uitstekende apparatuur geleverd

de apparatuur werkt geheel en uitstekend naar behoren. Alleen de lange levertijd was een minpunt en ook de prijs is aan de strevoge kant.

Goed product, klantvriendelijk bedrijf

Duidelijke communicatie over de levering. Goed product werkt prima.

Geweldig produkt, prettige service!

Dit infrarood paneel aangeschaft voor het toilet. Toilet grenst aan buitenmuur en in de winter is het afzien om daar de sanitaire stop te houden. Nu na plaatsen erg aangenaam qua temperatuur, de LED verlichting is makkelijk te bedienen met de meegeleverde click aan/uit schakelaar.

Mooi product en prima ondersteuning van leverancier.

Top product !!!!!

geweldig product

Heel mooi afgewerkt en voldoet 100% aan de verwachting

Heerlijke warmte met een laag verbruik.

Beetje lange levertijd maar het was het wachten waard.

Ideale oplossing voor badkamer

Door leveringsproblemen helaas (te) lang moeten wachten op het paneel. In gebruik dé ideale oplossing voor het (bij)verwarmen van de badkamer. Toen de temperatuur een stuk beneden nul was, hebben we wel de (gas)verwarming een uurtje voor het douchen laten aanspringen om de ergste koud te breken. Een kwartiertje voor het douchen het paneel (geprogrammeerd) laten aan gaan en steeds verzekerd van een heerlijk warme badkamer. Bij temperaturen rond en boven nul is de capaciteit van alleen het paneel ruim voldoende!

Prima artikel

De infrarood panelen werken prima. En als er vragen waren kwam er snel een antwoord.

Werkt allemaal perfect

Goede service!

Mijn installatie in de badkamer zorgt ervoor dat ik in de winter niet meer hoef te rillen als ik onder de douche vandaan stap. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Werd fijn ontvangen goede uitleg. Levering duurde langer als verwacht. Maar tijdens ophangen badkamer ging de lijm los. Dit gemeld en terug gestuurd werd gerepareerd en werk tot nu zeer goed. Dus zeer tevreden.

Lekker warm in de badkamer regelt met eigen thermostaat.

Het is geweldig. Heel fijne warmte en prachtig warm licht. Hij voldoet uitstekend in onze badkamer. Door de indirecte verlichting krijg je een modern designeffect.

prima produkt en bedrijf !

Een perfect paneel voor aan het plafond dat alleen een langere levertijd had dan verwacht. De gehele afhandeling van de bestelling was verder dik in orde. Prima bedrijf !

zeer goede en kwaliteitsvolle levering

bij problemen zeer snelle reactie die deskundig werden opgelost bedankt voor de goede service Frans

Prima product, prima organisatie

Ik heb twee infrarood panelen met verlichting besteld en ontvangen. Keurig zoals gemeld. Montage en installatie was een makkie met de beschrijving erbij. Zeker de boormal die op de doos gedrukt zat maakte het meetwerk wel heel eenvoudig.

Heerlijke warmte

Bevalt goed fijne constante warmte.

Het verwarmingspaneel Heat & Light 3 draads infrarood incl. verlichting voldoet aan alle verwachting. Wordt geschakeld door draadloze thermostaat type Salous 520, die zowel automatisch als handmatig is te bedienen. De contacten met leverancier uit Hedel waren uitstekend!!

Ik heb uiteindelijk niets gekocht omdat ik pas na een aantal maanden een offerte ontving

Valt super tegen

Geeft heel weinig warmte en de lamp die zou je van sterkte kunnen veranderen en in het geheugem zetten lukt niet. Conclusie: weinig warmte en te fel licht. Gelukkig heb ik er eerst 1 getest, de rest van het huis gaat het niet worden. Ik ga op zoek naar wat anders daarvoor.

Uiteindelijk een goed resultaat en mooie oplossing

Na langer wachten dan verwacht, levertijd liep behoorlijk op, vergoeding gekregen voor t lange wachten. Daarna werd een verkeerd type geleverd, maar dat werd super snel weer opgelost. Uitermate tevreden met de geleverde oplossing.

Prime levering en aftersales

product voldoet aan verwachtingen

een ding wil ik melden. Het lijkt dat de lichtsterkte van de ledlampjes vermindert Levertijd is ver overschreden

Prima bedrijf, volgende keer weer.

Goed contact, levering in overleg. Als je belt heb je over het algemeen wat vlotter contact. Volgende keer weer deze leverancier.

Kwaliteit!

Zeer mooie plaat met goed licht, de warmte is heerlijk hij hangt bij ons in de keuken, waardoor de driedubbele radiator van de muur af kon wat veel ruimte oplevert!

Helemaal top!

Top product, keurig advies aan telefoon

Baronie 13

5321JV Hedel

Over Promths Solar & Heating bv

Promths houdt zich sinds 2007 bezig met duurzame energietechnieken. We hebben een achtergrond in de bouwkunde en weten precies waar we het over hebben. Op dit moment zijn we exclusief agentimporteur van twee topmerken: Naxis New Energy Concepts uit Oostenrijk en Orca Energy uit Slovenië. Voor de badkamer, toilet, woon- en slaapkamers  produceren we de Galaxy serie, die verwarmen en verlichten simpel combineert voor een comfortabel warme en verlichte ruimte. We zoeken altijd naar een voordelige investering, optimaal resultaat en minimale risico’s. Zo maken wij onze missie ‘make sure to be proud of everything you achieve’ waar.