Mijn bestellingen worden altijd heel snel geleverd.

Was top !!!

De service is goed en snel, en ze waren klantvriendelijk.

Levering snel en prima product

Binnen 2 dagen kreeg ik mijn bestelde product.

Snelle levering en fijn product

Fijne foundation, snelle levering zal het zeker aan bevelen.

In het pakket dat werd bezorgd ontbrak een item. Ik heb de klantenservice opgebeld en zij hebben hun excuses aangeboden en dezelfde dag nog het artikel opgestuurd. Top service!

Mooie producten

Precies de crème die bij mijn kliniek ook gebruikt werd. Fijn om het online te krijgen

Supersss

Super goed Alles netjes duidelijk opde webshop

Mooi assortiment, prima prijzen.

Ik vind altijd wat ik nodig heb voor mijn rosacea, tegen zeer scherpe prijzen. Dank!

Supersnel !

Ik hèb gisterenmiddag producten besteld en deze al volgende dag in huis en producten van bellapierre waren net wat voordeliger dan op eigen site dus blij mee !

Snelle levering, heel fijn product van Cosmedix.

Vlotte informatie, communicatie en levering

Zeer vlotte communicatie en levering. Ik hoop wel dat ze nog lang in staat zijn om Jan Marini in hun voorraad op te nemen want nu kon ik maar 1 flesje Cleaning meer aankopen.

Vriendelijke service

Bestelling was de volgende dag in huis. Veel proefjes erbij gekregen handig voor op vakantie. Uit vriendelijkheid een extra product gekregen ivm de grote bestelling. Telefonisch contact gehad, en ook aan de telefoon oprecht vriendelijk personeel.

Snelle levering en fijne producten

Ik bestel al jaren bij Derma Care Shop en elke keer ben ik super tevreden. Het wordt allemaal heel snel geleverd en alles zit netjes verpakt. Ik wordt goed op de hoogte gehouden van het verzend proces. En de producten zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en werken super voor mijn houd. Een trouwe klant

Onvoldoende

Bestelling van €180,- geen samples niets, alleen een hele hoop plastic opvulchips. Notabene ook nog de verkeerde kleur foundation ontvangen en dan een beetje vervelend reageren omdat ik de verpakking al had weggegooid en er pas achter kwam tijdens het gebruik, dan kunnen we het niet opnieuw verkopen. Sorry maar als ik iets bestel ga ik er vanuit dat het juiste product geleverd wordt en bewaar ik niet de verpakkingen. Als het goed is krijg ik de juiste opgestuurd, maar ik moet alsnog de andere terugsturen, liefst voor het weekend terwijl ik aan huis gekluisterd ben vanwege een operatie. Jammer, hele mooie producten maar service kan echt beter.

Always happy with DermaCare

I am a regular customer. The quality of the products, and perfect customer care made me a regular. Thank you!

Heel snel geleverd binnen 1 dag ben er blij mee

Nog geen mening

Ik heb tot op heden nog niets ontvangen.

Besteld en de volgende dag geleverd

Men heeft mijn op de hoogte gebracht dat de artikelen die ik doorgaans bestel mogelijk door omstandigheden wat langere levertijd zouden kunnen hebben maar door dat zij wat groter hebben ingekocht attendeerde zij mij er op dit mogelijk hebben kunnen voorkomen.

Fijn contact duidelijke communicatie

Snelle levering, duidelijke communicatie. Goede producten.

Bestellen ging makkelijk

Snelle levering!!!

Snelle levering en goede producten!!

Goede en snelle Uitleg producten

Snel antwoord op mail met duidelijke uitleg van de producten

Na de bestelling wordt er contact met je opgenomen om een dag en tijd af te spreken wanneer het gebracht kan worden. Goede service

Super goede service

Klant vriendelijk, professioneel en snelle service. Lieve mensen

Beukenlaan 37

1741 SE Schagen

Over Derma-Care Shop

Leverancier van Huidverbetering producten & Cosmetica en opgericht in 2006 Bij Derma Care Shop vind je diverse anti-aging producten voor thuisgebruik. Alsmede ook diverse cosmetica van hoge kwaliteit De producten geven je huid een jonge en gezonde uitstraling. De huidverbeteringsproducten zijn onder andere geschikt om rimpels te verminderen, acne problemen op te lossen, de huid te verjongen, littekens te maskeren en de huid rondom de ogen te verbeteren De anti-aging producten en cosmetica bestel je eenvoudig online bij Derma Care Shop Indien op voorraad heeft u de producten de volgende dag in huis als u voor 17:00 uur bestelt. Zo kunt u morgen al beginnen met het wegwerken van rimpels en fijne lijntjes en een gezonde en jonge huid creëren.