Aan mijn verwachtingen voldaan

Zoals het product is omschreven zo is het product ook geleverd.

's avonds voor 23:00 uur besteld, de volgende al in huis!

Had nieuwe kapstok nodig. Zeer ruime sortering. Heel blij met de Spinder Design. Mooi ding van goede kwaliteit. Daarbij ook mooie kledinghangers van Spinder Design.

Duidelijke foto's - snel besteld

De titel zegt het al; een duidleijke weergave van het product en altijd een super snellen levertijd.

Betrouwbaar en super klantvriendelijk en vooral bij problemen oplossend denkend.

Fijne ervaringen met Fonq

goede bestelling, problemen met cadeaukaart

bestellen gaat snel en gemakkelijk producten zoals omschreven maar wil je je cadeaukaart gebruiken, dan kun je dus niet bestellen bij een partner van fonQ. dat zie je dan pas als je je kaart in wilt wisselen. kaart van 20 euro, product van 17.95, ik zoek er iets bij wat wel duurder is en dan moet je dat vol betalen.

Vlot en goed geleverd.

De prijs was gunstig t.o.v. andere aanbieders en de lampen zijn zeer vlot en goed (verpakt) geleverd.

FonQ.nl biedt een geweldige online winkelervaring, met gemakkelijke navigatie en snelle levering.

Wow, wat een ervaring! Ik ben onlangs op zoek gegaan naar een hoes voor mijn Weber BBQ en heb uiteindelijk de perfecte hoes gevonden bij FonQ. Maar dat is niet alles - de website was zo gemakkelijk te navigeren dat ik bijna de hele dag heb doorgebracht met rondkijken op hun site! Het was als een snoepwinkel voor mijn ogen. En de levering? Gewoonweg fantastisch. Mijn hoes kwam zo snel aan dat ik het bijna niet kon geloven. En het was zo goed verpakt dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat er iets zou beschadigen tijdens het transport. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn ervaring met FonQ. Ik zal zeker weer bij hen winkelen in de toekomst. Bedankt voor het zo leuk maken van het winkelen, FonQ!

Supersnelle levering

Goed verpakt en zeer snelle levering. Heel tevreden.

Mooie spullen bij fonQ . De vaas die ik al langer zocht kwam ik bij fonQ tegen dus meteen de hele site even doorlopen . Veel ideeën opgedaan en wat besteld. Supersnel in huis ,goed op de hoogte gehouden van route,keurige bezorging

prima geregeld

Alles is duidelijk en prima geregeld.

zeer fijne winkel !!

Helemaal goed !! Veel keuze en zeer goede producten. Snelle bezorging. Klasse

Beste klantenservice

Tot nu toe steeds tevreden over de producten die we besteld hebben. Maar ook de klantenservice is top. Had een probleem met een cadeaubon die niet in mindering werd gebracht. De klantenservice zette dit meteen recht. Antwoord binnen de 24u gehad en opgelost zoals gehoopt.

Precies zoals ik het graag wilde

Fijn design. Staat mooi. Werkt heel goed, drupt niet.

Andere kleur dan op foto

De kleur is helaas echt veel minder mooi dan op de foto’s en er zit een rare geel/groene gloed (van lak?)op sommige delen van de tafeltjes.

slechte kwaliteit voor die prijs

bestellen en verzenden ontvangen is prima, maar wat je krijgt voor die prijs wat ik betaald heb voor ons tuinbankje is vreselijk, bank zit door kinderen kunnen erop zitten maar volwassenen met 2 wil net maar dan wel stil blijven zitten. De leuning van de bank bladert nu al af na 1 regenbui. Nee tevreden over fonq qua bestellen verzenden ja ,prima maar een tuinbank van 133 euro en zo slecht ,dat is jammer

Super service

Ik ben super blij met mijn nieuwe vloerkleed. S'avonds besteld en de volgende dag binnen. Zeer netjes verpakt. Het ziet er prachtig uit. Nu nog op zoek naar een mooie stoel. Hopelijk net zo'n goede service.

Geleverd zoals afgesproken. Mooi tafeltje. Handig als je extra koelruimte nodig hebt.

Prachtig

Naar aanleiding van de recensies,toch overstag . Alleen linnen leek me niks ivm.kreukels waar ik echt niet van hou…. Dit dekbedhoes besteld in de kleur sand,en het is prachtig ! Had graag een extra set kussenslopen bij besteld maar dat kon helaas niet .

Snelle levering. Op het uur nauwkeurig. Netjes verpakt.

Snelle levering. Goede tijdsaanduiding voor de levering. Netjes verpakt.

Bezorging

Helaas 2 x voor niets op bezorging moeten wachten Dus 2 x afspraken moeten afzeggen Melding op laatste moment

Betrouwbaar en snel geleverd

We hadden bestel besteld van sola en een brabantia afvalbakje; zoals altijd vlot geleverd, nette communicatie. Erg tevreden! Vooraf hadden we nog communicatie over mijn kadokaarten, helaas had Fonq die vergeten op te laden na de vorige retour. Dit was gelukkig wederom weer snel geregeld!

Prijzig

Het rek wordt geleverd als bouwpakket. Ik ben er redelijk lang mee bezig geweest om het in elkaar te zetten. Omdat je dus eigenlijk alleen voor de materialen betaald is het wijnrek veel te duur.

Fonqelende leverancier

4 eetkamerstoelen en een lamp gekocht ! Goede prijd kwaliteit verhouding, nette en zorgvuldige levering, content met wat we bestekd hadden

Heb bbq aansteker gekocht bij fonq. Snel geleverd

Hele fijne winkel

Mooie producten, mooie prijzen en een snelle verzending.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!