Mooie spullen, snelle levering, vriendelijke klantenservice

Veel mooie spullen Snelle afhandeling van de bestelling en daardoor vlotte levering Erg vriendelijke klantenservice, communiceert duidelijk en is behulpzaam

Top service bij fonq

Mooie aanbiedingen van kwalitatief goede spullen, en prima service en snelle levering.

Een vraag over een product gesteld in de chat, medewerker welwillend en meedenkend! Product gekocht, netjes verpakt en een snelle verzending. Top!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit!

‘S avonds een gloednieuwe pannenset besteld, de volgende dag al in huis. Dit was erg fijn ivm onze verhuizing. De pannen zien er kwalitatief goed uit en zaten goed verpakt. Wij zijn zeker van plan in de toekomst vaker bij FonQ te bestellen.

Hoi lekker weertje he?

Hee hoi

Bezorgdienst is drama

Lamp besteld via Fonq. In het verleden diversen malen bij FonQ besteld zonder problemen. Deze keer ontving ik een sms bericht via Budbee met bericht dat ze er bijna zijn en een vaag linkje. Ik kende Budbee niet en vertrouwde de link daarom ook niet. Mogelijk dat de link meer info had geven. Uur later belde iemand met gebrekkig Nederlands dat hij in de straat stond (aantal km lang). Ik was niet thuis maar de beste man weigerde ook om naar de ingang van het complex te komen. Hier is gewoon een aflever service. Hij zou toch kijken en zou mij terugbellen. Direct daarna ontving in bericht dat pakket tot mijn verbazing niet bezorgd kon worden. Vervolgens had keuze of een hele dag van 08:00 tot 22:00 dag erna aanwezig te zijn of betalen voor een kleiner window. Dag erna kwam overigens een andere bezorger van Budbee het pakketje wel netjes aan de deur brengen. Maar volgende keer denk ik nog wel even twee na voordat ik weer bij Fonq (en dus Budbee) bestel.

Heel mooi

Mooi blad, wat gele tinten. Mooie gouden pootjes. Echt een aanwinst in de woonkamer samen met de bijbehorende bijzettafel. Super

Keurige levering

Veel keus en scherpe prijzen Snel en correct geleverd

Mooie pan

De pan is een groot succes maar de manier waarop deze verpakt wordt is niet echt slim. De pan zit met 2 dikke strepen lijm vastgeplakt aan de verpakking. Het heeft mij zeer veel moeite gekost om de lijm van de onderkant van de pan af te halen.

uitstekende kwaliteit

De artikelen die ik bestel zijn uitstekend van kwaliteit. Ik zou willen adviseren om geen gebruik meer te maken van Post.nl. Ik heb expres mijn tafel thuis willen laten bezorgen, tussen 17.30 en 22.00 uur. Ik heb thuis zitten wachten maar om 19.00 kwam het bericht dat ik niet thuis was !! en dat ze het naar een post.nl afhaalpunt brachten. De tafel was erg zwaar en ik kon hem bijna niet meenemen in de auto ! De website van Post.nl geeft notabene aan dat het tilwerk scheelt om thuis te laten bezorgen. ! Ik was thuis maar zal nooit meer iets zwaars bestellen vanwege Post.nl. Kleine handelbare dingen zal ik blijven bestellen bij FonQ.

Ik heb een store it out max shed gekocht via fonQ. Deze werd super snel geleverd. Zeer blij mee en gezien het ruime assortiment van andere artikelen bij Fonq zal dit niet de laatste aankoop zijn

Goede overzichtelijke website en snelle levering

Goede overzichtelijke website en snelle levering vtwonen Serviesset 36-delig - Wit besteld dit was zeer goed ingepakt zodat alles heel is aangekomen. Mooi tijdloos eenvoudig servies. Is niet helemaal wit maar een beetje crème.

Alles naar wens gegaan

Alles is naar wens gegaan niet 1 min punt

Snelle levering en prachtig kastje!

We zijn uiterst tevreden

Ik ben zeer tevreden met het product

Ook de bezorging verliep snel en zoals gepland

Goed aanbod. Concurrerende prijzen. Kwaliteit producten. Snelle levering. Uitstekend verpakt.

Snelle levering en perfecte service.

Ik bestelde een pannenset en kreeg deze de volgende dag geleverd via Budbee. Werd voortdurend op de hoogte gehouden over de levering.

Kon beter

Bij het bestellen, werd aangegeven dat het product de volgende dag zou komen, een vrijdag, dat werd uiteindelijk de dinsdag. De communicatie hierover was prima trouwens Wat ik erger vind, is dat de thermoskan verpakt was in een supergrote doos waar er wel 4 in pasten. Kan dat niet efficiënter en duurzamer.

mooie website en snelle verzending

De artikelen kwamen in 2 verschillende bezorgingen, maar al met al toch snel.

Super service na klacht Snel opgelost

Lamp is zoals ik had verwacht, Verpakking keurig verzorgd

Mooi artikel, snelle levering, netjes verpakt

Verzendkosten?

Vreemd dat op de website vermeld wordt dat geen verzendkosten worden berekend en dat dit toch op de factuur berekend wordt!

Supermooie artikelen snelle service

Goede snelle service, mooie spullen

Nog steeds niets bezorgd

Door budbee, een of ander nieuw koeriertje, nog steeds niets bezorgd. Een hoop gepruts bij deze bezorger

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!