Afhaalpunt gesloten ivm vakantie!

Geen informatie wanneer afhaalpunt weer open is.

NIET AANGEKOMEN!!

Besteld, moest al 3 dagen hier zijn. Niks te zien. Geen reactie van jullie

Positieve ervaring

Geen gedoe en factuur voor de zorgverzekering was snel verstuurd via de mail, top!

Goed product

Prima, helaas voorraad tekort

Ik koop nu al een langere tijd via Derma-Care. Helaas was mijn product schijnbaar niet voldoende op voorraad dit keer. Kan gebeuren :)

Makkelijk en Snel

Makkelijk en Snel

goede prijs en levering

helemaal top!

Prima.

Prachtige producten en super snelle levering.

Mooie producten en een super snelle levering en goede service. Heel tevreden! Ik ga hier zeker weer bestellen!

Heel goed bestelling was snel geleverd.

Alles verlopen zoals het moest

Besteld en snel geleverd zoals beloofd.

Gemiddeld

Service was goed alleen ik kreeg juist meer roodheid en bulten op mijn hoofdhuid door gebruik van de shampoo, in de uitleg en omschrijving wordt toch iets anders beweerd

Klantvriendelijk, snel en vlot

Overzichtelijke website. Zit je in de problemen of zit je vast, kan je telefoneren en je wordt snel en efficiënt geholpen.

Goede prijs en snelle levering

Goed en netjes maar heel sober

De prijs kwaliteit is goed, snel verzonden en ook netjes op tijd geleverd. Alleen erg kaal, doosje met producten er los in, terwijl doosje veel rechtopstaande was. Weinig liefde en zorg en aandacht aan besteedt. Maar inderdaad wel voldaan aan waar je voor betaalt, maar echt niets extra’s om het leuk te maken om daar wat te kopen.

Heel goede producten en heldere informatie over de levering. Groet Ineke

verkeerd produkt

Betreft Ordernr. 000019642 d.d. 7-7-2023 Ik had een bestelling geplaatst voor de Jan Marini Physical Protectant SPF 30 - 57gr Tinted en dit staat ook op de bijgeleverde Pakbon en op de verpakking maar op de tube staat helaas niet Tinted creme vermeld. zoals op mijn vorige creme. Is dit dus de ongekleurde creme? Helaas had ik de verpakking na opening weggegooid waardoor deze nu wat vies is geworden. Wat nu te doen?

Niet volledige bestelling

Er was een gratis kookboek beloofd bij de bestelling maar NIET bijgeleverd...

Top webshop.

Verkoop van hoogwaardige producten en vlotte bezorging.

Aanrader

Keurige persoonlijke klantenservice! Netjes verzonden en goede snelle reactie Top!

Eerst goed nu heel vreemd

Eerder goeie ervaringen! Nu 3 wkn geleden Sckin collageen besteld en nog niet binnen! Heel vreemd, gister een mail dat hij onderweg is(3 wkn later) nu weer een mail dat het niet bezorgd kan worden toch! Wel al een betalingsverzoek van klarna.. Ben er niet gerust op

verkeerde product geleverd, na meer dan een week na plaatsen bestelling

Een paar weken geleden had ik juist een hele positieve ervaring, omdat na een vraag ik 2 dagen later al een proefje toegestuurd kreeg. Vervolgens dit product besteld en pas na meer dan een week kreeg ik uiteindelijk het verkeerde product geleverd. Bedrijf kan ik al 2 dagen telefonisch niet bereiken en ik krijg ook geen respons op mijn mail. Een fout maken kan, maar dan zou ik het wel waarderen wanneer het snel wordt opgelost.

Snellen levering top

Snellen levering top! Heel fijn product wat ik al langer gebruik! Goed resultaat mee heb!

Vriendelijk te woord gestaan

Toegankelijke webshop en snelle op opg service

Snel accuraat

Reageert snel op vraag per mail, makkelijke website en goede dienstverlening

Beukenlaan 37

1741 SE Schagen

Over Derma-Care Shop

Leverancier van Huidverbetering producten & Cosmetica en opgericht in 2006 Bij Derma Care Shop vind je diverse anti-aging producten voor thuisgebruik. Alsmede ook diverse cosmetica van hoge kwaliteit De producten geven je huid een jonge en gezonde uitstraling. De huidverbeteringsproducten zijn onder andere geschikt om rimpels te verminderen, acne problemen op te lossen, de huid te verjongen, littekens te maskeren en de huid rondom de ogen te verbeteren De anti-aging producten en cosmetica bestel je eenvoudig online bij Derma Care Shop Indien op voorraad heeft u de producten de volgende dag in huis als u voor 17:00 uur bestelt. Zo kunt u morgen al beginnen met het wegwerken van rimpels en fijne lijntjes en een gezonde en jonge huid creëren.