Fantastic customer service Fast response time to my email Website easy to use Good updates on shipping of my order Offered A discount - thank you

Ik liep bij de huisarts met plekken op mijn hoofd. Shampoo gekregen, maar deze hielp niet. Toen ben ik gaan zoeken op internet en kwam toen deze shampoo tegen. Gebruik het nu al een tijdje en merk dat de plekken op mijn hoofd minder worden en weinig tot geen jeuk meer heb. Zo blij mee !!

Ik ontving een verkeerd product maar werd zeer snel en heel vriendelijk geholpen toen ik hierover contact opnam. Top service!

Nickel

J'ai reçu le produit commandé, rien à dire.

Good service. Quick delivery.

Reasonably priced items.

Perfect en snel binnen

De site is snel duidelijk makkelijk zoeken op voorraad of niet En de prijs is juist

So good

Thank you for the revitalash

Betrouwbare webwinkel, snelle service

Ik heb mijn pakket nog altijd niet ontvangen met gls

Ik kan niet oordelen. Daar ik mijn pakket nog altijd niet ontvangen heb. Maar als dinsdag reeds een pakketje wordt verstuurd ga ik ervan uit dat ik deze al in ontvangst had mogen nemen. Ik hoop dat mijn pakket volgende week echt nog aankomt.

Duidelijk en snel

Duidelijke bestelpagina, mooie producten. Goed en degelijk verpakt!

Tekeurstellend

Nog steeds niets ontvangen. Vr groet uit friesland

SUPER

Snel en correct geleverd. In 1 woordt SUPER

slecht

Ik bestel al een tijd bij jullie, nu is het een keer niet goed gegaan en dan zijn jullie onbehulpzaam. Ik heb in dat geval veel betere ervaringen gehad met webshops.

Levering klopte niet helemaal, supersnel opgelost!

De bestelling die geleverd werd (binnen 1 dag) klopte niet helemaal. Via de klantenservice werd dit echter ontzettend snel opgelost en een dag later had ik alsnog mijn juiste bestelling binnen, met excuses en een extraatje. Hartstikke fijn!

Super goeie service!

Goeie shop voor goeie spullen. Ik had de verkeerde kleur besteld en voordat ik de oude had terug gestuurd kreeg ik op hun initiatief al de juiste kleur binnen! Echt top, aanrader, ook moeilijk verkooppunten voor BE MINERAL te vinden. Ik kom zeker terug!

Altijd verloopt het goed en snel

Alles prima geregeld. Bestellen bezorgen allemaal zeer zeer goed

Mooie overzichtelijke site en prijs oké .

en levering ging vlot.

Prima bedrijf. Kreeg snel reactie op mijn vraag en levering ging vlot. Producten waren goed verpakt.

Prima, hartelijk geholpen en super snelle bezorging

Ik had wat problemen met het bestellen maar uiteindelijk gelukt. Super snel geleverd.

Komt belofte na. Dag erna geleverd. Netjes verpakt. Alles staat duidelijk beschreven. Betrouwbaar. Keuze uit veel producten. Aanrader!

Fijne producten, zeer snelle levering

Zie boven

Goed aanbod, duidelijke beschrijving, snelle levering

Fijne webwinkel! Wat ik zelf als redelijk onbekend hoe producten te gebruiken heel fijn vind is dat er een soort gebruiksaanwijzing aanwezig is hoe de producten aan te brengen. Dikke plus!

Zeer vlotte levering

Prettige site om te bestellen, meteen bericht in de mailbox en dezelfde dag nog geleverd!

Goede ervaring met dit bedrijf

Snelle verzending en correcte afhandeling.E- mail met factuur.Goed produkt.

Snel service

Beukenlaan 37

1741 SE Schagen

Over Derma-Care Shop

Leverancier van Huidverbetering producten & Cosmetica en opgericht in 2006 Bij Derma Care Shop vind je diverse anti-aging producten voor thuisgebruik. Alsmede ook diverse cosmetica van hoge kwaliteit De producten geven je huid een jonge en gezonde uitstraling. De huidverbeteringsproducten zijn onder andere geschikt om rimpels te verminderen, acne problemen op te lossen, de huid te verjongen, littekens te maskeren en de huid rondom de ogen te verbeteren De anti-aging producten en cosmetica bestel je eenvoudig online bij Derma Care Shop Indien op voorraad heeft u de producten de volgende dag in huis als u voor 17:00 uur bestelt. Zo kunt u morgen al beginnen met het wegwerken van rimpels en fijne lijntjes en een gezonde en jonge huid creëren.