Mooie bank

Tip, om eens over na te denken. Een echt duidelijke tekening mee sturen, voor de minder handige klusser!

duidelijke webshop, makkelijk bestellen, snel geleverd!

fijn gewinkeld

Alles geleverd volgens afspraak

Prima ingepakt en tijdig geleverd

Louter positief

Fonq komt alles na wat ze beloven De kwaliteit is perfect, de verpakking goed en niet te groot en de afleverafspraak werd 100% nagekomen. Prima bedrijf!!

Wij waren op zoek naar wandlampen en vonden deze bij jullie. De dag erna werden ze al geleverd!! Wij zijn heel blij met de lampen.

Kreeg in eerste instantie een zwaar beschadigde schoenenkast, vermoed dar dat bij het vervoeren is gebeurd! Gelijk Fonq bericht en de volgende dag werd er een nieuwe al gebracht, en de andere opgehaald. Heel netjes Ik ben heel tevreden en blij met mijn schoenenkast.

Netjes

Het product werd op de afgesproken tijd geleverd en het was netjes verpakt

Ik ben heel blij met mijn aankopen bij Fonq

Goede website met een prima zoekmachine. Snelle levering en goede aftersales. Ik ben heel blij met de aankopen.

Precies als op internet

Snelle correcte levering en naar verwachting. Plaid gewassen ivm geur, lekker plaidje voor komende winter op de bank; mooie kleur, soepel, niet dik

Duidelijke mooie website

Snelle levering Product was geheel naar wens

Super irritant

Ik had mijn bestelling gister moeten ontvangen, ik was ruim op tijd met bestellen. Nu mist iemand zijn cadeau.

Product keurig verpakt, correcte levering, duidelijke communicatie. Alles top!

Prima prijs en snelle levering

Mooie aankoop, goed verpakt en snelle levering. Ik ben er heel blij mee

Prachtige aanvulling in mijn interieur. Snelle en heel goede, duidelijke levering. Heel blij met onze aankoop!

Aanrader!

Mooie website met smaakvolle producten, snel en netjes geleverd

Slecht

Ik heb een tweede kans lamp gekocht. De lamp was een tweede kans omdat er een heel klein vlekje op de kap zit. Bij het installeren van de lamp blijkt dat de lamp het niet doet. Contact opgenomen met de klantenservice, ik moet de lamp terugsturen km mijn geld terug te krijgen. De lamp is erg groot en onhandig om terug te sturen en bovendien is de lamp toch defect. Wanneer ik een nieuwe lamp bestel krijg ik hier ook geen korting op. Na een uur bezig te zijn geweest met het opgangen van de lamp en erachter komen dat de lamp het niet doet had ik toch wel verwacht dat fonq mij hierin tegemoet zou komen, maar helaas. We hebben vervolgens de hele lamp helemaal uit elkaar gehaald om te proberen of we de lamp zelf kunnen maken. Het bleek dat de hele fitting nieteens aan het snoer vastzat. Het leek of de kabel is doorgeknipt.

Mooie complete bbq

Vandaag de buitenkeuken ontvangen en hem meteen in elkaar gezet. Je moet daar wel wat tijd voor uit trekken en sommige schroeven zijn lastig aan te draaien. De doos is niet heel logisch ingepakt. Sommige onderdelen die je als eerste nodig hebt, liggen onderin de doos. Verder ziet hij er prima uit. Morgen maar eens op gaan koken. Het barbecueën is ook een genot. De branders gaan makkelijk aan en hij is ook snel op temperatuur. De brander aan de zijkant is makkelijk om satésaus warm te maken/houden. Het werkblad aan de andere kant is ook handig om spullen op te leggen en als je de bbq wil opbergen, kan je deze ook heel gemakkelijk inklappen, waardoor de bbq wat minder ruimte inneemt. Want hij is behoorlijk van formaat, maar daardoor kan je ook veel vlees gelijktijdig bakken. Ik zou iedereen wel aanraden om er direct een hoes bij te kopen. Als het namelijk regent, ontstaat er In de thermometer in de deksel anders condens. Al verdwijnt dat ook wel weer vanzelf. Ik heb er ook een rotisserie bij gekocht om zelf kippetjes te braden aan het spit. En vandaag heb ik het spit gebruikt. Die is makkelijk in elkaar te zetten. Kip er aan rijgen, bbq aansteken en laat het spit maar draaien. We hadden heerlijke kippetjes. Lekker mals en gemakkelijk klaar te maken. En bij de aankoop kreeg je van Campingaz ook nog een pan of pizzasteen cadeau. Ik heb gekozen voor de pizzasteen en ga die binnenkort ook eens proberen. Heb ik ook meteen mijn eigen pizza-oven. En als laatste het schoonmaken van de bbq na gebruik. Ik zag er wel een beetje tegenop omdat er toch veel onderdelen vuil worden, maar ik moet zeggen dat met het alleszins is meegevallen. De onderdelen zijn makkelijk te verwijderen en ook makkelijk schoon te maken. De eindconclusie is dat ik heel blij ben met de bbq en deze zeker aan iedereen aanraad.

Niet de beste keus

Een eet tafel besteld maar die was beschadigd. Leek wel een 2de kans eettafel. Omruilen duurt ontzettend lang...ze willen eerst de eetafel ophalen en 4 weken later zou een nieuwe geleverd worden. Nou vind dit wel absurt en omslachtig terwijl op de site de tafel staat...vandaag besteld,morgen in huis! Voor mij geen fonq meer

Supersnelle service!

Op een avond besteld, volgende dag in huis. Top :-)

Snelle levering, goede kwaliteit

Spiegel besteld. Twee dagen later in huis. Goed op de hoogte gehouden w.b.t. de levertijd. Levering via post.nl Spiegel was goed verpakt, is mooi en van goede kwaliteit. Wij zijn tevreden!

Topservice zelfs in het weekend!!

Door een fout van Post.nl werd een besteld artikel vanuit het sorteercentrum geretourneerd. Omdat op dit artikel een grote korting zat hebben wij op zaterdag met Fonq via Whatapp gecommuniceerd en werden enorm snel en goed geholpen. Direct het bewuste artikel weer in de verzending gezet zonder verdere handelingen vanuit ons. Echt een topservice!!

Prettige ervaring

In de uitvoering een prima niveau mbt. het gehele proces van communicatie tot levering, afhandeling en snel in oplossing van problemen

Tevreden

De keuze van spullen is goed met kwaliteit

Snelle en goede service

Mooi kastje

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!