Waarschijnlijk goed bedrijf met een minder goed postorderbedrijf

Heb mijn pakketje niet ontvangen. Postorderbedrijf stuurt mij een mail van wel. Waar gaat dit mis? Waarschijnlijk kunt u hier niets aan doen. Maar ik heb veel geld uitgegeven en heb niets ontvangen. Bij wie ligt de verantwoording....

WAUW WAUW WAUW EN ECHT TE GEK!!!

Ik kan dus ook alleen maar kortweg zeggen: SUPER GEWELDIG EN ZO FANTASTISCH!!! En bovendien ook zeer deskundig en bovenal buitengewoon heel erg vriendelijk personeel. Hoe bijzonder is dit. En dat juist ook reeds na even zovele aantal jaren notabene. Ik ben dan ook nog steeds vooral een heel tevreden en een blije klant ... Zeker wel! Nogmaals: CHAPEAU HOOR!!! Verder echt niets meer eraan toe te voegen. Want dit alles zegt dus ook al genoeg toch?!!! EEN HARTELIJK GROET

Snelle service en top deal!

Beste prijs online en snel geleverd

Snelle levering en duidelijke communicatie

Producten worden altijd snel geleverd. Daarin tegen altijd kijken naar een oplossing kwa levering, erg tevreden.

Heel correct

Voor de eerste keer besteld. Correcte afhandeling + snelle levering.

Super !

Snel geleverd en netjes verpakt Volgende dag in huis. Een aanrader

Ik mis 1 van de twee producten in de envelop

Ik mis 1 van de 2 producten in de envelop!

verwerking van de bestelling door Derma Care was perfect. Der levering door GLS minder.

We kregen een mail van GLS dat het pakketje moest afgeleverd worden in het afhaalpunt omdat er zogezegd niemand thuis was. De dag van levering was er gans de dag iemand thuis en werd er niet aangebeld.

Super!!!

Super snelle levering, duidelijke uitleg, hoede producten

Voor 4 besteld volgende dag bezorgd

Doen wat ze beloven !

Perfecte bezorging en snelheid hiervan

Fijn om alles zo snel binnen te krijgen

Vlotte levering

Top !!!

Zeer snel verzonden

Snelle service, netjes verpakt en goed product.

Heel tevreden. Super snelle verzending, goed verpakt. Helemaal top!

Snel en accuraat

Goede produkten. Snel en accuraat.

Fantastische webshop!

Geweldige service

Goede service , reageren meteen per mail als je een vraag hebt

Super snel

Helaas heeft de bezorger op een verkeerd nr. het pakketje afgeleverd.

Vlot verlopen

De afhandeling is vlot verlopen

Goed! Allee is er, en het was er ook nog eens heel snel

Super goed, alles was er snel en goed. Tevreden!! Ook al was ij erg bang van de site het is allemaal gewoon gelukt. Ik zou er weer bestellen de volgende keer.

geen opmerkingen, snelle levering, goed verpakt, duidelijke communicaite. Kleine attentie in het pakje of persoonlijk berichtje had me helemaal gelukkig gemaakt :-)

Uitstekende service!

Snelle service en gelijk antwoord op mijn gestuurde mail. Veel keus en snel besteld.

Super snelle levering!

Fijn om het product snel in huis te hebben

Snelle levering en zeer betrouwbaar!!

Goede ervaring zeker een aanrader.

Binnen 3 dagen had ik mijn bestelling binnen.

Beukenlaan 37

1741 SE Schagen

Over Derma-Care Shop

Leverancier van Huidverbetering producten & Cosmetica en opgericht in 2006 Bij Derma Care Shop vind je diverse anti-aging producten voor thuisgebruik. Alsmede ook diverse cosmetica van hoge kwaliteit De producten geven je huid een jonge en gezonde uitstraling. De huidverbeteringsproducten zijn onder andere geschikt om rimpels te verminderen, acne problemen op te lossen, de huid te verjongen, littekens te maskeren en de huid rondom de ogen te verbeteren De anti-aging producten en cosmetica bestel je eenvoudig online bij Derma Care Shop Indien op voorraad heeft u de producten de volgende dag in huis als u voor 17:00 uur bestelt. Zo kunt u morgen al beginnen met het wegwerken van rimpels en fijne lijntjes en een gezonde en jonge huid creëren.