Besteld product, brabantia wasmand, is perfect en handig

Alleen de bezorging is slecht. Daarom bestel ik niet meer bij fonq. Sorry

Producten volgens foto en verwachting

Ook goede communicatie via bezorgdienst (Budbee)

Ibiza

Prachtige parasol. In 1 handeling in elkaar te zetten. Ziet er fantastisch uit maar niet verstelbaar zodat je hem vaak moet verplaatsen wil je in de schaduw zitten. Maar dit wist ik natuurlijk, dus ik ben er heel erg blij mee. Geeft direct zoveel sfeer aan je balkon of tuin.

Super vlotte levering van mooie spullen!

Ruime keuze en duidelijke site

TOP BEDRIJF OM ZAKEN MEE TE DOEN

GEWOON GOED

Snel en goed

Weer tevreden over het product en de afhandeling

Levertijd niet waargemaskt

Op site levertijd 5-7 dagen. Actiele levertijd 9 WEKEM

Slecht

Geen bed geleverd vervolgens neem ik contact op en hoor ik niets meer. Bestel nooit meer wat bij jullie.

Super snelle verzending

Website staat boordevol prachtige dingen. Bestellen ging makkelijk en bezorging super snel

Een schat van ‘n kastje!!

Vanaf het eerste moment dat ik deze kastjes zag was ik op slag verliefd, na een paar weken herhaaldelijk checken of ze nog wél op voorraad waren heb ik het beige kastje besteld, de andere 3 kleuren waren ook heel mooi maar pasten minder bij mijn inrichting, dus ik heb de veilige weg gekozen en het beige kastje besteld. ‘s Avonds bestelling gedaan en de volgende dag werd het al goed verpakt geleverd. Zó blij toen m’n partner en ik het kastje uitpakten, de kleur is mooi, de vorm is prachtig, het is stevig en het ziet er heel apart uit, je merkt meteen dat het van goede kwaliteit is. Het enige nadeel is dat een tweede kastje ernaast nog mooier zou staan, misschien in één van de andere kleuren maarrrr dan zal ik toch eerst m’n echtgenoot moeten zien te overtuigen van dit idee.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Snel en goed

Lacuna vlinderstoel

Een supersnelle levering van 2 vlinder stoeltjes. Echt top. Ik heb al een paar van deze stoelen en ze zijn super handig en zitten heerlijk

Snel en goed!

Mijn ervaring is wisselend

Ik had een cadeaubon en kon die niet inwisselen voor bepaalde producten die door een ander bedrijf werden aangeboden. Daar had ik niet op gerekend. Bij andere websites is dat niet het geval. Ik vind dat zeer onhandig. Wat ik wel kom bestellen is prima en op tijd afgeleverd. Ben daar heel tevreden over. Vandaar dat mijn ervaringen wisselend zijn

Mooie producten, slechte levering

De bestelde producten zijn mooi en voldoen aan de verwachting. Levering helaas niet; van de belofte om het op de plek te zetten, uit te pakken en afval mee te nemen is niks waargemaakt. Erge tegenvaller en slechte service, daarom involdoende. Niet aan te bevelen als je dit verwacht.

Cadeaubon bijna nutteloos

Van vrienden voor het nieuwe huis een cadeaubon gekregen, ik had een hoop leuke dingen gezien die ik allemaal wel wilde hebben alleen helaas is de bon alleen in te leveren boor producten door fonq zelf verkocht, en ik kan je zeggen, dan blijft er niet veel soeps meer over! Erg jammer! Uiteindelijk wel iets uitgekozen maar was liever voor een ander product gegaan.

Een wasmand besteld van Hay. Ik had hem de volgende dag keurig verpakt in huis.

Mooie wasmand

Even wennen om deze mand in elkaar te zetten, maar uiteindelijk een supermooi resultaat.

Apart en een koopje

Een snelle levering van 2 heel aparte vazen. TOP!!!!

Heb nog niks ontvangen

Op 29 juni een kussen besteld, maar tot op heden nog niks mogen ontvangen helaas. Ik ga er vanuit dat het aan Post.nl ligt.

Zeer slecht bedrijf

Bestelling zit er een week op te wachten en nog niks ontvangen krijg alleen maar te horen het is druk en gaan over op een ander systeem zet dan niet na vandaag besteld over 2 dagen in huis heb al zeer veel spijt dat ik bij zo bedrijf als dit besteld heb ik haal het voortaan wel weer in de winkel of alleen bij het echte bedrijf www.bol.com en ik zal ook nooit meer voorruit betalen bij een bedrijf wat niet ze afspraken na komt

Snelle levering en goede kwaliteit

De producten zijn altijd van goede kwaliteit en mooi vormgegeven. Fijne aanbiedingen en snelle levering!!

Hmmmmm, waardeloos.

Artikel besteld, 2 dressboy’s, via iDeal betaald, Fonq garandeert levering op donderdag. Geen enkel bericht ontvangen dus op donderdag contact gezocht. Door verwezen naar partner, artikel blijkt niet leverbaar en niet meer in assortiment. Tja en nu maar weer wachten op terugbetaling. Conclusie voortaan met creditcard betalen en maar weer kopen bij de concurrent. Geen beste beurt van Fonq.

Zaterdagavond besteld, maandag al bezorgd.

Erg netjes en snel bezorgd. Andere webshops hadden voor dezelfde spiegel minimaal een week levertijd.

Reactorweg 53

3542 AD Utrecht

Over fonQ

fonQ is dé online woonboulevard van Nederland. Een woonwinkel met ruim assortiment, keuzehulp en inspiratie. Bij fonQ vind je de nieuwste collecties, mooie producten en bekende merken op het gebied van wonen, meubels, en verlichting. Ook woonaccessoires, servies, dekbedovertrekken, badkameraccessoires en alles voor je tuin vind je bij fonQ. Op zoek naar inspiratie en tips voor alle verschillende ruimtes in huis? fonQ geeft je inrichtadvies over de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Je vindt verschillende woonstijlen en woontrends op fonQ.nl. Met de woonstijlentest kom je er eenvoudig achter wat je woonstijl is, industrieel of toch landelijk, scandinavisch of bohemian? Ook bij de praktische kant helpt fonQ je. Gebruik de keuzehulp om bijvoorbeeld de juiste bank of vloerkleed te kiezen. De koopgidsen staan vol met tips: waar let je op bij de aanschaf van een eettafel? Met de fonQ Styling Tool zie je eenvoudig online hoe je nieuwe aankoop bij de rest van het interieur past. Cadeautips nodig? We got your back! Onze cadeaupagina staat vol leuke tips. fonQ Utrecht Het kantoor en magazijn van fonQ zijn te vinden in Utrecht, net als onze Interieurstudio. Hier ben je van harte welkom om een selectie van ons assortiment in het echt te komen bewonderen. fonQ reviews We zijn trots op fonQ! In 2024 werden wij winnaar van de Shopping Award Wonen. Een hele fijne waardering van iedereen die op ons gestemd heeft! Reviews zijn dan ook belangrijk voor ons. Zo kunnen wij naast een snelle levering, meubelservice en montageservice onze services en assortiment blijven verbeteren en zoveel mogelijk huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ geven!