uitstekend en netjes en snel geleverd

De levering was goed verpakt en snel bezorgd.

Top product en levering

Product is goed en de service perfect!! Value for money

Zeer slechte klantenservice

Ik plaats eigenlijk nooit een review, maar mijn ervaring met de klantenservice van Fonq is zo slecht, dat ik hierbij de moeite voor doe. Het is ongelooflijk. We deden een bestelling van bijna €1300 speciaal bij Fonq, omdat ze aangaven dat ze tot de 4e verdieping bezorgen. Op het moment van bezorgen, wilde ze de bestelling niet naar de 1e verdieping brengen en alleen op de begane grond laten staan. Na hier een melding van te hebben gemaakt, komt Fonq 48 uur later met de “oplossing” om opnieuw bezorgers te sturen. Dit pakket van 200 kilo stond in een openbare ruimte en daardoor moesten we zelf mensen regelen voor hulp. We plaatste de bestelling bij Fonq, omdat zij zoals hierboven gezegd tot de 4e verdieping zouden bezorgen. Na aan te hebben gegeven dat er geen bezorgers hoefde te komen, omdat we het zelf hadden geregeld. Kwamen er vervolgens alsnog bezorgers 3 dagen later en gaven ze aan een oplossing te hebben geboden, die niet meer van toepassing was. De klantenservice vond Fonq dit alsnog een passende oplossing om het hier vervolgens bij te laten. Al met al, Fonq houdt zich niet aan de afspraken die zij communiceren en heeft een zeer slechte klantenservice.

Het product kan beter

De verlengstukken die je erin moet schuiven en vastschroeven dat onderdeel is van kunststof en breekt is bij mij gebeurt twee staven kapot was niet stabiel genoeg je moet daarna de hangers dorpel monteren moet je geluk bij hebben als er niks uit elkaar valt. Product mag opnieuw ontwikkeld worden

Keurig geleverd.Alles naar wens.

Goede dienstverlening

Fonq heeft een prettige website en heeft een goede dienstverlening geleverd. We hadden oorspronkelijk een andere leverdatum gekozen, maar hadden later bedacht dat we het pakket toch eerder wilden hebben. Na een simpel telefoontje was dit zo geregeld.

Leuk rek maar geld niet waard

Eindresultaat oké maar beschrijving en in elkaar zetten slecht Moeten onderdelen gestickert zijn met de letter A , bij mij alleen B gestickert. B Ontbreekt een sleutel om de wielen aan te draaien en een eigen sleutel uit een normale set past we niet tussen en de inbus sleutel is te klein daarom draait deze op een gegeven moment door. De kleur van het hout is in t echt geler dan op de foto

Duidelijk en snel

Alleen jammer dat je bezorgkosten betaald op een bedrag van boven de 60 euro. Pakket had door de brievenbus gekunt.

Kwalitatief een heel goed product, met goede handleiding!!!

Sfeervol meubel en eenvoudig in elkaar te zetten . Ook de verpakking was uiterst zorgvuldig gedaan .

Hele mooie bank en goede service!

Wij zijn super tevreden met onze nieuwe slaapbank. Hij is precies zoals we verwacht hadden en staat mooi in onze logeerkamer. Hij zit erg lekker, het slapen moeten we nog uittesten. De levering was op tijd en ging soepel, de mannen hebben hem netjes de trap op getild en de verpakking weer mee naar huis genomen.

Heerlijk woonwinkelen!

Online woonwinkelen bij Fonq is heerlijk! Inspiratie, altijd aanbiedingen of sale en een eenvoudig bestelproces met snelle levering. Mocht er iets mis gaan is de retour- en klachtenprocedure ook heel klantvriendelijk.

Heel tevreden

Artikel naar mijn zin en keurig verpakt. Aflevering perfect,,bezorging keurig.

Goed product, snelle levering

Uitgebreide keuze webshop, goede info, snelle levering. TOP

Prachtige tuinstoelen, prima in elkaar te zetten en een enorm snelle levering!

Meerdere keren nu bij Fonq besteld , steeds snel in huis , meestal al de volgende dag . Kwaliteit van de spullen is heel goed , 1 maal geretourneerd en ook dat ging simpel , snel en makkelijk Mijn favo online winkel als het om huis dingen gaat

Prachtige lamp voor mooie prijs

Op veel sites €100 of €200 duurder. Heel blij mee.

prima service en correcte levering

Tevreden

Snel levering kwaliteit goed super tevreden met mijn aankoop

Makkelijk, duidelijk en snel

Het is altijd fijn om bij FonQ te winkelen.Altijd nog vaak lagere prijs klasse, duidelijke omschrijving en snelle verzending. Mijn ervaringen wat betreft retourneren is altijd aangenaam geweest.

Snelle en nette service

Snelle en nette service!

Zo snel verzonden

Bij Fonq heb ik een prachtige stoel besteld, van hoge kwaliteit en hij zit goed. Ik ben er heel blij mee. Ook had ik hem de volgende dag al in huis. Zo fijn. Het enige minpuntje was dat ik het bezorvak in de avond had aangegeven, maar PostNL heeft de bezorging toch in de middag gepland. Toen moest ik die middag thuis gaan werken. Verder werd het niet bezorgd tot aan de bovenverdieping. Ik had de keuze voor die bezorging wel genomen ook al zou dat meer geld kosten.

Staande lamp en hanglamp

Snelle levering en goed verpakt

Geweldige zit en uitstraling

Nog niet eerder heb ik zo'n comfortabele eetkamerstoel gehad voor niet teveel geld. Ik hou van deze stof en met huisdieren is dit ideaal.

Heel tevreden. Altijd goed geholpen Leuke aanbiedingen Snelle service

Via VTwonen een lamp gezien die van FonQ was. Makkelijk opgezocht en besteld, de volgende dag al geleverd!

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!