grote doos, al snel verzonden en bezorgd bij het ophaalpunt. Alles tip top in orde! De doos paste ook nog eens perfect op de achterbank van mijn auto in de gordel! Deze zaak gaat bij mijn favorieten om te bestellen!
Hoi Milou, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Absolutely perfect in all aspects: catalog; product quality & rarity; packaging; super fast delivery in relay point; communication; prices. All excellent.
Hi Nic, Thank you for taking the trouble to review our store. It gives us great pleasure to see that we earned a nice 10 from you! Enjoy your order! If you have any future tips or suggestions, or unexpectedly encounter a problem in our store, please do not hesitate to contact us! With kind regards, Maarten
Snelle en goede service.
Hoi Anja, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Bpost had pakket op verkeerde adres afgeleverd. Onmiddellijk werd er actie ondernomen, pakket met wat vertraging perfect (en in uitstekende staat) ontvangen.
Hoi Frank, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Le colis est arrivé en parfait état super bien emballé. Je recommande vivement cette maison.
Bonjour Dominique, Merci d'avoir pris la peine d'évaluer notre boutique. Cela nous fait plaisir de voir que nous avons obtenu un bon 10 de votre part ! Bonne commande ! Si vous avez des conseils ou des suggestions pour l'avenir, ou si vous rencontrez un problème inattendu dans notre boutique, n'hésitez pas à nous contacter ! Avec nos meilleures salutations, Maarten
Op tijd geleverd . Goed verpakt
Hoi Hubert, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Alles was in orde. Snelle levering, goed verpakking, allen goed ervaring.
Hoi Sandra, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Goede prijzen correcte afhandeling.
Hoi Mozes, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Mijn pakje werd vlot geleverd op de juiste dag (aangevraagd via de website), het was stevig verpakt en ik werd via mail op de hoogte gehouden van mijn pakje. Voor herhaling vatbaar!
Hoi Leslie, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Goed verpakt, correcte leveringstijd. Nu enkel nog proeven. In Spanje kan ik ze niet vinden. Het zou enorm fijn zijn om ze daar ook te kunnen bestellen.
Hoi Lieve, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! De accijnswetgeving op alcohol maakt het helaas zeer moeilijk om dranken (wettelijk correct) in het buitenland te laten leveren, en dit vraagt aparte, verregaande maatregelen en bijbehorende kosten per land waarnaar we zouden willen leveren. Daarin verschilt alcohol van heel wat andere spullen die je wel probleemloos doorheen heel Europa kan laten leveren. Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Het bestelde product was in onberispelijke staat. Zeer goede prijs/kwaliteit.
Hoi Kris, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
ZEER SNELLE LEVERING
Hoi Dirk, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
goed ingepakt en zeer snel geleverd !
Hoi Benny, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Bestellen bij jullie is zo makkelijk: jullie aangegeven stock klopt, en binnen 2 dagen staat het stevig verpakt voor onze deur. En dat voor redelijke prijzen ook.
Hoi Karin, Dankjewel om de moeite te nemen om onze winkel te reviewen. Het doet ons veel plezier om te zien dat we een mooie 10 verdiend hebben bij jou! Veel plezier met jouw bestelling! Mocht je in de toekomst tips of suggesties hebben, of onverhoopt tegen een probleem aanlopen in onze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Maarten
Molenstraat 19
3550 Heusden-Zolder
Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.