Na een defect product is er erg snel een nieuwe gestuurd. Echt perfect.

2 van de 5 artikelen kwamen kapot aan

2 van de 5 artikelen die ik heb besteld zijn kapot aangekomen. De bezorgdienst was ook 2 uur te laat nadat ik een sms'je gekregen heb met 'we zijn er bijna'. Toen de bezorger aanbelde en ik zei dat ik binnen 5 minuten thuis kon zijn of hij héél even kon wachten (aangezien ik ook 2 uur op hem gewacht heb (?)) kon dat niet en werd het bij mijn buurvrouw in de gang gedumpt. Het ging niet zomaar om een klein doosje, maar een bestelling van meer dan duizend euro en grote artikelen zoals een bankje. De spullen die wél heel zijn ben ik heel blij mee en het werd wel snel geleverd!

Perfecte stoelen

Wij bestelden op goed geluk 2 paar stoelen maar wel 2 e kansjes, nou ze zagen er perfect uit de zeer kleine krasjes zijn bijna niet zichtbaar dus wij hebben voor een zeer aantrekkelijke prijs 4 heerlijke eetkamerstoelen

Brabantia afvalemmer zwart

Bij fonq een brabantia afvalemmer aangeschaft. Scherpe prijs en snelle levering. Betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken na komt.

Mooie, stevige en praktische kast

Vrij makkelijk in elkaar te zetten, als je de tijd neemt en de handleiding goed leest. De kast is praktisch omdat er 8 plankjes zijn en elk plankje een gat in de achterkant heeft voor bedradingen. Daardoor kan je lelijke draden goed wegwerken. De kast is vooral heel mooi: stevig en licht tegelijk, met mooie schuifpanelen. Een plezier voor het oog!

Bestelling en aflevering perfect geregeld. Product was ook goed, en precies wat ik ik mijn gedachte had. Niets om op aan te merken.

ik heb pizza stenen besteld. Ze waren er mega snel. Erg goed. Ik kon het verjaardags kado mooi op tijd geven.

Uitstekende service en prijzen!

Erg blij met de service en prijzen.. Contact met klantenservice verliep ook uitstekend en was erg behulpzaam. Dank!

Erg prettig bestellen en snelle levering!

Mijn ervaring met fonQ is fantastisch! Prachtige en leuke producten in het assortiment om je huis leuker te maken. Snelle levering en goede service.

Extra betaald voor een service die ik niet heb gekregen

De kast kwam op tijd en in prima staat, maar ik heb gekozen voor Fonq (en daar nog extra voor betaald) omdat ze meubelservice zouden hebben. De kast zou uitgepakt worden, gecontroleerd en op de juiste plek gezet. En het verpakkingsmateriaal zou meegaan. Dat is niet gebeurd. We hebben het nog aan de bezorgers gevraagd, maar ze zeiden dat dat waarschijnlijk een foutje was van Fonq omdat de bezorgers dat niet doen. En dat het onhandig zou zijn als zij het verpakkingsmateriaal meenemen omdat we dan geen garantie meer zouden hebben. Wat is dit voor een oplichterij?

Besteld en een bezorg moment opgegeven. Keurig en op de juiste tijd geleverd. Prachtig mooi meubel waar ik super blij mee ben.

Mooie producten, snelle en nette aflevering en top klantenservice!

Top product, snel geleverd

Na even zoeken kwam ik bij fonQ uit. Het product is top, snel geleverd voor een mooie prijs. Dik tevreden

Goede snelle service

Groot aanbod Leuke online shop

Goede balans prijs kwaliteit

Scherpe prijs voor een kwaliteitsproduct.

Probleem. Melden. Opgelost.

Geen gedoe. Knelpunt oplossen.

Snel

Alles klopt

Snelle levering. Topproduct tegen een mooie prijs. Was bij Fonq het voordeligst. Bovendien kon ik met cadeaubonnen betalen

Prima bestelproces, vlotte levering

Duidelijk bestelproces en vlotte levering.

Goede kwaliteit

Fijne website, mooie producten.

Precies, zoals afgebeeld!

Super mooie en degelijke salontafel! Wij zijn er ontzettend blij mee. Snel geleverd.

Heel goed mooie stoel

Mooie stoel voor een lage prijs

Zo veel leuke artikelen!

FonQ heeft zo veel meubels, accessoires en lampen van verschillende merken! Telkens iets nieuws en veel inspiratie voor je interieur. Bestellingen worden zeer snel en transparant geleverd. Erg blij mee.

Top kwaliteit!

Zeer tevreden met fonq. Kwaliteit, prijs en verzending is super.

Slechte kwaliteit!

De kwaliteit van het wijnrek is op zijn zachtst gezegd teleurstellend. De voorgezaagde gleuven, waar de metalen onderdelen in moeten, waren bij sommige houtblokjes erg scheef gezaagd. Ook was er ook niet overal diep genoeg gezaagd, waardoor de metalen onderdelen niet volledig in het hout passen en dus uitsteken. Het resultaat is dus al snel een cheap uitziend wijnrek. De houten blokjes zelf waren ook wisselend in kwaliteit. Of heel hard hout, waar we de spijkers op krom sloegen, of wat zachter (lees goed) hout. De houten blokjes geven ook af, waardoor je de rest van de dag met zwarte vingertoppen loopt ondanks meermaals wassen met zeep. In de harde blokken waren de spijkers er met geen mogelijkheid in te slaan. Uiteindelijk heb ik met een boormachine gaten voorgeboord en schroeven gebruikt. De enige reden dat ik toch nog 1.5 ster geef, is dat het wijnrek uiteindelijk staat en de wijnflessen er goed in passen. Maar ik zou niemand aanraden dit product te kopen. Bespaar jezelf de moeite en koop iets degelijks voor iets meer geld.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!