uitstekende service en site

een moderen en goed werkende site en een zeer grote voorraad aan artikelen, zeker een aanrader!

Aanrader!

Nette communicatie! Snelle verzending! En kreeg nog 10% korting; heel blij mee (had namelijk dure (noodgedwongen) producten gekocht). Heel benieuwd of de producten goed gaan bevallen.

Voor de eerste bestelling ben ik erg content ,de avond ervoor besteld en om 14.45u thuis aangekomen.

Zeer content en ook van de prijs ergens anders duurder voor idem produkt .Voor mijn eerste bestelling bij jullie supper en aanrader .

Duidelijk is de site en binnen 24 uur levering. Ik hou er van

Snelle levering.

Terrible Experience

Still don't have my package And no refund And no feedback

Pakketje snel bezorgd. Netjes afgeleverd. Het was echter in een doosje verpakt, terwijl het ook n een beschermende envelop en daardoor ook in de bruevenbus had gepast.

Goede producten en keurige levering

Vlot en goed

Vlot en goed en snel

Heel goed gegaan, s'middags besteld en 'smorgens in huis. Toppie!!

Snel en betrouwbaar

Ik bestel al 3-4 jaar bij Derma-Care. Nog altijd zeer tevreden!

Goeie service en levering!

Erg tevreden, iedere keer weer!

Duidelijke webshop, goede producten

Ik gebruik beMineral al jaren. Fijne foundation, op natuurlijke basis.

Snel en makkelijk

Goede overzichtelijke website, bekend en goed product voor zo'n bescherming, snelle levering

Perfecte service!!

nog niet echt een mening

heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, had verwacht dat dat wat sneller zou gaan!

Super goede service

Goede producten, klantvriendelijk en heel deskundig.

Goed product, snelle levering.

Zie boven.

Binnen 1 dag! Meest voordelig! Betrouwbaar!

Ontzettend fijne ervaring. Ik had mijn produkt binnen een dag! Ik ga zeker vaker bestellen en heb al aanbevolen bij vrienden

Super snelle levering top

Duidelijke site en snelle levering

Zeer snelle levering juiste proefjes Vriendelijke te woordstelling

Fijne snelle bezorging

Heel fijn

Makkelijk bestellen via website. Jammer dat er onder een bepaald bedrag verzendkosten worden berekend.

Beukenlaan 37

1741 SE Schagen

Over Derma-Care Shop

Leverancier van Huidverbetering producten & Cosmetica en opgericht in 2006 Bij Derma Care Shop vind je diverse anti-aging producten voor thuisgebruik. Alsmede ook diverse cosmetica van hoge kwaliteit De producten geven je huid een jonge en gezonde uitstraling. De huidverbeteringsproducten zijn onder andere geschikt om rimpels te verminderen, acne problemen op te lossen, de huid te verjongen, littekens te maskeren en de huid rondom de ogen te verbeteren De anti-aging producten en cosmetica bestel je eenvoudig online bij Derma Care Shop Indien op voorraad heeft u de producten de volgende dag in huis als u voor 17:00 uur bestelt. Zo kunt u morgen al beginnen met het wegwerken van rimpels en fijne lijntjes en een gezonde en jonge huid creëren.