Snelle levering, prima stoelen

Ik had nog twee stoelen van Zuiver nodig, besteld en snel in huis. Waren al gemonteerd, dus konden direct gebruikt worden.

Snel en goed verpakt geleverd

Snel en goed verpakt geleverd

Tevreden over product

Snelle levering! Degelijke en mooie kast. Erg blij mee. Wel zelf in elkaar zetten, voor mij was dit niet vanzelfsprekend toen ik hem kocht en geleverd kreeg dus dat was een kleine teleurstelling. Ik kan mij niet herinneren dat dit in de artikel beschrijving stond. Misschien moet dit duidelijk(er) vermeld staan. Monteren is niet moeilijk, maar duurt toch gauw 1,5 tot 2 uur.

Mooi product geleverd

Mooi servies. Goede kwaliteit. Super snelle levering

Mooi artikel, volgende dag in huis

Altijd perfect bij Fonq. Mooie spullen, veel keuze.

Snelle levering volgens afspraak

Voor 21.00u besteld en inderdaad de dag erna geleverd. Goed verpakt zonder beschadigingen! Top!

Kwaliteit is goed

Mooi product. Goede kwaliteit. Een aanrader

Snelle levering en mooie producten

Zie hierboven.

Prima service!!

Alles ging naar wens ook qua communicatie

Fijne en duidelijke webshop

Je kan alles goed opzoeken , en bestellen gaat simpel. De webshop is betrouwbaar, en je kan ook achteraf betalen.

Boven verwachting!!!

Prachtige spullen maar dacht altijd dat het onbetaalbaar was voor mijn budget. Nou dat valt reuze mee er zijn verschillende prijsklasse en dus voor ieder wat wils. En dan de bezorging...einde van de middag besteld en de volgende middag al in huis, heerlijk!!!

Mooie prullenbak van brabantia

Mooie prullenbak met 2 compartimenten van elk 30 liter. Fonq verpakt met een extra kartonnen omdoos daardoor is hij onbeschadigd bezorgd, heel fijn. De zwart matte lak is prachtig. Handige prullenbak op mooie pootjes.

Goede vlotte bezorging

Idem

Mooi klokje. Sublieme levering!!

Zeer snelle verzending. Super blij met deze Webshop en prullenbak.

Snel, betrouwbaar en eenvoudig

Professionele winkel met mooi assortiment

Mooi product, goede prijs en snelle levering

Fonq is m’n go to online winkel voor een mooi item met een snelle levering.

Prima winkel met goede prijzen

Wanneer ik naar huishoudelijke zoek, zoals deze keer voor 3 Le Creuset pannen, kom ik vaak tot de conclusie dat Fonq de voordeligste keuze is. Snelle verzending en goede communicatie maken het plaatje voor een prima webshop compleet.

Perfect.

Zoals gebruikelijk snelle levering. Het kleed beviel echter niet 100% qua materiaal en kleurstelling dus hebben we het geretourneerd. Dit verliep ook soepel, binnen enkele dagen (Post NL was de vertragende factor) was het aankoopbedrag teruggestort.

Snelle levering, en goed afgeleverd.

top

Goede afspraak

Snelle service en van de voren hoe het verloopt super

Goeie service, prijs kwaliteit is goed

Handige website/ snelle levering

Door de top 10 populairste eetkamerstoelen uiteindelijk blij verrast door de stoelen van Zuiver! Gisteravond besteld en vandaag in huis, super!

Keurige bezorging

Als je even geduld hebt en niet iets meteen de volgende dag bezorgd hoeft te hebben, dan werkt fonQ zoals het hoort.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!