Keurig

Fijn contact, heel respectvol.

Menselijk professioneel

Ik ben bij Bax Juweliers geholpen met het samenstellen van een unieke asring van mijn vader. Zij zijn creatief, denken goed mee, luisteren echt naar je wensen en hebben mij uiteindelijk een ring bezorgd, die ik met heel veel trots zal dragen!

Het personeel is super vriendelijk, bereid tot meedenken opdat het resultaat naar de wens van de klant is. Goede naservice. Kortom heel tevreden!

Zeer vriendelijk en vakkundig. Aanrader.

Zeer vriendelijk ontvangen. Mooie winkel en vakbekwaam.

Top service!

Bij Bax terecht gekomen omdat ik opzoek was naar een herdings sierraad. Op hun site had ik een as ring gezien. Ik werd erg fijn behandeld met respect en begrip. Ze legt je alles goed en duidelijk uit. Daarbij neemt ze de tijd voor je. Kunt vragen stellen en ze geeft haar mening en deskundig advies. toen het sierraad klaar was kreeg ik de optie om aanwezig te zijn bij het vullen van het sierraad en of ik fotos wilde van het vullen ookal was je aanwezig. Heel fijn dat die opties er zijn en dat je er bij betrokken word. Ik zou zeker nog terug komen.

Geweldig!!

Divers sierraden met vingerafdrukken laten maken. Echt heel mooi en er werd goed meegedacht en goede ideeën aangedragen Echt een prachtige zaak met heel vriendelijk en kundig personeel

heel fijn

Ik vond het fijn dat ik de ruimte kreeg om te rouwen en te bedenken wat ik als sieraad wou. En het eindresultaat is dan ook SUPER

Ik ben heel blij met de armband van budha to budha

Zeer goede ervaring. Fijn meegedacht qua ontwerp, en ook toen het eindproduct niet goed was fantastische service voor herstel.

Heel prettig gehopen

Zeer netjes geholpen en ook nog mooie sieraden.

Eindhovenseweg 45

5554 AA Valkenswaard

Over Bax Juwelier

Dé juwelierszaak van Valkenswaard en omstreken met vele bekende sieraden en horloge merken. Voor onder andere Buddha to Buddha, Ti Sento, Seiko, Pas Diamonds, Certina, Blush, Fossil en GC Watches ben je bij ons aan het goede adres. Tevens zijn wij gespecialiseerd in gedenksieraden met vingerafdruk, as en/of haarlok. Wij beschikken over een gedenkruimte in verband met de behoefte aan rust en privacy. In deze fijne omgeving kunnen we families ontvangen en staan al onze gedenksieraden geëtaleerd. Deze worden gebruikt als voorbeelden om jou als klant te inspireren naar de vele mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee. Shop je liever vanuit huis? Ook dan bij je bij Bax Juwelier | Goudsmid aan het goede adres. Wij bezorgen jouw cadeau GRATIS thuis vanaf €50. Online en offline, we staan graag voor je klaar!