Snelle levering, mooi product

Mooi product, redelijke prijs, snelle levering

Heel leuk lampje

Lampje zoals omschreven, binnen 1 dag bezorgd.

Onduidelijke communicatie

Ben al ruim 3 weken aan het wachten op een eettafel. De tafel zou binnen 1 a 2 weken geleverd worden en heb nog niks vernomen. Inmiddels 2x gebeld met de klantenservice van fonQ, die geven aan contact op te nemen met de leverancier en ons binnen 3 dagen op de hoogte te brengen. 2x gebeld, 2x geen opvolging gehad.

Heel tevreden!

Toch spannend om een bank online te bestellen, want hoe ziet de stof er echt uit, zit de bank wel goed? Maar het model van de bank vonden we erg leuk en ook nog goed geprijsd dat we de gok hebben genomen. De bank is sneller geleverd dan was aangegeven en ook in het echt bevalt deze heel goed. Mooie stof en zit lekker stevig. Netjes verpakt afgeleverd.

Vlot afgewerkt

De hele bestelling was volledig naar wens

Snelle levering Producten zijn top Betaling gaat prima Kortom erg tevreden!

Erg snel geleverd!

Ruime keus, makkelijk te bestellen. Artikel was niet het meest goedkoop vergeleken met andere webwinkels maar wel supersnel en schadevrij geleverd.

Blij met deze kussens!

Prachtige verfijnde kussens.

Goede kwaliteit

doet wat het belooft

artikel zoals beschreven en afgebeeld en volgens afspraak geleverd

Mooie spullen

Snelle levering en de artikelen zijn net zo mooi als op internet getoond wordt

Waardeloze klantenservice

Waardeloze organisatie en klantenservice. Ik heb een doorgezakte of in ieder geval kromme bank ontvangen, en daarnaast ontbrak er een dopje op een van de poten. Dit heb ik direct gemeld, maar na meer dan twee weken wachten ben ik nog steeds niet teruggebeld door de leverancier voor een monteur.

Goede service, top kast! Erg blij mee

Producten zoals verwacht en snelle levering

Goede communicatie duidelijke website

Op mijn vloerkleed zat een levertijd hier is duidelijk over gecommuniceerd wat erg fijn is als iets wat je online besteld niet direct geleverd kan worden. Ik heb het kleed zelf opgehaald bij Fonq in Utrecht en daar ook super goed te woord gestaan en geholpen. P.s. ook een leuke showroom hebben ze daar.

Prachtig aanbod, goed geprijsd en snel bezorgd

Unieke spiegel gekocht van de fonq collectie Super tevreden

Prima bedrijf

Lamp besteld. Was prima!

Mooie collectie en goede service, levering

Snelle levering, prima stoelen

Ik had nog twee stoelen van Zuiver nodig, besteld en snel in huis. Waren al gemonteerd, dus konden direct gebruikt worden.

Snel en goed verpakt geleverd

Snel en goed verpakt geleverd

Tevreden over product

Snelle levering! Degelijke en mooie kast. Erg blij mee. Wel zelf in elkaar zetten, voor mij was dit niet vanzelfsprekend toen ik hem kocht en geleverd kreeg dus dat was een kleine teleurstelling. Ik kan mij niet herinneren dat dit in de artikel beschrijving stond. Misschien moet dit duidelijk(er) vermeld staan. Monteren is niet moeilijk, maar duurt toch gauw 1,5 tot 2 uur.

Mooi product geleverd

Mooi servies. Goede kwaliteit. Super snelle levering

Mooi artikel, volgende dag in huis

Altijd perfect bij Fonq. Mooie spullen, veel keuze.

Snelle levering volgens afspraak

Voor 21.00u besteld en inderdaad de dag erna geleverd. Goed verpakt zonder beschadigingen! Top!

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!